חיסונים לבייג'ינג

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
חיסונים לבייג'ינג

אני טס בעוד שבועיים... האם יש צורך בכלל בחיסונים, אם אני לא יוצא מבייג'ינג לכל אורך התקופה שלי בסין (שבועיים וחצי)? האם בכלל חיסונים עדיין רלוונטיים אם אני טס עוד שבועיים (האם עוד לא איחרתי בכלל ת'מועד)? בתודה.

xfwind

New member
../images/Emo66.gifלא רופא אבל לדעתי

חיסוני הצהבת תמיד טובים (וגם לחיים בכלל). לגבי לו"ז - תתייעץ עם גורם מוסמך - רופא, רופא במרפאת טיולים.

nitzano

New member
אתה מביא איתך אוכל במזוודה?

אם אתה מתכוון לאכול ברחוב או במסעדות סיניות חיסוני צהבת מומלצים מאד (אבל קצת מאוחר בשבילך) ואפילו חיסונים נגד קרטונים, שמן ממוחזר, אבקות הלבנה ושאר תוספים מלאכותיים שעדיין לא נתגלו.

bizhar

New member
ואם הוא תינוק אז מומלץ רק סימילאק וגרבר.

כן, כן לא רק אצלנו... גם בסין יש פרשת רמדיה עכשיו.

nitzano

New member
בשבוע החולף הייתי בארה"ב וגם שם דיברו על זה

הוא ציינו זאת מכיוון שבקהילה הסינית מייבאים דברים מסין ללא אישור חוקי ולכן קיים סיכוי שיש מוצר זה על המדפים.... למזלנו בארץ הכל מיובא מסין מלבד האוכל

Kgt1

New member
אנחנו נחיה בכפר האולימפי ויאכילו אותנו במקום.

אני מניח שאם אני כבר אוכל איפשהו בחוץ, זה יהיה בעיקר מקדונלדסים למיניהם.. מה לגבי פירות וכאלה? דברים שאפשר לקנות לחדר יענו... האם יש סכנות?

bizhar

New member
נבהלת קצת יותר מדי

אם הייתי מתאר לך איך נראים המטבחים של מסעדות הדגים ביפו אני מניח שהיית מקבל קילקול קיבה רק מלעבור ליד. אה, נזכרתי בכתבה שעשו על הדגים המבאישים בנמל, אלוהים ישמור...אני גם לא ממליץ לך לאכול דגי ים במסעדות שמגישות דגי ים תיכון בגלל תכולת הכספית הרבה בגופם. אני רציני. בסין כשאני אוכל דג, אז 10 דקות קודם הוא עוד שחה לו במים, הביט בנכנסים למסעדה ותהה במי לבחור. אני ממליץ לך לצאת, לאכול במסעדות מקומיות ולבלוס פירות מכל הבא ליד. לנסוע לסין ולאכול מקדונלד זה כמו לנסוע לארגנטינה ולאכול ירקות (או לנסוע לאמסטרדם ולעשן "טיים"..)

אMור

New member
זורם איתך בכיף עם המשפטים האלה

לנסוע לקאריביים וללכת לבריכה, לבקר בצרפת ולאכול לחם לבן אחיד... מזכיר לי איזה לקוח ערס שביקר לא מזמן, שאלתי אותו למה לא הביא את אשתו, ענה לי: "ממתי מביאים אוכל למסעדה?"
לפני מספר שבועות ביקרתי בכמה מהמפעלים איתם אני עובד במחוז ZheJiang ולא היתה לי ברירה אלא להיענות להפצרות של הזמנה לארוחה. מגיעים למקום, מתיישבים ומחכים... למה? אין לי מושג... OK, נזיז ענינים, אחרת נתייבש פה שעות... ציידאן? mei you. מזת'ומרת mei you? אז איך מזמינים פה אוכל? בוא אחרי. לקח אותי למן חדר שנראה כמו מרפאה של גן חיות ואמר: הנה כל המנות, רק תצביע ויביאו לך טרי לשולחן. (עיניכם הרואות) מיותר לציין שאכלתי נודלס קרים ופיללתי שבפעם הבאה שאגיע ל- fan shui, יהיה שם כבר סניף קטנטן של מקדונלדס...

למעלה