חיננית מזכירה לי...

sanlee

New member
חיננית מזכירה לי...

את הבחור שהרג את הוריו ואמר לשופט אני יתום אז תשחרר אותי. את תומכת בפלסטינאים שהם טרוריסטים. ונותנת להם גושפנקה מוסרית, אז מה את מלינה נגד הטרור???למה שיהיה לך פיתרון???
 

פאבוריט

New member
סנלי

הלנה נגד טרור אין בה משום פיתרון, זו תמונת מצב. אני חושב שכששולמית אלוני מזהירה את עמנו בהעמדה לדין על פשעים כנגד האנושות קרי: העם הפלשתינאי, יש בכך רמז להלנתה של חיננית על הטרור. זו כמובן, אינה דרך לפיתרון, ומשום כך עלינו לזכור ולהזכיר שתכונה זו של עם כנגד עצמו הוא, הוא סוג של טרור, שאשמים בו אנשי מר``צ הנחשדים בעיני חלק מאיתנו ``כגייס חמישי``,כשאני שואל עצמי: האם אנחנו אמורים לשבת בחיבוק ידיים, להמשיך לתמוך בעם שכל מטרתו היא להשמידני? אני חושב שקיבלת תשובה באשר לדעותיהם ורעיונותיהם של אנשי שמאל, שהקשר בינם לבין פיתרון או התמודדות עם בעיות קשות מנשוא (טרור/גרילה) הוא מקרי ומייצג את אוזלת היד ואוזלת המחשבה כפי שמתבקשת מן המציאות.
 

חיננית

New member
ועל זה נאמר..

מה קשר שמיטה להר סיני? אני לא תומכת ולא אתמוך לעולם בטרוריסטים מחבלים . האם כל אדם שדעותיו נוטות שמאלה נחשב כתומך בטרור? שום גושפנקה מוסרית לטרור!!!! חו`ח!!! אני יכולה להבין את סבל האוכלוסיה הפלסטינאית אבל מכאן ועד תמיכה בטרור? זה פשטני מדי ושבלוני לחשוב כך. וסלח לי, לא ממש חכם במילים עדינות. ומה הקשר לככ שיהיה לי אישית פתרון לטרור כאן או לטרור עולמי שעליו דברתי אתמול? לא צריך תמיד לתקוף את אלו שחושבים אחרת ממך, אף אחד מאיתנו לא גייס חמישי ולא בטיח. אנחנו דואגים בדיוק כמוכם לעתיד מדינתנו ותושביה, ובאמת הגיע הזמן שזה יוכנס לראשכם. זה שפתרונותינו למצב אולי פחות כוחניים משלכם, לא עושה אותנו פחות חרדים למצב. אולי קצת יותר אנושיים? ולא להתעצבן מנמשפט האחרון שלי:))))) נ. ב מישהוא,חכמולוג, כתב שאני חברת בצלם אז גם הוא חטא לאמת. כי אני -לא.
 
לא חברה בצלם אבל תומך ברעיונותיהם..

הנה יש כאן יהודי חכם,פאבוריט שמו שחשף את חולשת עקרונותיך. מזדהה עם סבל את ? באמת ? בואי נשאל קודם..עם סבלם של מי של המשפחות השכולות מהטרור בארץ ? או,כמו יוחאי למשל,שקשה לו להדריך טיולים כיום וחש מתוסכל מזה.. אז הוא מפיל את מה שקרה על שרון.. אפילו הערבים כבר ירדו מהדמגוגיה הזו ומודים,שהכל היה מתוכנן אפילו ברק הכחיש זאת רק יוחאי ואת , כן את דגלתם בתיזה הנוראית הזו גם את זה תכחישי ? זה פשוט כתוב בדפי הפורום-מפיך. מרק.
 

חיננית

New member
שום חולשת-עקרון.. ושום בטיח

ברור שאני מזדהה עם סבל המשפחות השכולות בארץ. קשה לי להאמין שכבלל תוהים על זאת!!!!!!! זה לא הייתי צריכה לכתב בכלל. כי ברור שאני איתם ועם כל מה שקורה פה. זה מה שרציתי להדגיש--- כי כמוכם בדיוק, אנחנו כואבים את המצב בארץ ואת כאב נפגעי הטרור.ושלא תטילו לעולם ספק בכך כי זה מאוד מקומם. אבל עם זאת..... אולי אנחנו גם מבינים, בניגוד לחלק מכם, שגם האוכלוסיה בצד השני סובלת מהטרור ומהמצב ומה שנכפה עליה ע`י הרשות שלה .כאן טמון ההבדל בעיקרי בינינו.ותו לא.
 
למעלה