חינוך

Lisias

New member
חינוך

שלום לכולם.
יש לי כלבה קצת משוגעת, גולדנית מעורבת עם לברדור בת 11 חודשים (השבוע הולכת לעיקור). בנוסף אליה יש לי עוד שני כלבים שהם מאוד מחונכים ומבינים מה שאומרים להם. רק עכשיו התחלנו איתה עם חינוך של - ארצה, שבי ו"לא!" כשהיא עושה משהו מאוד לא בסדר (קופצת על אנשים) והיא מאוד חמודה רק הבעיה היא שהיא חושבת שהגינה שלה והבית זה הממלכה שלה ושלאף אחד חוץ מלבני המשפחה אסור להכנס. היא נובחת על כל הרחוב כל הזמן (כשהיא יוצאת לטיול היא דיי פוחדת מכל דבר...) היום בבוקר, חבר של אבא שלי הגיע וכשהוא היה למטה הוא דיבר בנייד אז במבה (הכלבה שלי) כל הזמן נבחה עליו וכשהוא עלה אלינו הביתה ואבא שלי היה ליד השער הוא נכנס והיא נתנה לו ביס! ז"א, הוא לא נכנס ככה סתם - אבא שלי היה שם ובמבה אף פעם לא עשתה את זה. לא משהו רציני חור במכנסיים בערך זה הנזק. ואח"כ במבה היתה "חברה" שלו, והיתה לידו כל הזמן... השאלה שלי - איך אפשר לחנך אותה לכזה דבר שאסור? באים אלינו מלא אנשים והיא לא עשתה להם כלום אף פעם חוץ מלנבוח וזהו. דיי נבהלתי. עצה/עזרה יתקבלו בברכה...
יום טוב!

lilithmm

New member
בעייה כזו אפשר לפתור בעבודה עקבית

וכדאי מאוד שזה יהיה בעזרת מאלף. אחרי העיקור תפנו למאלף טוב שיעזור לכם לחנך אותה.
בהצלחה

למעלה