חיסון נגד כלבת

חיסון נגד כלבת

יש לי שאלה.. אני צריכה לעשות חיסון לכלבה שלי נגד כלבת ולקבל עם זה כמובן את הרשיון להחזקת הכלב הבעיה שעברתי דירה ועוד לא הספקתי להחליף את הכתובת במשרד הפנים, לעיר שגרתי בה קודם שלחו פתק מעירייה שאני צריכה לשלם על החזקת הכלב ועם האישור של התשלום ללכת לעשות ת החיסון.. עכשיו אני גרה בראשון ופה כבר נרשמתי אצל וטרינר חדש, הוא התקשר ואמר שאני צריכה להגיע לחיסון עם הכלבה, השאלה היא האם אפשר ללכת לוטרינר ודרכו לקבל את האישור להחזקת הכלב או שצריך ליצור קשר עם העירייה?

קואלהלה

New member
אני חושבת שאת

צריכה לפעול כמי שמחסנת כלבת אצל וטרינר פרטי. הוטרינר מחסן ומעביר את הדיווח לעירייה עפ"י הפרטים שאת מוסרת ולפי מספר השבב ואז את נכנסת למאגר שלהם. אם השבב מופיע על שמך לא אמורה להיות שום בעיה עם זה. לגבי מקום המגורים הקודם, את אמורה להודיע להם על המעבר כדי שלא ימשיכו לשלוח לך תזכורות (בדר"כ זה כתוב על הספח עצמו). הדרך הטובה ביותר לא להסתבך עם כל הבירוקרטיה הזאת היא להתקשר ביום ראשון לשירות הוטרינרי של ראשון.

קואלהלה

New member
עוד משהו

שאלת לגבי הרשיון עצמו... אצלנו היו מקרים שההודעה מהעירייה לא הגיע בכלל ואצל הוטרינר הפרטי נתנו לנו רשיון שנראה שונה אבל חתום ע"י הוטרינר העירוני. ביררתי עם השירות הוטרינרי ואין עם זה בעיה כל עוד הוא מדווח. לאחר כמה חודשים ראיתי שבאמת תאריך החיסון עודכן במאגר השבבים באינטרנט.

אחלה תודה

גם לי היה פעם ווטרינר שהיה מביא לי את האישור במקום.. ובאיזה אתר אפשר להיכנס למאגר השבבים?

למעלה