חיסונים...

הפאנטאנל מלא ביתושים... לשם רצוי

חיסונים... לריו כמו לכל עיר גדולה אין ממש צורך... ולהזהר מהאוכל... (כמובן שמי שרגיש או טס לזמן קצר פחות רצוי...) אני אכלתי בכל דרום אמריקה את מה שהמקומיים אכלו... ולא היו לי בעיות... (רק לקפוץ ראש לאמזונס לא רצוי... או לפחות לדאוג שהפה יהיה אטום
)

RacerX

New member
אני לא מצאתי בעיה בלשחות באמזונס

כמובן, מה שבאמת עדיף לודא זה שלא יודעים קודם שאת דיג הפירנות ואת לכידת התנינים הולכים לעשות בדיוק איפה ששחית קודם

sela v

New member
תודה על העצה

אני אוסיף אותה לשאלות נפוצות. בנוגע לחיסונים כדאי לברר אם טסים רק לזמן קצר וישנים במלונות יקרים, בערים גדולות. האם עדיין צריך את כל החיסונים. אני אשאל את בעלת הבית שלי שהיא ברזילאית בנוגע לחיסונים בברזיל, לא שבטוח שהיא יודעת, אבל היא גרה באנגליה כבר יותר מ-10 שנים, אז אולי יש לה מושג. בעצם גם השותפה שלי הייתה בברזיל, אז אני אשאל אותה לגבי חיסונים.

yafa kfir

New member
אנא - שאלתי אם מישהו נתקל בבעיות

בריאות. מה צריך לעשות משרד הבריאות וכדומה אני יודעת - וגם הייתי שם ונידקרתי והכל בסדר. האם מישהו חלה / מכיר מישהו שחלה בברזיל במלריה??? בצהבת??? בקדחת צהובה??

natyh

New member
במפורש כן

יש מקרים נדירים של קרום המוח למרות החיסונים . ומעבר לכך הכל סטטיסטיקה . סעי והכל יהיה בסדר . נתי

lotemle

New member
אני כבר ביררתי את כל זה...

אתה לא יכול להיכנס לברזיל בלי חיסון של קדחת צהובה....(או משהו כזה, אני מכירה את השם באנגלית)...לפחות לפי שגרירות ברזיל אתה צריך להציג פנקס חיסונים בשדה התעופה שלהם.

natyh

New member
חוזר על עצתי

רק לקרנבל עשי קרום המוח וזהו , לא מאמין שצריך דבר נוסף ובאי לא נשכח שגם הרופאים האמריקאים צריכים לחיות . סעי סעי סעי . איזה כיף לך . ד"ש לפוזדה די מרקוס . אוונידה אושיניקה 129 סלבדור דה בהייה . ואל תפספסי את פורטו סגורו אזודה טרנקוזו קראיבה . חוף פפינו בריו . פוטי וולי כדורעף רגל בחופים קופה קבנה איפנמה לבלון חוף פפינו . משחק כדורגל במרקנה . אל תחשבי פעמיים סעי . ולסיכום משל הפיל : הפיל פשוט לא חושב שהוא יכול ראי שירשור קודם בנושא שותפים לדרום אמריקה . נתי

natyh

New member
נראה לי

שיש צורך להצטיד בכדורים נגד מלריה לאיזור מנאוס , ראי משרד הבריאות . נתי

למעלה