חינוך מיני מוגזם?!?

מאיו

New member
חינוך מיני מוגזם?!?

אור נתקל בספר כיצד באים תינוקות לעולם ורצה שאקרא לו. הבוקר הוא יצר רובוט ושאל אותי האם אני רוצה שהרובוט יכניס את הפין שלו לפות שלי. הוא גם ציין שהוא רוצה להיות שותף לחיבוק בו אבא יכניס את הפין שלו אליי ונעשה יחד ילד. האם לא הגזמתי בתיאור, האם הייתי צריכה להתחמק מקריאת הספר?

vered4

New member
ילדים אומרים דברים

ולדעתי, ממש אין ממה להתרגש. תגידי שלא, תסבירי למה ובזה יגמר הסיפור (לדעתי). עלינו לקבר של ילדה שנפטרה לאחר מחלה. האחות הקטנה (3) שהיתה עדה לתהליך המחלה, בקשה ליד הקבר- "להכנס אל אחותה". אותנו, המבוגרים שהיו שם, זה ממש זעזע (מהתרגשות), אבל היא התכוונה לזה כפשוטו ורק לנו זה נשמע נורא קשה.

מסכימה

באותו הקשר עליתי עם עומר פעם, כשהיה פעוט, לקבל של בת משפחה, אשה צעירה שנפטרה ממחלה קשה, באיזהשהו קיבוץ מרוחק. היינו עם אמא שלה. עומר שאל: אמא, לאשה שבקבר היו ציצים? לשמחתי מדובר באשה מבינת עניין שהתיישבה לספר לו על הבת שלה שנפטרה ועל התקופה שהבת גם הניקה עם הציצים את ביתה שלה, נערה שהוא פגש באותו יום. אגב, לדעתי אין חינוך מיני מוגזם - מסכימה עם ורד, זוהי סקרנות טהורה של הילד. טהורה תרתי משמע.

עירית ל

New member
ויונתן מבקש לאחרונה

לעלות עם אבא שלו לשמים ולגעת בכוכבים. כל פעם מחדש זה צובט לי בלב, אבל אין בזה שום משמעות מעבר להתפעלות מהכוכבים (והאמונה שאבא הכי גבוה בעולם
).

למעלה