סיבוכים, עד כמה שאני יודעת (ומפורט באתר הבריאות). לא חושבת שיש למישהו אינטרס להסתיר את הסיבוכים האפשריים מהמחלה. להפך. זה רק ידרבן יותר אנשים לחסן כנגדה.
ולא המחלה עצמה היא שגורמת לתופעות אלא הסיבוכים הנלווים. כל מצב של מחלה מחליש את הגוף וחושף אותו לגורמי מחלה נוספים, אבל לחסן את כולם לאדמת כשלמעשה אין בכך שום צורך זה גם מיותר, מעמיס על הגוף ומונע מהגוף חיסון טבעי למחלה שהוא יעיל בהרבה מחיסון אחר.
אני בעצמי קיבלתי אותו לפני שבועיים למרות שחוסנתי כמו כולן בגיל 12 רמת הנוגדנים שלי ירדה בעבר היו עושים בדיקות נוגדנים היום בר לא וחבל הרבה נשים שחוסנו כבר לא מחוסנות כיום ויש סיכון ממשי להדבקות בזמן הריון
בגלל בעיות בריאויות שהיו לי לפני ההריון הייתי עושה בדיקות דם תקופתיות אז היא הכניסה לי בדיקת נוגדנים לששל הבדיקות היא טוענת שכדי לעשות בדיקות כאלה לנשים בגיל הפריון ואז גיליתי אומנם אחרי שנכנסתי להריון שאני לא מחוסנת לאדמת הייתי אמורה לקבל את החיסון ישר אחרי הלידה אבל כל הזמן דחיתי את זה ואז שהינו בטיפת חלב לבדיקה של גיל 9 חודשים האחות אמרה לי אם את כבר כאן אולי אני אתן לך את החיסון מכיוון שהייתי במחזור וזה סימן וודאי שאני לא בהריון אז כבר התחסנתי
ביקשו ממני להביא את תוצאות בדיקת הדם של טרם ההריון כדי לבדוק ערכים לאדמת. כי אם הערכים היו גבוהים היו מחסנים אותי למרות שיש נוגדנים. האמת, התפלאתי כי התקשרו אלי הביתה במיוחד בשביל זה...