חיסון משושה וכלבת

S h o h a m

New member
חיסון משושה וכלבת

אם אני לא אעשה אותם בהפרש של שבועיים אחד מהשני, זה רע? ייפגע במשהו? מה כדאי לעשות קודם חיסון משושה או כלבת? ועוד שאלה, אם הכלב לא רשום בעיר שאני גרה בה(בגלל שאני לא רוצה לרשום אותו בגלל ההתנהלות של העירייה כאן נגד בע"ח), מה יכול לקרות בעקבות זה? תודה
ד"א, עוד כמה דקות אני לוקחת את לואי לוטרינר בבאר שבע..אחח להיות איתו שעה באוטו..כמה כיף

be_roo

New member
חיסון הוא למעשה חיידקים מוחלשים

או מומתים המוזרקים לגוף, ולרוב הוא גורם למין "חצי מחלה" ולכן יש להמתין ולא לתת מספר חיסונים ביחד (יש גם עיריות שאוסורת על מתן החיסונים יחד). לפי החוק חשוב הכלבת, אך אלא אם את גרה באזור מוכה כלבת, החסון החשוב לבריאות הכלב הוא המשושה וכדאי לעשותו קודם.

S h o h a m

New member
אז חזרנו מהוטרינר..

לואי בסדר גמור והמרפאה שם הייתה מדהימה! בדרך לשם באוטו הוא קצת התפרע אבל בדרך חזרה הוא היה שקט(אולי בגלל שהוא הקיא בנסיעה :/ מכל הביסקווטים בטח שהוטרינרית הביאה לו) בכל מקרה, הוטרינרית הסבירה לנו על סירוס(וכנראה שנעשה), פרעושים וכו'. ללואי יש כנראה אלרגיה לפרעושים וגם פרעושים יש לו, אבל נטפל בהכל. גם בקרוב נקנה לו מברשת שיניים ונצחצח לו כל יום. כשעשינו את הטיול הבנתי כמה טיפול כלב צריך וכמה אחריות צריך.. אה ובסוף עשינו חיסון משושה!

lilithmm

New member
../images/Emo20.gifיופי../images/Emo70.gif

יפה שאת כ"כ דואגת לכלב שלך במסירות. סירוס כדאי לעשות כבר בגיל חצי שנה ע"מ למנוע בעיות התנהגות עתידיות.

למעלה