חיסון בגיל שנה

efratcn

New member
לא מתווכחת... אבל זו מחלה ללא

סיבוכים, עד כמה שאני יודעת (ומפורט באתר הבריאות). לא חושבת שיש למישהו אינטרס להסתיר את הסיבוכים האפשריים מהמחלה. להפך. זה רק ידרבן יותר אנשים לחסן כנגדה.

michal@gal

Active member
מנהל
גם אבעבועות רוח

נחשבת כמחלת ילדים קלה, אבל היא יכולה להסתבך ואפשר להגיע איתה לאשפוז, ועדיין, לא כולם מתחסנים.

efratcn

New member
אבעבועות יכולות להזדהם

ולא המחלה עצמה היא שגורמת לתופעות אלא הסיבוכים הנלווים. כל מצב של מחלה מחליש את הגוף וחושף אותו לגורמי מחלה נוספים, אבל לחסן את כולם לאדמת כשלמעשה אין בכך שום צורך זה גם מיותר, מעמיס על הגוף ומונע מהגוף חיסון טבעי למחלה שהוא יעיל בהרבה מחיסון אחר.

yoyo10

New member
MMR הוא חיסון גם לאדמת וגם לחזרת

אני בעצמי קיבלתי אותו לפני שבועיים למרות שחוסנתי כמו כולן בגיל 12 רמת הנוגדנים שלי ירדה בעבר היו עושים בדיקות נוגדנים היום בר לא וחבל הרבה נשים שחוסנו כבר לא מחוסנות כיום ויש סיכון ממשי להדבקות בזמן הריון

yoyo10

New member
יש לי רופאת משפחה מדהימה

בגלל בעיות בריאויות שהיו לי לפני ההריון הייתי עושה בדיקות דם תקופתיות אז היא הכניסה לי בדיקת נוגדנים לששל הבדיקות היא טוענת שכדי לעשות בדיקות כאלה לנשים בגיל הפריון ואז גיליתי אומנם אחרי שנכנסתי להריון שאני לא מחוסנת לאדמת הייתי אמורה לקבל את החיסון ישר אחרי הלידה אבל כל הזמן דחיתי את זה ואז שהינו בטיפת חלב לבדיקה של גיל 9 חודשים האחות אמרה לי אם את כבר כאן אולי אני אתן לך את החיסון מכיוון שהייתי במחזור וזה סימן וודאי שאני לא בהריון אז כבר התחסנתי

חסוי FBI

New member
ולי יש טיפת חלב מדהימה כי ביקשו ממנ

ביקשו ממני להביא את תוצאות בדיקת הדם של טרם ההריון כדי לבדוק ערכים לאדמת. כי אם הערכים היו גבוהים היו מחסנים אותי למרות שיש נוגדנים. האמת, התפלאתי כי התקשרו אלי הביתה במיוחד בשביל זה...

טליאור

New member
וגם בגלל שגם בנים נפגשים עם נשים

בהריון או נשים בגיל פריון, מין דבר שכזה. ומכיוון שקל להגיע אליהם כשהם קטנים, אז מחסנים אותם אז, כדי להגן על האוכלוסייה הכללית ולאו דווקא מסיבה אישית.

למעלה