חיסונים בבקו"ם...

Cosmic Girl

New member
חיסונים בבקו"ם...

איזה חיסונים עושים בבקו"ם? יעשו לי בעיות אם אני אעשה אותם בקופת חולים ואראה להם פנקס חיסונים? מספיק לי הלחץ של היום הזה, אני לא צריכה גם כאבים בכתף כל היום...

MaddyD

New member
הכאב בכתף זה אחרי טטנוס

ולא יודעת אם עושים שם טטנוס.. ולמה נראה לך שנכון לשאול כזה דבר בפורום תרימי טלפון ללשכת גיוס.. שלא יטעו אותך

ק ד ו ש

New member
חיסונים שעושים זה ל...

צהבת מסוג A, טטנוס, ועוד משהו, נראה לי דלקת קרום המוח אבל אני בכלל לא בטוח... בחורף עושים גם לשפעת ולעוד משהו.

MaddyD

New member
ואם אני לא רוצה

אני שואלת רציני כי אני לא עושה חיסונים לא יגיסו אותי?

ק ד ו ש

New member
ידפקו לך כלא

צאו מהסרט שתגיעו לצבא ולא תרצו לעשות משהו וזהו ישר יהיה לכם כיף וישחררו אתכם. לא, על כזה דבר לא ישחררו. ומה לעאזאזל הבעיה לעשות חיסונים?? זה לא כואב כמו בדיקת דם או משהו, זה דקירה הכי קטנה בעולם וזה בדיוק לחצי שנייה. זה מחט אוטומטית.

MaddyD

New member
לא קשור

זה קטע של הוליסטיקה- מפגר תחת אבל כיף להיות אדיאליסטית

ק ד ו ש

New member
ואוו וואוו....

שפה גבוהה. רגע אני אקרא לאמא שלי שתתרגם לי. סתם נו תעשו חיסונים בבקו"ם וזהו. זה פשוט בזבוז זמן ללכת לקופת חולים בשביל זה.. בבקום זה שתי שניות.

ק ד ו ש

New member
לא.

היא התקשרה לאבא שלי ומסתבר שגם הוא לא יודע. אז היא הלכה לשכנה.

ganooov

New member
לגבי חיסון לצהבת A:

היתה לי צהבת A (הצבא דווח על זה עוד בצו ראשון) - במקרה הזה אני לא אקבל במקרה את הזריקה הזאת, נכון? (או שאצטרך להסביר את זה למישהו בגיוס?)

ק ד ו ש

New member
גנוב ימצ'וקמק

חשבתי כבר שאתה מת. איזה באסה. בקשר למה ששאלת.. אני לא זוכר מה בא קודם, אם החיסונים או הפגישה אצל הרופא, אבל כן, תדווח על זה ואל תסכים לקבל את החיסון הזה לפני שאתה רואה רופא.

>>>

א. טטנוס (תקף ל 5 שנים) ב. דלקת קרום המוח ג. צהבת מסוג A (מקבלים לוחמים וטבחים) ד. שפעת (מקבלים בחורף)

למעלה