מעדכנת
מסתבר שזה משתלם לא להביא להם את הפנקס
קבלתי הבוקר טלפון מהאחות, שאלה מה קורה? הסברתי לה שאינני מעוניינת בחיסון האבעבועות, מייד אמרה שאין בעיה והיא תביא אחד בלי, אמרתי לה שהבנתי שכבר לא נותנים (ניסיתי להקשות כי היה לי מוזר שמייד אמרה שתשיג)
היא אמרה שהיא יודעת אבל שעדיין יש בלי ושהיא תביא לו ובאותה נשימה רצתה גם לדעת מדוע אני מסרבת, הסברתי לה על רגל אחת את דעתי על חיסונים ועל זה שכנראה החיסון תקף רק ל-10 שנים ושאני מעדיפה לנסות שהוא ידבק בשנים הקרובות במקום להזכיר לו כל 10 שנים להתחסן ושאם לא ידבק אז אתן בגיל יותר מאוחר, היא היתה מופתעת, התעקשה שמה פתאום שהחיסון הזה הוא תקף לכל החיים
כשהתעקשתי שלא היא אמרה שאולי נותנים כל 10 שנים ליתר בטחון ושבעקרון הוא אמור להחזיק לכל החיים, הסברתי לה שזה רק מוכיח שעדיין לא יודעים מספיק על החיסון הזה ואני מעדיפה כרגע שהבן שלי לא יהיה סוג של שפן ניסיונות (באמת עושים ניסויים על שפנים?
זה לא ארנבים?
)
פולס'- לגבי התוקף...
נראה לך הגיוני שאם אני לא אהיה נוכחת שם אפשר לבקש ממנה שתשים את הבקבוק הריק שלו בצד? שאני אוכל לקחת, לראות שאכן נתנו לו מה שביקשתי ושהיה בתוקף?
אני שונאת לצאת האמא הנודניקית והיא כבר רמזה לי שעדיף שלא יגיעו הורים, אני רוצה שינסו לתת לו בלעדי (למרות שיש לו חרדה מרופאים ורוב הסיכויים שהוא ישתולל שם ולא יתן להם לחסן).