חיסונים ועוד שאלות

lololo7

New member
חיסונים ועוד שאלות

לרגל "חגיגות" החודש להיותי נשא אני נדרש לעשות חיסון דלקת ריאות,שפעת,צהבת. האם כולם עושים זאת?האם לעשות? והאם יש פה נשא בגילאי 30-36 שיכול קצת לחנוך אותי? (בנשאות ,לא במובן אחר) שבת שלום וחיבוקים

GayBiker

New member
29 (החל מהיום) גם טוב?!

לשאלותיך - חיסונים זה (כמעט) אף פעם לא רע. אני עשיתי לצהבת B (לכל החיים), לשפעת (לשנה) ולדלקת ריאות (לחמש שנים). תובנותיי עד כה הן: צהבת ודלקת ריאות, שווה להתחסן מפניהן. שפעת לא כי כל שנה יש זן חדש של שפעת אז חבל על המאמץ...

נוביקס

New member
יום הולדת שמח ומאושר לך GB יקר.../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לך שנה של צפיחית בדבש ותמשיך למצוא את היופי ,השקט והאדם הטוב שבך.
אבי

גבר שקט

New member
לולולו, לגבי ה"עוד שאלות"...

אני בן 36 וחי 8 שנים עם הנגיף. אם אתה מעוניין לשוחח ולפרק קצת את המתח בו אתה שרוי - אולי אוכל לנסות ולעזור לך. צור קשר דרך התיבה האישית. שבת שלום, דרור

חיסונים ועוד

מאחורי הההמלצה לקבל את החיסונים עומדת תובנה אחת והיא מניעת מחלות שממילא הן קשות ומיותרתות ללכ אדם ובעיקר לאדם שחי עם מערכת חיסונית פגועה. דלקת הריאות הנה מחלה שעשויה להיות קטלנית לנשאים ומכאן החשיבות בחיסון עבורה. החיסון יעיל עד 5 שנים. לפי ההמלצות הנוכחיות של CDC יש לחדשו כל 5 שנים והוא ניתן לאוכלוסיות בסיכון כמו חולים כרוניים, קשישים ונשאים. חיסון הצהבת - A 2 זריקות שיעילות עד 10 שנים. חיסון צהבת B 3 זריקות - 1, השניה לאחר כחודש והשלישית לאחר כחצי שנה (אלא אם שינו משהו פרוטוקול). יעילה עד 10 שנים. מומלץ לבצע בדיקת תקפות ועמידות אחת שלנה. מאחר והוירוס שלנו "יודע" לפגוע לא רק במערכת החיסונית אלא גם בעמידות שלנו לאחר קבלת חיסוןנים מסויימים - יש לבצע בדיקת עמידות לצהבת (A ו- B) אחת לשנה על-מנת לוודא שהחיסון עדיין תקף ושהיעלות שלו לא נפגעה. חיסון שפעת - הדעות חלוקות - אולם מניסיון שלי - החיסון חסך ממני את השפעות בחורפים האחרונים - כך שכאן זו החלטה שלך. קופות החולים "מחלקות" אותו לכל אוכלוסיות הסיכון ובכלל זה הנשאים. בריאות טובה..

pozpaz

New member
חיסונים...

אני עשיתי את החיסונים לצהבת A ו-B.. כפי שדרש ממני איציק, הרופא המטפל שלי. לגבי כל השאר לא עשיתי.. לא שפעות ולא דלקת ריאות.. הרעיון שעומד מאחורי זה? לא להכניס לגוף שלי עוד דברים שלא לצורך.. הגישה היא נטו הומאופתית.. בתכלס זו החלטה שלך מה אתה עושה ומה לא.. בהצלחה ובריאות שלמה.

למעלה