מקורות מידע? תשאלי את הרופאה שלכם.
יש המון מאמרים בנושא והקונצנזוס הרפואי הוא חד משמעי בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. היה "מדען" רמאי לפני כמה שנים שחברות תרופות שילמו לו לזייף מחקר שקושר בין אוטיזם לחיסונים, אבל הוכח כבר על מיליוני ילדים מרחבי העולם שזה לא נכון, המאמר המדובר הוסר מאתר הג'ורנל (וזה לא דבר שעושים כל יום, זה מאוד רציני), והאדם הזה לדעתי צריך לשבת בכלא על רצח המוני. אני לא יודעת כמה ילדים מתו בגלל הזיופים שלו והפחד שהוא החדיר לאנשים, כמה עוברים הופלו כי האמהות חלו במחלות שיכלו להמנע בקלות.
מיוליוני ילדים לאורך הדורות התחסנו בחיסונים, בכל רחבי העולם. לי זאת קבוצת ביקורת מספיק גדולה, לא יודעת לגביך. באזורים שלא מתחסנים למשל בישראל זה האזורים שמחלות משתוללות - בית שמש, ירושליים, אזורים בצפון שבהם יש טרנד נגד חיסונים. אנשים בלי השכלה מדעית שיודעים יותר טוב מכל השאר ופיזית הרגו תינוקות - אני יודעת על שלושה תינוקות שמתו משעלת בישראל בתחילת השנה. מחלה שהחיסון אליה ניתן בגיל שנה, כך שהם לא יכלו להתחסן עדין. מחלה שיכולה להעלם לחלוטין אם כולם היו מתחסנים. אבל הנה שלושה הורים שאני שמעתי עליהם בוכים על קברים בגלל שאנשים לא חיסנו.
מצטערת אבל זה נושא מאוד רגיש אצלי כמו שאת רואה. יש הרבה דברים שבהם אני לא מסכימה עם מה שאנשים אחרים עושים אבל זה לא משפיע עלי ועל אהובי אז לא אכפת לי. אנשים שלא מחסנים הם אנשים שבאופן ישיר משפיעים על הבריאות שלי, של הילדים שלי, של זקנים, של חולי סרטן ומחלות אחרות עם מערכת חיסונית שלא עובדת כראוי, ועל אנשים שהתחסנו אבל הם במספרים הבודדים שעליהם חיסונים לא עובדים בצורה אופטימלית.