חינוך כלב - הצילו!!!

• פותח הנושא Anu
  • פורסם בתאריך

Anu

New member
חינוך כלב - הצילו!!!

כל חיי היו לי כלבים אך לפני שנתיים האחרון נפטר. כשגיליתי שאני בהריון, ידעתי שאני אאמץ כלב כי חשוב לי שהילדים שלי יגדלו עם כלב. לפני חצי שנה הבאנו מצער בעלי חיים כלב מתוק רוטוילר מעורב ושמו בישראל בני. בני התגלה ככלב מקסים, ידידותי ורגיש אבל מהתחלה הוא חושב שלנבוח ולקפוץ לפני הרגליים ההולכות שלנו (לא של אנשים אחרים)זה משחק מאוד נחמד. מהרגע הראשון הקפדנו להסביר לו שזה לא משחק ושאסור לנבוח ולקפוץ לפנינו שאנחנו הולכים על ידי טון תקיף והפסקת ה"משחק" על ידי הפקודות שב וארצה שהוא עושה בלי בעיה. לצערי כיום בני נובח וקופץ לפני העגלה של התינוק או עלינו כשאנחנו הולכים עם התינוק בחוץ על הידיים ואני אובדת עצות. זה לא קורה תמיד אבל שזה קורה אנחנו מאוד כועסים עליו, מחטיפים לו פליק וקושרים אותו. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין כי במצב הנוכחי לא נוכל להמשיך ואני כן רוצה שהוא ישאר איתנו. אם המצב הכספי היה מאפשר הייתי לוקחת מאלף אבל כרגע אין סיכוי. היו לי כלבים גדולים וקטנים ותמיד מאמצים אותי כלבי רחוב שלהם אני מוצאת בית וממש קשה לי לחשוב שאצטרך למסור אותו. מה גם שאני רוצה לקחת אחריות עליו ולא לזרוק אותו הלאה אבל כמובן שהתינוק שלי קודם לכל ואני ממש מקווה למצוא פתרון חינוכי כלשהו... דרך אגב ראיתי את הפודל של חברה שלי עושה בדיוק את אותו דבר לעגלה של התינוק שלה אבל כמובן שאין מה להשוות פודל לרוטוילר ששוקל 35 ק"ג... תודה

© Tweety ©

New member
אילוף

שווה להשקיע את הכסף הזה-וזה יכול להגמר בפגישה שתיים.! אני ממליצה על נתן פרל..אם תרצי אני אשמח לתת לך יותר פרטים.

Anu

New member
כמה עולה שיעור אילוף?

אני צריכה מישהו באזור השרון.

lilithmm

New member
יוסי סמואל

הוא נמצא באזור השרון נדמה לי, והוא לוקח את הכלב לתקופה אליו לאילוף בפנסיון. אני לא יודעת כמה זה עולה, אבל אני יודעת שהכלב יחזור מאולף. אם את מוכנה לעבוד בעצמך עם הכלב את יכולה לשכור מאלף שיגיע אליך וידריך אותך מה לעשות עם הכלב. בסה"כ יש לך 2 אופציות. 1.לקחת את הכלב לפנימית אילוף - הכלב יחזור מאולף 2. לשכור מאלף - הכלב יהיה מאולף רק אם תשקיעי ותעבדי איתו בנוסף למאלף את חייבת להשקיע המון. או כסף או זמן. תבררי לך ותחליטי מה כדאי. יש בחור מאוד נחמד מהמרכז לכלבי שירות ותרפיה, שמו יריב בן יוסף. אם את רוצה טלפון שלו פני אלי במסרים.

© Tweety ©

New member
תלוי..

אני מצרפת לך קישור לאתר של נתן פרל.אני גרה באזור השרון והמרחק למקום שלו לא כ"כ רחוק.המחירים שלו יחסית זולים גם. תהליך האילוף יהיה יחד איתכם-כדי שהכלב ילמד לציית לכם ולא רק למאלף.

למעלה