חיסונים - התיעצות

חיסונים - התיעצות

בתי בת חודשיים. אמורה לקבל את המחומשת הראשונה וגם את הפרבנר שנכנס בימים אלה למימון הקופה. האחות בטפ"ח יעצה לעשות אותם יחד באותו יום (שתי דקירות) כי ממילא תופעות הלוואי הן אותן תופעות אז למה לסבול פעמיים. אני בדיעה שעדיף לעשות בשתי פעמים נפרדות בגלל שתי הדקירות באותו יום וגם בגלל כמות הנגיפים שמועמסת על הגוף בבת אחת (מוחלשים/מתים, לא ממש מבינה בזה) מה דעתכם? איך נהגתם?

חמודבה

New member
לנו בקרוב יש חיסון

של גיל חודשיים ואני מתכוונת לתת יחד עם המחומשת את הרוטה. עד איזה גיל אפשר לתת את הפרבנר?

פרבנר, רוטה

לפי עלון שקיבלתי מהטפ"ח נותנים פרבנר בגיל 2, 4, ו-6 חודשים. האחות בטפ"ח אמרה לי 2, 4, ושנה. מס' המנות תלוי באיזה גיל מתחילים את הרוטה מקבלים דרך הפה ב2/3 מנות בין גיל 6-32 שבועות

ברח לי..

חיסון נגד פנוימקוקים : (ע"פ עלון קופח מאוחדת) : אין מניעה לתת יחד עם חיסונים אחרים או בכל רווח זמן בינו לבין חיסונים אחרים מס' מנות: עד גיל 6 ח' - 4 מנות 6-12 ח' - 3 מנות שנה-שנתיים - 2 מנות שנתיים ומעלה - מנה אחת

אנחנו דחינו

את כל החיסונים. לדעתי אם התינוקת לא במסגרת אין טעם למהר עם זה. גיל חודשיים זה פיצי!! ובטח לא כמה חיסונים ביחד. זה נראה לי ממש מוגזם. גם ככה חמש מחלות זה המון, למה להוסיף עוד?

היא תיכנס למסגרת בגיל 4 חודשים

אז צריך להתחיל ממשהו. אין ברירה. מה גם שיש לי בת 3 בבית שמביאה מהגן מגוון הפתעות....

muga

New member
אני מפרידה

לא נראה לי הגיוני להעמיס כל כך הרבה חיסונים בבת אחת על תינוק בגיל חודשיים (וגם לא בגיל שנה).

למעלה