חיסונים

חיסונים

האם חיסנתם את ילדכם בכל החיסונים? ומה עם מה שלא כלול בחיסונים של טיפת חלב, כמו...אבעבועות רוח?? היום בחדשות בערוץ 2 יש כתבה על החיסונים - מקווה שתצפו... דרך אגב, אני חיסנתי את הילדים בה-כ-ל!!! אפילו בחיסון נגד שפעת.

Night Light

New member
המממ

לא חיסנתי נגד שפעת (הם פתחו את עונת השפעת, כבר לפני חודשיים בערך. הילדה ראשונה, הילד מיד אחריה, האבא שלהם אחרון. אני חסינת שפעת בינתיים) לא חיסנתי אותה נגד אבעבועות כי לא היה חיסון כזה אז, והיא חלתה בגיל שנתיים. לא חיסנתי אותו נגד אבעבועות ואם הוא לא יחלה עד גיל 3 אני אחסן אותו.

למה לחכות עד גיל 3

אם אפשר לחסן מגיל שנה וחודש. הפחד הוא מסיבוכים של המחלה.

אוסה

New member
../images/Emo67.gifערב טוב ...יש שי מה להגיד

ראשית ערב טוב ושבוע טוב !!!
שנית יש יש לי מה להגיד !!!! טוב אז ככה לגבי חיסון השפעת, אז למרות רצוני העז לחסן את הנסיכות שלי לא עשיתי את זה וזה משום שפחדתי שהן תקבלנה את מחלת השפעת . טוב לא משנה זה לגבי מה שלא עשיתי .....חוץ מזה הנסיכות שלי בנות 4 הן קטנות ..... לגבי מה שכן עשיתי..... אז כן מיד בגיל שהיה אפשר לחסן אותן נגד אבעבועות רוח ...רצתי לחסן אותן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו הרגשתי שזה הדבר הטוב ביותר לעשות !!! החיסון הזה לידע הכללי מחזיק עד שבע שנים .... ככה ש"דחיתי " את המחלה ....ואני מצטערת על זה !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילא בנים או קיי שלא יחלו במחלה הזאת .....אבל בנות ????????????? איזו טיפשות מצידי !!!!!!! תחשבי על זה שהן תהיינה בהריון , זה חשוב שהן תעבורנה את המחלה !!!!! אני רק מקווה שאולי אולי אולי הן תדבקנה ! טוב טוב בעלי רוצה לראות סרט ...
(לי נראה יותר שבא לו סקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
אז יאלה לילה טוב אוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

Night Light

New member
זו בדיוק הסיבה

שלא עשיתי את ה"אבעבועות" לבן שלי. מעדיפה שיהיה חולה פעם אחת ויגמור עם זה מאשר שיקבל חיסון שידחה את זה ל-7-10 שנים ואז יהיה חולה דווקא כמבוגר, כשאומרים שלמבוגר המחלה הרבה יותר קשה מאשר לילד... רק שהרופאה אמרה לי שאחרי גיל 3 הסיכוי שהוא יידבק בגן קטן מאד כי אז הילדים בד"כ או כבר היו חולים או כבר קיבלו חיסון, אז עדיף לחסן אותו ולא לחכות עוד שידבק מעצמו. נראה עוד חצי שנה...

זה ממש לא נכון!!!!!!!!!!!

החיסון מחזיק כ-20 שנה - וזה בדוק!!!!!!!!!!!!!!! וטוב שעשית אותו!!!!!!!!! אל תצטערי בכלל!!!

12אניהיא

New member
../images/Emo88.gifחיסונים

רק מה שמקבלים בטיפת חלב ולא בגלל קמצנות או משו כזה. לדעתי מה שבאמת חשוב ונחוץ מקבלים שם היתר מיותר. חג שמח

snowhite1064

New member
אני עשיתי לילדים שלי את כל החיסונים

שיש בטיפת חלב, וגם את החיסון נגד שפעת. את החיסון נגד אבעבעות רוח לא עשיתי משתי סיבות. אחד: הבכורה שלי חלתה באבעבעות רוח כאשר הייתה בת חודש וחצי. הרופאה אמרה שהסיכויים שלה לחטוף את זה שוב בצורה קשה הם מאוד קלושים ויכול להיות שאפילו החיסון יעשה לה נזק אם כבר יש לה נוגדנים בגוף. לגבי הבן. במשרד הבריאות אמרו לי שהחיסון טוב ל-15 שנה. אני מעדיפה שהוא יחלה במחלה כאשר הוא קטן ולא בגיל מבוגר, כמוני. אני את האבעבעות רוח קיבלתי בגיל שלושים, שלושה שבועות אחרי שבתי נולדה (ככה בתי נדבקה) הרופא פחד מאוד מסיבוכים (גם כי הייתי אחרי לידה מאוד קשה שכללה סיבוכים וגם בגלל שהמחלה הגיעה בגיל מבוגר) ורצו לאשפז אותי בבית חולים. לא הסכמתי. הרופא אמר שהוא לא יוכל לערוב לבריאות שלי אם אהיה בבית. למזלי אמא שלי הלכה איתי לרופא והיא הבטיחה לו שאני אהיה בבית תחת פיקוחה ושאני לא אעשה שום דבר חוץ מלשאוב חלב (זה היה התנאי להמשך הנקה). אז למה לגרום לילדים שלי דבר כזה? עובדה היא שהחיסון לאבעבעות רוח לא קיים הרבה שנים ולפני זה כל הילדים (כולל האחים שלי) חלו באבעבעות רוח ללא סיבוכים (חוץ מפצעונים קטנים). העיקר הבריאות

למעלה