חיסון לחורף

worried mom1

New member
חיסון לחורף

אני מתלבטת האם לחסן את בני נגד שפעת לקראת החורף הקרוב. האם יש סכנה שזה יגביר טיקים?

הלנה

New member
לא שמעתי על קשר...

אני בכל אופן לא מחסנת כי הם לא בקבוצת סיכון...אז בשביל מה?

השגיא

New member
גם אני לא מחסנת

כי יש כ"כ הרבה סוגי שפעת שלפעמים מחסנים ונדבקים דווקא בסוג שאין נגדו חיסון. בנוסף, הזוגי שלי מחויב להתחסן במקום עבודתו, ובכל שנה הוא נהיה חולה מהחיסון... לדעתי זה מיותר. גלית

ובמילה אחת אסכם: ל א ל ח ס ן !!!ב

בע"ה לפני שלוש שנים בחורף עשיתי חיסון, התלהבות של כל החבר'ה ואף שנה לא היתי חולה פתאום 5 שפעות הכי קשות שכל שפעת היתי זרוקה במיטה עם הקאות שלשום וחום דיי גבוה, הגעתי למסקנה שיותר לעולם אך לעולם לא אחסן את עצמי, וזה באמת ? בלי שום קשר לטיקים או לטוראט או ל OCD פשוט מאוד הכל הבל הבלים. א חנו בעצם מיתחסנים ובתת מודע מכניסים לראש שלא נהיה חולים ובעצם מחכים לשפעת ... תחשבו על זה בוקר טוב לכולם אני זזה לישון באם אוכל עם שני כדורי שינה אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי

אני עשיתי חיסון והצטרעתי על הרגע

הזה נהיתי חולה יותר מה שאני חולה וחטפתי אלגריה מחיסון שיותר אסור לי לעשות

אז יש לאילנה שגיאות כתיב אז מה???

בע"ה לפעמים יעקב ההערות לא במקום לא כל אדם יכול לקבל את ההומור שלך בעיקר לא אילנה שהיא רגישה מאוד תחשוב על זה להבא, למרות שלדעתיהיא קצת נפגעה והאמת? אם אני היתי טועה גם כן היתי נפגעת ולא היתי מגיבה בכל כך עדינות כזאת. חומר למחשבה.

אלין../images/Emo24.gif התגעגענו../images/Emo140.gif

אלין יקרה
...אילנה קיבלה את התנצלותו של יעקב ..ההערה שלך לדעתי לא היתה במקומה..ואסביר לך... כשמדברים על חיסון..זה משהו ששייך לבריאות..וכשכותבים שבעקבות החיסון "הצטרעתי" אז אפשר להבין שכאילו קרה לה משהו בעור..או בגוף בעקבות החיסון.. ולכן אולי לא הייתי משתמשת בסגנון ההומוריסטי של יעקב כי אני מכירה את אילנה ויודעת עד כמה היא רגישה..אבל לא היה לו לדעתי שום נסיון לפגוע...אלא באמת רצה להבין אם הכוונה ל"הצטרעות" או "הצטערות" מכיוון שיעקב הוא אדם שיודע לשמור על כבוד האחר...והחשוב הוא שהוא הבין שאילנה נפגעה...אז היה מיותר להמשיך עם זה במיוחד אחרי שהיא קיבלה את התנצלותו. שיהיה לך המשך לילה נעים
ומצפה לראותך יותר כאן בפורום

למעלה