חיסון MMR

danake

New member
חיסון MMR

הילד שלי בחודש הבא בע"ה בן שנה, האחיינים התאומים המדהימים שלי הינם פידידסטים.. שאלתי היום את הרופא משפחה וילדים לגבי החיסון שניהם החלו לצחוק עליי בצחוק מגחך שאלפי מחקרים הוכיחו שאין כל קשר בין החיסון להפרעה הנ"ל אני לא יודעת מה לעשות שמעתי שיש בדיקה שעולה 900 דולר ובה בודקים אם אפשר לתת לילד את החיסון, אנא שתפו אותי במיכלול האפשרויות היות ואת החיסון חובה לתת איכשהו...אני ממש מבולבלת בעלי אומר שחובה לתת לילד חיסון כשהוא בגן הרופאים צוחקים עליי ואומרים שיש אוטיסטיים כמו פעם והחיסון לא גרם לכלום.. פשוט פעם קראו להם מפגרים... אני בליבי דואגת ומאוד מעורה בנושא ומתעניינת אבל מצטטת לכם את רופא המישפחה.. הורים מה עושים...? תלמה.. יש לך מה להחכים אותי בעיניין בטוח!

go bananas

New member
רופאים...

אני יודעת, שני ההורים שלי רופאים... יש להם (לא לכולם) מין קטע כזה, רק בגלל שיש להם ד"ר לפני השם שלהם, לדבר גבוהה ובזילזול כלפי כל מה שהם לא למדו בבי"ס לרפואה לפני 20 שנה. תשאלי אותם אולי- איפה כל האוטיסטים בני העשרים??????? אל תגידי לי שאפשר להחביא אותם מאחורי שמות כמו "מפגרים" או "חולי נפש". ואני לא מדברת על ה PDD שאולי פיספסו- אני מדברת על האוטיסטים!!! איפה הם????? אנחנו, שיודעים לאבחן אוטיסט מרחוק- אי אפשר לעבוד עלינו. להורים שלי אין חברים אוטיסטים, או חברים עם אחים אוטיסטים. אני בת 26, יש לי אחים בני 26, 23 ו 20- לי, ולאף אחד מהאחים שלי אין חבר או אח של חבר או בן דוד של חבר עם אוטיסט במשפחה. (בעצם- לאבא שלי יש חבר בעבודה עם בן אוטיסט שהיום הוא בן 20, אבל זהו). אין בדורות הקודמים של המשפחה שלנו- לא שלי ולא של בעלי אף אוטיסט (גם לא חולי נפש או מפגרים). אבל יש לי בן PDD ואחיין אספרגר. ואני מכירה (לא מהפורום, ומהגן תקשורת- אלא אנשים שהכרתי מה"חיים הקודמים" שלי) יחסית הרבה אנשים שיש להם ילדים על הספקטרום. איך הרופאים יכולים להגיד בכזאת שחצנות, ואפילו להעז לצחוק לך בפנים, ועוד להביא כזה תירוץ עלוב ללמה יש יותר אוטיסטים היום...

go bananas

New member
וחוץ מזה...

באוטיזם, כמו באוטיזם- רב הנסתר על הגלוי. אף רופא- לא משנה באיזה תחום- נוירולוגיה, גנטיקה, פסיכיאטריה וכו'... אינו יכול להגיד לך באופן ודאי מה גורם לאוטיזם. אם זה גן (ואיזה גן), בעיה נוירולוגית מסויימת- איך הבעיה קרתה, למה יש לפעמים רגרסיה, למה יש כל כך הרבה סוגים, למה יש תאומים זהים שאחד אוטיסט והשני לא, למה ואיך זה שטיפולים ביו רפואיים שונים לפעמים עוזרים יותר מהטיפולים ההתנהגותיים... הם לא יכולים כי הם לא יודעים. אף אחד לא יודע. אז איך זה שהם חושבים שהם יודעים מה לא גורם לאוטיזם? כמו חיסון? ולגבי המחקרים ש"הוכיחו" שאין קשר- יש לי לא מעט ביקורת עליהם. (קודם כל נתחיל עם זה שחיסונים הם לא הגורם היחיד לאוטיזם, ואין גורם יחיד...)

למעלה