חינוך אוראלי

Isabele42

New member
חינוך אוראלי

ארבע שנות נישואין ועדיין סירבתי בתוקף למצוץ לבעלי, או לכל גבר אחר עלי אדמות. מציצה נראתה לי אקט משפיל ומגעיל, ועמדתי על דעתי שלא לעשות זאת. בעלי ניסה שיטות שונות לשכנע אותי – מלשון חלקות ועד איומים בגירושין. אך דבר לא עזר. יום אחד אמר לי: "תלבשי שמלה יפה ובואי נלך לבקר חברים שלי". בלי לחשוד במאומה, עשיתי כדבריו. את הדלת פתח גבר גבוה, שחור שיער וזעוף עיניים. הוא הביט בי במבט מוזר והזמין אותנו להיכנס. "זאת היא?" הוא שאל, ובעלי הנהן. בפנים היה עוד גבר, מעודן יותר מן הראשון ומושך מאוד. החדר היה מרוהט בפשטות קיצונית: שטיח ומספר כריות. הגבר שקיבל את פנינו פנה אך ורק לבעלי, מתעלם מנוכחותי, ואמר "תוכל ללכת עכשיו, ולחזור לאסוף אותה בעוד שעתיים". ובעוד אני מנסה לשאול מה הולך פה, שלף בעלי ארנק ותחב מספר שטרות לכפו של בן שיחו. כעת פנה אלי לראשונה: "זה המורה שלך. הוא ילמד אותך למצוץ סוף סוף, ומקבל תשלום נאה בעד זה. תהיי ילדה טובה", והלך. הייתי המומה. העברתי מבטי בין שני הגברים וניסיתי לשאול משהו, אך המורה שלי לא בזבז זמן על הסברים. הוא אחז בזרועי וכופף אותה, כך שנאלצתי לכרוע על ברכי. הגבר השני התייצב לפני, ובתנועות איטיות ומכוונות החל להתפשט. הייתי מבוהלת, ומוקסמת, ועקבתי אחרי מה שעשה. כשהסיר את תחתוניו נעצרה נשימתי. היה לו זין נפלא – ארוך ועבה, חלק, קצת כפוף. הוא ירד על ברכיו מולי, שלח את ידו, שילב את אצבעותיו בשערי ומשך את ראשי מטה, עד ששפתי היו מרוחקות רק סנטימטרים ספורים מקצה הדבר הזה. הבנתי פתאום ויללתי בקול רם. זאת הייתה הדרך לחנך אותי למצוץ? אבל לא רציתי – מה יעשו? יכריחו אותי? הגבר שאחז בידי קרא, כנראה, את מחשבותיי. הוא סטר לי קלות על ישבני, ובכך דחף את ראשי קרוב יותר. פתחתי את פי ונשכתי את ראש הזין שכמעט נדחק לגרוני. נשכתי חזק. חשבתי שיוותרו, אבל טעיתי טעות חמורה. הגבר שאחז בראשי הידק את אחיזתו בשערי ומשך את ראשי קרוב יותר, תוך שצעקת כאב נפלטת מפיו, ואילו זה שמאחורי נהם "יש כל מיני דרכים לשכנע נשים סרבניות" הניף את שמלתי מעל אחורי ומשך את תחתוני מטה. פי מלא בזין, כל משיכולתי לעשות היה לנהום את מחאתי. " עכשיו הוא פשוט יזיין את נשמתי מקרבי" חשבתי, אך האמת הייתה מרה יותר. כף ידו הצליפה על אחורי החשופים. עוצם המהלומה דחף אותי קדימה והזין החליק לתוך פי, עמוק, עד למחנק. הכאב וההשפלה היו קשים. ניסיתי להירתע מהזין הזה, ולהפתעתי עזרה לי היד שהחזיקה בי, נמשכתי לאחור – כמעט עד כדי הוצאת הזין מפי, רק כדי להישלח שוב קדימה עם החבטה הבאה. שוב ושוב חזר התהליך של "קדימה אחורה". ישבני בער באש ועיני מלאו דמעות, אבל הגבר שלפני נהנה מאוד מהפה המחליק קדימה ואחורה על פני איברו. הוא החל לגנוח, והוסיף לתנועותיי תנועות נעיצה משלו. הוא החל מתקרב לשיא ונהם "מהר יותר, עמוק יותר" – הוראה שגרמה למחנך שלי לשלח חבטות חזקות יותר, בתדירות גבוהה יותר, עד שחשתי בטעם הדוחה של הזרע הממלא את פי. ניסיתי לירוק ללא הצלחה. המחנך שמאחורי חש בנעשה ודחף אצבע קשה לתוך חור התחת שלי, כשהוא מעיר "אם תירקי טיפה אחת, אני אכנס כאן". בלעתי. בלעתי ובלעתי. זה נראה אין סופי – הזין המתרכך בפי, האצבע הנדחפת עמוק לתוך חור התחת, אחורי הלוהטים והצורבים וזרועי הכואבת, אבל זה נגמר לפתע. הזין נשלף מתוך פי, האצבע נשלפה מהתחת והיד עזבה את זרועי. צנחתי על השטיח, ולמרבה ההשפלה חשבתי שאני פשוט חייבת לקבל זיון הגון וטוב. בקול מבויש מאוד מלמלתי מתוך שערי "בבקשה, שמישהו יזיין אותי". הם צחקו. יד חזקה הפכה אותי על הגב. המורה שלי עמד לפני, פורף את כפתורי מכנסיו, מסתכל עלי מלמעלה. אחר כך ירד על ברכיו וזיין אותי, כאשר השני עומד בצד ומתבונן, תוך כדי לבישת בגדיו. התהליך הזה חזר על עצמו עוד כמה פעמים. בכל פעם שסירבתי למצוץ לבעלי הוא שב והפקיד אותי בידי המורה הקשוח שלי. מה שתיקן את דרכי לתקופה מסוימת. ופעם אחת הוא גם מימש את איומו וזיין אותי בתחת. אבל זה כבר סיפור אחר.

