חיסונים שונים..

ריטושית

New member
חיסונים שונים..

היי לכולם! אני די חדשה בפורום הזהת הצטרפתי אליכם משום שלא מזמן קניתי גורה דלמטית מקסימה ושמה דאפי. עוד כשבוע דאפי תהיה בת 3 חודשים ועד היום לא עשו לה שום חיסונים. אני רוצה לחסן אותה, אבל אין לי מושג ממה להתחיל או מה החיסונים שחייבים לעשות בכלל בגיל כזה. אז קדימה, כל מי שיודע ולו קצת תעזרו לי.

lilithmm

New member
חיסונים לגור../images/Emo20.gif

שלום לך ריטושית. גור צריך לקבל 3 חיסוני משושה בהפרש של 3 שבועות, וחיסון כלבת. בנוסף צריך גם לעשות תילוע. אנא גשי לוטרינר ובקשי ממנו להתחיל סדרת חיסונים לפי המלצתו. ברוכה הבאה
מחכים לתמונות

alian zone

New member
נתחיל!...

קודם כל למה פשוט לא ללכת לוטרינר הכי קרוב לאיזור מגורייך?... הוא ממש יעזור. שלושה חיסונים ראשונים הראשון רצוי בגיל חודש וחצי.(נגד פרוו וירוס מעיים לגורים) וטיפול תולעים. החיסון השני אחרי שבועיים זה לכל חידק אם ננשך או אם נפצע ויש זיהום. החיסון השלישי לאחר חודש מהחיסון השני זה סוף הזריקה המשולשת מסיים את הטיפולים הבריאותיים של הכלב. החיסון הרביעי זה נגד כלבת הוא נעשה חודש אחרי הרביעי. העלות היא 15 ש"ח טיפול תולעים 2X 130 3X ועוד כ200 כלבת מקווה שעזרתי...

ריטושית

New member
תודה חמודים

ולגבי התמונות, עדיין לא הספקתי לסרוק אותן, אז זה יקח קצת זמן.

lilithmm

New member
200 ש"ח חיסון כלבת???

בד"כ לוקחים 40 במועצה אם הכלבה מעוקרת ו130 אם לא. כולל רשיון אחזקת כלב. אפשר לעקר בגיל 5-6 חודשים ולחסן במועצה חיסון מוזל לכלבה מעוקרת, בחצי המחיר.

למעלה