חינוך לצרכים

lior1t6

New member
חינוך לצרכים

שלום,
אימצתי גורה בת 6 חודשים לפני שבוע.
אני מנסה לחנך אותה שלא תעשה צרכים בבית.
היא עושה צרכים בחוץ וכשהיא עושה אני נותן לה חטיף ומשבח אותה אבל היא עדיין עושה בבית. לפעמים אני יכול לעשות איתה טיול של 40 דקות שבמהלכו היא עושה צרכים ואז כשמגיעים הביתה היא תעשה שוב פעם באחד המקומות בבית.
איך אפשר לגרום לה להפסיק לעשות בבית?
תודה

danielnir1983

New member
סבלנות והתמדה בטיולים...

הכי חשוב לא לכעוס עליה גם אם זה בזמן הפעולה.

אם תרצה ואתה באזור המרכז אפשר להזמין שיעור אחד שבו אני מגיע ומלמד אתכם מא עד ת איך להתחיל את תהליך הגמילה בצורה הכי מהירה ויעילה שאפשר... 0503892603 דניאל

דניאל ניר אילוף כלבים
dogologist | דוגולוג
www.facebook.com/danieldogolog 

שיר בים

New member
כמה טיפים שעבדו בשבילי

1. תקפיד על שעות קבועות של האכלה ביום - זה עוזר לסדר את היציאות שלהם.
2. תשים לב כל כמה זמן היא צריכה - בגורים זה לא כמו אצל הבוגרים, בגיל 6 חודשים תנסה להוציא אותה כל 4 שעות, ותעקוב באיזה שעות היא עושה. הכלב שלי (בן 7 חודשים) עושה סביב ה 2-3 יציאות ביום לקקי, וסה"כ יוצא 5 פעמים שבכל הפעמים האלה הוא גם עושה פיפי.
3. כל חדר שהיא עושה בו, תנקה היטב, ואז תיתן לה לאכול בו, ולרבוץ בו - תלמד אותה שזאת טריטוריה שאוכלים וישנים בה - וזה יגרום לה להבין שלא עושים שם. הרבה פעמים, הגורים לא מבינים ש-כ-ל הבית הוא חלק מהטריטוריה, ומבחינתם חדר מסוים נחשב "בחוץ" ולכן, הם עושים שם, במקום להתאפק (למרות שהם מסוגלים)
גיל 6 חודשים כבר בהחלט אפשר לחנך לצרכים. תקפיד להוציא אותה מספיק פעמים, ותקפיד על סדר יום - וממש לא צריך להמתין יותר מידי זמן....

בהצלחה!

lior1t6

New member
תודה רבה לכולם על התגובות

אחרי שבועיים שהיא אצלנו היא עדיין עושה מידי פעם בבית אבל הרבה פחות.

למעלה