רק רגש

New member
פנטזיות פנטזיות, זה נראה לא אמיתי.

מישהו מפנטז על דבר ברוטאלי כזה??? האם זו הייתה פנטזיה שלך שכך יעשה לך בעלך??? האם בכוונה לא מצצת לו כדי שיקח אותך למורים??? את מרוצה ממה שקרה??? ובסוף איפה נמצאים המורים האלו??? מי יודע אולי ניזדקק.

Isabele42

New member
על פנטזיות ומציאות

כמובן שזה נראה לא אמיתי. זאת פנטזיה. כנראה שמישהו מפנטז על משהו כזה. אני ועוד כמה פסיכים :)) בפנטזיות כמו באוכל - על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. מי שבענייני שליטה וספנקינג אולי יאהב. מי שלא - כנראה ימצא את העניין די דוחה. sorry boys and girls. לא הבטחתי הנאה לכולם!

benny99

New member
אחלה סיפור

הסיפור נכתב בצורה כל כך מרתקת ומהפנטת שאי היה אפשר לעצור מלקרוא אותו פשוט נהינתי כל כך כל הכבוד ואני מחכה בקוצר רוח ליצירת ומנות הבאה כל הכבוד בני

omer07

New member
חינוך אוראלי

איזבל יקירתי אהבתי מאד, נהניתי עד זוב דם...אשמח לקרוא קטעים דומים...

Isabele42

New member
תודה

תודה רבה. אני פה כדי לשרת : ))) תנגב את הדם. חבל ללכלך את הרצפה. חומרים דומים ? יתכן. מה עם חומרים שונים לגמרי?

ביגבן

New member
מצדיע לך על יכולת הביטוי../images/Emo45.gif

ובכלל זהו עולם הפנטזיה שבשבילו אנחנו כאן. בכלל לא משנה שזו לא חייבת להיות הפנטזיה הפרטית שלך קורא/קוראת יקר/ה..... הפואנטה היא שישנן איזבלות שמגוונות לנו את עולם הדימויים ומכניסות קצת פלפל לחיינו.. לגבי הכפייה אני נוטה להסכים עם הפיה...הזהרו נוער זו כפיה שמרצון ולא אונס לשמו... סטייל --אילוף הסוררת ....תקנו אותי אם אני טועה בהכנעה ביגבן

omer07

New member
חומרים שונים

אני אוהב בעיקר משרתות, אבל אשמח לקרוא גם חומרים שונים

אוישששששששש

1. אחלה שזו הפנטזיה שלך. 2. מזהירה את כל הזאטוטים הנכנסים לכאן, אונס הוא לא פנטזיה של מרבית הנשים כמו גם לא מין אלים. שימו לב ילדודס והתחילו בליטופים,וזיונים עדינים. אלללל תחשבו שהבחורה בת ה-17 שאתם יוצאים איתה מפנטזת על סקס אלים. זה ממש לא נפוץ, אוקיי? יאללה לכו להזדיין בכיף.

*g99

New member
ושוב פיונת זכתה בקול שלי ../images/Emo13.gif

אני אישית די הזדעזעתי מהפנטזיה כיוון שאני לא אוהבת להרגיש מושפלת ולעשות מה שבניגוד לרצוני. איך אתם הגברים הייתם מרגישים בסיטואציה של השפלה,ניצול וכפייה (נגד רצונכם)? לא מדובר במשחק,מדובר ברגשות של בן אדם.. לדעתי מי שנהנת מהשפלות אלו צריכה להסתכל טוב טוב על עצמה ול"אני" הפנימי שלה ולהבין למה היא זקוקה להשפלה שכזו.

מי צריך להסתכל???

