חיסונים

jeshu

New member
חיסונים מאחר ויש הרבה עניין פה בתחום. הלכתי פעם שלישית לקבל חיסונים לפני נסיעה לחו"ל - כמובן שזה בדיעבד היה מיותר לגמרי בפעם השלישית כל מה שהייתי צריך זה חיסון כנגד טיפוס הבטן (סלמונלה) ואת זה אני מאמין שאפשר לקנות בבית מרקחת ולבקש מרופא המשפחה שיזריק.יש היום רק בזריקה וזה טוב ל-3 שנים בלבד. שילמתי 60 ש"ח על היעוץ ועוד 60 על הרכבת החיסונים שלי (בלי ספק פעולות רבות מאמץ שגזלו המון אנרגיה מהפקידה ומהרופא שם). אז ככה: למזרח צריך: פוליו - טוב ל-10 שנים טיפוס - טוב ל-3 שנים דלקת קרום המוח (טוב ל-3 שנים - מידע נכון לשנת 2000) דלקת קרום המוח יפנית(טוב ל-3 שנים ואחר כך צריך זריקת דחף - מידע נכון לשנת 2000) צהבת (דלקת כבד) A צהבת (דלקת כבד נגיפית) B - טוב ל-10 שנים טטנוס - דיפתריה - טוב ל-10 שנים לדרום אמריקה: פוליו - טוב ל-10 שנים טיפוס - טוב ל-3 שנים דלקת קרום המוח יפנית - פירוט למלעלה צהבת (דלקת כבד ) A צהבת (דלקת כבד נגיפית) B - טוב ל-10 שנים טטנוס - דיפתריה - טוב ל-10 שנים קדחת צהובה (Yello Fever) - טוב ל-10 שנים לאפריקה: רק השלימו לי את הטיפוס כך שאני לא יכול לומר מה נחוץ ומה לא. *דלקת קרום המוח - יש לי שני פנקסי חיסונים - הראשון למזרח והשני לדרום אמריקה.לא טרחו להעתיק מהראשון לשני את החיסון לדלקת קרום המוח ולכן אני מסיק שזה לא נחוץ לדרום אמריקה.האחות שם הייתה יסודית מאוד,יאמר לזכותה,בהעתקה ווידוי בנוגע לחיסונים שכבר קיבלתי כך שלא נראה לי שהיא פיספסה. טטנוס - עולה 60 ש"ח אך ניתן בחינם לכל חייל או מילואימניק (או פלסטיני במעצר) שטוען שהוא נשרט ע"י חתול,דרך על מסמר חלוד או נפל על הברך על הבזנט החלוד בש"ג של הבסיס וכיוצא באלה סיפורי סבתא. צהבת B הנגיפית - פעם אמרו שזה טוב לכל החיים.השבוע אמרו לי שזה טוב רק ל-10 שנים. שאלתי את הרופא בנוגע להתמחות שלו והוא אמר שהוא מבין במחלות שלא נפוצות בישראל. תהנו נ.ב הכותב אינו בעל השכלה רפואית ורק מעתיק את תוכן פנקסי החיסונים שלו ואת דפי המידע שמחולקים במרפאות למטיילים.הכי בטוח זה לודא ולשלם את ה-120 שקל האלה בשביל היעוץ.

natyh

New member
שושנת יריחו הקולומביאנית מכיר ? מה הן ההשפעות הארוכות טווח ? באיזה טרקים עלולים לחטוף את עקיצת היתוש ? מה הטיפול המונע ותופעות הלוואי : המחלה נקראת גם לשמניה טרופית . תיהנו

kogawa

New member
שימו לב לסיפא של דברי יונתן!! רפואה היא עניין לרופאים. לאנשים שונים רגישויות שונות, וכן לאזורים ועונות ישנה השפעה. אותי אישית מידע זה בלבד היה יכול להמית ואני לא יחידי, ואף פורום לא יקח אחריות על זה. מצרף הודעתי להודעתך כהזהרה מקיצורי דרך שיכולים לגרום למות הקוראים בתרם עת. מבקש מהקוראים להפעיל שיקול דעת ולא לסמוך על קוקטל התרופות (שעיקרו נכון לרבים) ולהשליש את מספר עשרות השקלים שלוקח הרופא שזו התמחותו. אף כותב בפורום עם רצון טוב, לא יקח אחריות על בריאותכם, ולא ניתן "ללמוד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע" כדברי כוורת.

kogawa

New member
הפירסום הרישמי של משרד הבריאות הכי מעודכן שמצאתי

למעלה