חינוך לגיל הרך

Miss פטל

New member
חינוך לגיל הרך

מזה המקצוע הזה? איזה עבודה אפשר למצוא עם תואר ראשון בזה? במה עוסקים האנשים שסיימו את הלימודים האלו?

Miss פטל

New member
כלומר- "ייעוץ חינוכי לגיל הרך "

וזה אחד המסלולים בחוג "היבטים התפתחותיים בחינוך" באת"א

ייעוץ חינוכי לגיל הרך

היועץ מסייע לצוות החינוכי- משלב טרום החובה והלאה. הוא עשוי לעבוד עם הורים וליעץ להם בעניני הילדים שבאחריותו, ולעבוד עם ילדים כיחידים או כקבוצה. היועץ מטפל בתהליכי מעבר (מהגן ליסודי ), איתור מוקדם של תלמידים לקויי למידה, איתור תלמידים בעלי קשיים התנהגותיים, זהוי מוקדם של תהליכים סיכוניים בסביבת הילד ובמשפחתו, שותפות בעיצוב תוכניות סיוע לתלמידים בעלי קשיים התנהגותיים, תיאום וריכוז ישיבות של צוותי ביה"ס וצוותים בין-מקצועיים, יצירת קשר עם מערכות תומכות בקהילה, סיוע לתלמיד בגיבוש סגנון למידה, הדרכת מורים ומחנכים לשילוב היבטים יעוציים והתפתחותיים בשעורים, מעורבות ותרומה יעוצית להטמעת שיטות הוראה חדשניות בבית הספר.

Miss פטל

New member
תודה על התשובה!

עוד כמה שאלות: במה יותר קל למצוא עבודה- בייעוץ חינוכי לגיל הרך או בחינוך מיוחד? לאיזה תחום יש יותר ביקוש בשוק? האם אפשר לעבוד בייעוץ חינוכי לגיל הרך לאחר תואר ראשון בלבד או שחייבים תואר שני? אותה שאלה לגבי חינוך מיוחד תודה!

שוגץ

New member
מצטרפת לשאלה....

אני לומדת במסלול גננות לחינוך מיוחד אנני בטוחה שברצוני להיות גננת האם אוכל להמשיך ליעוץ חינוכי אני לומדת b.e.d

יעוץ חינוכי

תדרשי לקחת השלמות מהחוג לחנוך- תואר ראשון, ורק לאחר מכן להמשיך לתואר שני. היקף ההשלמות נקבע על בסיס אישי על פי הרכב הקורסים שלמדת והציונים בהם.

חינוך

במה יותר קל למצוא עבודה- בייעוץ חינוכי לגיל הרך או בחינוך מיוחד? לאיזה תחום יש יותר ביקוש בשוק? חינוך מיוחד. האם אפשר לעבוד בייעוץ חינוכי לגיל הרך לאחר תואר ראשון בלבד או שחייבים תואר שני? חייבים תואר שני. אותה שאלה לגבי חינוך מיוחד די בתואר ראשון+תעודת הוראה.

תעודת הוראה

תעודת הוראה לחטיבה(י-יב') העליונה נלמדת באוניברסיטאות, בעוד לחטיבות נמוכות יותר במכללות להוראה.

Miss פטל

New member
זאת אומרת..

שעם תואר ראשון בחינוך מיוחד באת"א אני אוכל להיות מורה בתיכון לחינוך מיוחד? איך זה עובד? וחוץ מזה? מה עוד אפשר לעשות עם התואר הראשון?

Miss פטל

New member
?

מה עם תגובה?

למעלה