חיסונים לתאילנד

חיסונים לתאילנד

שלום.
אני מתכננת לטוס יחד עם חברה שלי בעוד כמה חודשים לתאילנד.שמעתי שיש חיסונים שכדאי לעשות לפני הטיסה,איזה אתם עשיתם/ממליצים לעשות?
יש לציין שאנחנו לא בקטע של טרקים ומקומות שוממי אדם,כן טיולים בצפון תאילנד,אומגות וכאלה...אבל לא מקומות ללא נפש חיה.
אשמח לעזרה

תודה

הייתי 4 פעמים בתיילנד . לא עשיתי חיסון

אכלתי ושתיתי הכול . בצפון בדרום . הייה כייף .

עם כל הכבוד לקרמר

תעשו לעצמכן טובה ותשאלו את השאלה הזו בפוורם חיסונים רפואת מטיילים
או בקופ"ח/ משרד הבריאות.

אני מאוד מקווה שאתן לא סומכות בנושא רפואי על תשובות של גולשי הפורום,
אף אחד כאן לא רופא ואין לו את הידע המתאים

בהצלחה

ברור שאנחנו לא מסתמכות על

תשובות מפורום,יש לנו עוד הרבה זמן...רציתי לדעת אם בכללית צריך כי חברה שלי שהייתה לפני שנה עשתה....
הסוכנת נסיעות שלי נתנה לי את המספר של מרפאת המטיילים כדי לשאול אותם שם,אבל רציתי לדעת בעיקרון אם באמת צריך וכמה לפי הניסיון של אנשים כאן....לא התכוונתי להסתמך על מישהו ספציפי כאן.תודה על הדאגה

omer73

New member
זה מאוד תלוי

בהיסטוריית חיסונים שלכם, ככה שתשובה מוסמכת תקבלו במרפאות המיועדות לכך, ששם יושב ד"ר
שיודע להמליץ לכל אחד באופן אישי ע"ס החיסונים שחוסן בעבר ויעד הטיול.

אם אין הוראה של מישרד הבריאות לעשות חיסונים

קופת חולים ירצו להרויח יגידו כן . מי שלא נוסע ליערות עים יתושים ומלריה . לא צריך חיסון . זו רק דעתי כמובן . ודעת הרבה אנשים

kogawa

New member
ממש חבל שאתה מיעץ בנושא שאינך מכיר

למלריה אין חיסון (עוד לא הומצא) ויתושים יש לא פחות בבנגקוק מאשר ביערות.
השואלת שמתיעצת עם חברה שלה ועם פורום עושה שטות ומסכנת את חייה - אל תוסיף לכך מחוסר הידע המופגן שלך.
רק המרכז למחלות ומניעתן CDC יש לו ידע מספיק על המחלות בחלקי העולם, ואין כל קנוניה של רופאים לחסן ללא צורך.
הרופאים המומחים במרכזי המטיילים קוראים את שכתוב באתר זה, ומתשאלים את הנוסע לגבי מצב בריאותו ורגישותו לתרופות ובהתאם ממליצים, ולא רואים אגורה מחיסון שהם ממליצים לנוסע. כל דאגתם היא לבריאותו.

sailor

New member
הרופאים שאני מכיר

קשורים דוקא לארגון הבריאות העולמי WHO ולא לארגון האמריקאי ולמיטב ידיעתי WHO הוא מקור המידע גם ל-CDC.

kogawa

New member
מקבל, אבל זה לא משנה מהותית את התשובה

כל אחד שיעשה את שמתאים לו אבל לא כל אחד יכול ליעץ לאחרים.
והחלטות בריאות לא מקבלים על סמך סטטיסטיקה של גולשים שמרביתם נשארו בחיים ולא מתו ממחלה טרופית

גשו למרפאת מטיילים הקרובה

אלכים, צריך לרענן חיסונים שגרתיים כמו טטנוס פוליו צהבות וכאלה,
והרופא במרפאה יתן לכם בדיוק מה שאתן צריכות לפי לאן הטיול ולכמה זמן (וכמובן הרבה מעבר, דברים שכניראה לא תשתמשו בהם אבל שווה להחזיק).

אנצח

New member
אתמול היינו במרפאת מטיילים - אנחנו תלאילנד

היועץ שואל אותך אם קיבלת את כל סט החיסונים של טיפת חלב כשנולדת- בהתאם לשנת הלידה שלך
במידה וכן- הוא ממליץ לעשות חיסון של טיפוס הבטן וצהבת A וB .
צריך גם טטנוס אבל בגלל שחוסנתי בצבא ב2004 אני עדיין לא צריכה.
הוא נותן מרשם לכדורים נגד שלשולים חריפים שאינם תוצאה של וירוס.
וממליץ לעשות חיסון כלבת בתאילנד עצמה אם ננשכת על ידי כלב או קוף.

זה מה שהיה לנו אתמול- מקווה שעזר לך.

למעלה