חיסונים לקראת תאילנד

חיסונים לקראת תאילנד

שלום בהנחה שאני יוצא לטיול בתאילנד בינואר... מתי עלי לקבל את החיסונים הדרושים ? האם כבר אחרתי את המועד ??

muga

New member
יש לך זמן...אין מה לדאוג ../images/Emo13.gif

כדאי להתחיל כחודש-חודש וחצי לפני הנסיעה.

ועוד שאלה על החיסונים- חיפה והקריות

אני גר בקריות , רציתי לשאול איפה אני יכול לקבל את החיסונים הרלוונטיים.. בי"ח רוטשילד ? תודה

muga

New member
זה תלוי בקופ"ח שלך

תתקשר לקופ"ח ותשאל איפה יש בסביבתך מרפאות מטיילים. ותודה

sela v

New member
רוטשילד=בני ציון

ומנהל המרפאה פרופ' פוטסמן התארח בעבר בפורום, את יכולה לקרא על כך במאמרי הפורום.

natyh

New member
ותסתכל טוב על הסרט שם ....

אם כי הוא שייך לאיזור אחר ... ליבשת .... נתי

עוד שאלה קטנה ../images/Emo26.gif

האם יש ממש בטענה שלא חייבים להתחסן לפני נסיעה לתאילנד ? ועוד שאלונת : האם יש לי סיכוי למצוא מקום על איזשהו מטוס מישראל לתאילנד בתחילת- אמצע ינואר או שאזלו כבר המקומות לדעתכם ? תודות !

WhQuestion

New member
נצל"שששששש

כבר באתי לפתוח שירשור חדש וראיתי אתזה:) אם נוסעים לתאילנד לשבועיים בערך, גם צריך לעשות את החיסונים?

sela v

New member
שתי שאלות אלה

הן שאלות שרק רופא יכול לענות עליהן, ולא מישהו אנונימי בפורום באינטרנט.

WhQuestion

New member
נכון אבל

אני שואל אנשים לפני הניסיון שלהם. בכל מקרה, לאיזה רופא אני צריך לפנות עם השאלה הזאת? לרופאת ילדים שלי?
(כן.. אני בן 18)

sela v

New member
יש מרפאות מטיילים

ליד מספר חנויות ציוד, יש מספר מרכזים בבתי חולים, ואפשר במשרד הבריאות. לגבי נסיון. אין בזה נסיון, אם נסעתי ל-3 שבועות לתאילנד לפני שנה זה לא אומר כלום לגבי היום, וגם כל אחד במצב בריאותי אחר, וקיבל חיסונים שונים בעבר.

סלע, מה בנוגע לשאלה השניה שלי

האם יש לי סיכוי למצוא מקום על איזשהו מטוס מישראל לתאילנד בתחילת- אמצע ינואר או שאזלו כבר המקומות לדעתכם ?

sela v

New member
אין לי שמץ

על מטוס יש לפחות 200 מקומות, ואתה צריך רק מקום אחד. פנה לסוכן נסיעות, והם יוכלו לבדוק לך בזמן אמת את מצב המקומות.

WhQuestion

New member
בשביל מה מטוס מישראל לתאילנד?

תטוס עם אלג'זירה או משו כזה חח.. רציני.. לא צריך מטוס ישראלי ישיר(אני לא בטוח בכלל שיש טיסות ישירות). קח חברה זרה שעוצרת באיזה מדינת ערב... זה הרבהההה יותר זול. ולפי מה שאני בדקתי, עדיף אפילו לא לקנות תכרטיסים מעכשיו, אם אתה נוסע לבד, ואם אתה יודע לכמה זמן אתה נוסע. ז"א שאם אתה רוצה כרטיס פתוח אז כן, תקנה עכשיו. אם אתה יודע בערך ממתי עד מתי אתה רוצה אתה יכול לקנות גם בדקה ה90 כרטיס מוזל בהרבה.

למעלה