G יקירה, פנטזיות אונס הן אחת מהפנטזיות השכיחות ביותר אצל נשים. בדקי נא בכל סקר ובכל ספר על פנטזיות נשיות... אין בכך להעיד על פגם כלשהו בנפשה של איזבל או כל אישה וגבר המפנטזים על כך. לגבי מימוש - טוב, זה כבר סיפור אחר... מזל שיש לנו דמיון! זה המקום לפ-ר-ג-ן לאחר. צר לי שכך את מגיבה.

*g99

New member
או קיי..

בבקשה תקרא שוב את מה שכתבתי: הזדעזעתי מהפנטזיה כי אני לא מתחברת לפנטזיה שכזואני לא באה להגיד שזה פסול..לא חוויתי חוייה כמו הפנטזיה הזו ואני לא יכולה להגיד שזה פסול או לא טוב. אני התייחסתי לגבי תחושת מושפלות בפועל ולא כפנטזיה. לגבי ה"פגם",כוונתי למי ש"נהנה" או חושב כך בזמן העשייה,אולי זה בנפש,אולי זה הנאה מסויימת של אותה אישה או גבר,רק צריך לבדוק מאיפה זה מגיע,אולי מפגיעה נפשית כלשהי (שלא חייבת להעיד על דבר שלילי לגמרי) ואולי הנאה נטו..אני לא יודעת,אני לא באה להצביע על "בעיה" כלשהי. לבדוק זה לא מזיק,להפך..

Isabele42

New member
להסתכל על ה"אני"

את לגמרי צודקת. פנטזיות מהסוג הזה בהחלט מזמינות בחינה עצמית, כדי להבין מאיפה הן צמחו ואיזה צורך הן באות לספק. בעצם, בחינה עצמית וההבנה שבאה בעקבותיה הביאו אותי להשלים עם הפנטזיות ה"פסיכיות" האלו שמלוות אותי כל כך הרבה שנים, לקבל אותן בתור חלק לגיטימי שלי, ואפילו לשתף את הקהל הנכבד בכך (לשמחתו הרבה של חלק נכבד מן הקהל הנכבד :) ). בעצם, כל סוג של פנטזיה מזמין בחינה עצמית. לא?

*g99

New member
אני שמחה שהבנת את כוונתי,

כל מה שאנחנו עושים בחיים שלנו,החל מבחירת מקצוע ועד העדפות סקס מלוות בשאלה: למה דווקא זה? אני נוהגת לשאול את עצמי המון פעמים למה אני מפנטזת על..למה אני בחרתי ב.. וכ"ו,תאמיני לי שלפעמיןם אני מגלה דברים או צדדים שלא ידעתי שהם קיימים בי,ולזה אני התכוונתי בהסתכלות על ה"אני" הפנימי שלי,ככה הבנתי את עצמי יותר טוב וגיליתי דברים שבעקבות זה שיניתי את המהלכים בחיי.

bugbuster

New member
ע-צצ-וווו-םםםםם! ../images/Emo59.gif

איזבל, את עצומה. .יצירות מהסוג הזה מצדיקות היכללות בפורומים. פשוט לקנא. על התוכן..
והסגנון.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחלה אחלה פנטזיה... זורמת... קצבית.. לעניין ולכל המתבכיינים ויפי הנפש... כן כן - אתם! זה המקום ל-ע-ו-ד-ד פנטזיות. בשביל סיפורים של סקס בנאלי, לא צריך פורום פנטזיות! כיף לקרוא עוד פנטזיה שמותחת את הגבולות במעט... במיוחד שלא ניתן לפספס שזו פנטזיה ולא מציאות או פנטזיה בתחפושת. איזבל - נשמח לקרוא עוד מפרי עטך!

../images/Emo45.gif מעניין מאוד מאוד למתוח גבולות

אבל לכל אחד גבולות אחרים. כך שבעיני יש מקום גם לסקס בנאלי, כי למי שכותב את זה זה אולי מתיחת גבולות של עצמו. לא כל אחד חגורה שחורה בסקס יו נוווווו. דרך אגב, גם סקס בנאלי עם מישהו לא בנאלי, יכולה להיות פנטזיה.

בנאליות

היא לא מילת גנאי, פיה. אני לא מטיף לחידושים והמצאות - כיף לעשות את מה שמוכר וטוב... יחד עם זה, אין כמו הדמיון למתיחת גבולות והפורום הזה בהחלט נועד (להבנתי) להיות במה למה שמשתחרר בדמיון, בנאלי.. או לא... איך אומרים: Your kink is OK כל אחד מאתנו בוגר מספיק כדי לדעת את שהוא אוהב, רוצה ויכול. חשוב לפרגן ולעודד את מי שכותב כאן וחולק אתנו את הפנטזיות (גם) האפלות שלו. חגורה שחורה? אני מעדיף אותה קשורה על העינים
או שמא... כרוכה על הידיים

כן, כן כן כן

לעולם בעקבות השמש, לעולם בעקבות האור. תחלוק, תחלוק את הפנטזיות שלך מושמוש.

למעלה