חיסון נגד שפעת...!

amir236

New member
חיסון נגד שפעת...!

שלום לכולם: אז כך...אבא שלי הוא רופא,והוא רוצה לתת לי חיסון נגד שפעת כי בעוד חודש בערך אני נוסיע לארצות הברית ושם זה ממש קר ואבא שלי לא רוצה שאני אהיה שם מצונן.אבל אני לא רוצה לקחת את זה כי לדעתי זה סתם שטיות ,אני לקחתי את זה 3 שנים ברציפות ואף פעם זה עזר לי,ההפך אחרי שהייתי מיקבל את החיסון בשני ימים הייתי מקבל נזלת וכאבי ראש....מה דעתכם עלי לעשות...אני אישמח אם תענו...? אא...ועוד דבר..יש תרופה אחרת שניתן לקחת שנקראת "פיקמירץ"או "תמפלו"....האם עדיף לקחת את זה במקום זריקה?? נ.ב=אני בן 14....

אתה יודע, ראיתי סרט

מיוחד שקוראים לו דלתות מסתובבות. אם היו עושים אחד כזה עליך ניתן אולי היה לראות מה היה קורה לך בשלושת השנים בהן לא לקחת את החיסון, אולי ורק אולי בסרט הזה היית חולה 3-4 פעמים בשפעת.... אני לא שופט לכאן או לכאן אבל אם לקחת שלוש שנים למה דווקא בשנה בה אתה נוסע ולהיות חולה שם זה סיפור אולי שונה, למה דווקא עכשיו לא לקחת. אולי תדחה את המיני מרידה הזאת בהחלטות של אבא לשנה הבאה? אולי....

0 אור 0

New member
האם יש סיבה מיוחדת שאבא שלך רוצה לחסן אותך?

בדרך כלל אין שום סיבה לחסן אדם בריא, ואם תחזק את המערכת החיסונית בדרך הרפואה המשלימה אז גם לא תהיה חולה, או שהמחלה תעבור יותר בקלות. על אחת כמה וכמה שהחיסון עבור זני השפעת הצפויים בארץ לא בהכרח יגן עליך מפני זנים אחרים שאולי יהיו השנה בארצות הברית. בודאי שאין סיבה לקחת תרופות אחרות - התרופה הטובה ביותר נגד שפעת הינה מערכת חיסונית חזקה שניתן להשיג על ידי חיים בריאים

amir236

New member
../images/Emo13.gifבסך הכל...

אבא שלי רצה לתת לי את החיסון כי הוא אומר שכל כמה שנים יש גל גדול של שפעת וכי הוא לא רוצה שאני אקבל שפעת קשה כאשר אני נוסיע....אני רק רוצה לדעת אם באמת צריך לקחת את זה או לא...

0 אור 0

New member
אף אחד לא יכול לתת לך תשובה על זה

אני לא ממש בעד חיסונים אבל אם אתה במצב חלש ורגיל לחיסונים כל הזמן, אז אולי המן להפסיק אתם הוא אחרי הנסיעה הזאת, כפי שאמרתי, לאנשים בריאים עם מערכת חיסונית חזקה לא קורה שום דבר משפעת, אפילו אם הם נדבקים

hal767

New member
התשובה בגוף השאלה

"ואף פעם זה עזר לי,ההפך אחרי שהייתי מיקבל את החיסון בשני ימים הייתי מקבל נזלת וכאבי ראש...." מעולם לא הוכח שחיסון מחסן. כן ידוע בוודאות שחיסון מזיק ופוגע בגוף. הצטננות הינה דרכו של הגוף לרפא את עצמו, זאת אינה מחלה. זהו תהליך פנימי של ריפוי עצמי. מכאן שדעתי האישית היא נגד להתחסן {כבייכול].

למעלה