חינה

חינה

אמנם רוב השאלות והסיפורים כאן הם רק לגבי חתונות, אבל החלטתי לשבור זאת...
רציתי לברר קצת פרטים, האם מישהי עשתה חינה? אם כן, דרך מי לקחתם את הבגדים וכל האביזרים שמסביב.

Sunkisses

New member
חינה

אני לקחתי אצל בחור שנקרא טאג' מהאל, בחור מקסים ולא יקר בכלל

july2005

New member
חינה

אני מרוקאית ולכן אני גם עושה חינה. לקחנו את צרפתי מ"מרוקו הקטנה" מנתניה. הוא ענק!!!!!!!!!!! הוא עשה לאחי את החינה לפני שש שנים וחזרנו אליו. מומלץ בחום!!!!!!!!!!!!!!11

בּזוּקה

New member
לנו היתה חינה מרוקאית מדהימה

מתנה ממהורים שלי, היה ערב מדהים ומרגש מאוד. הבגדים היו מ"לילת אל חינה" - אבי אזולאי, הוא ירושלמי אבל עובד בכל הארץ. אנחנו לבשנו בגדים מסורתיים צתחילת הערב והיו לנו בסה"כ שלוש חליפות והאורחים התלבשו רק לטקס עצמו.

פטי בר

New member
אני גם עושה חינה

לקחתי את הבגדים מ"לילה קסום" אישה מדהימה כבר מדדתי את השמלות ובחרתי וזה כולל אוהל ובגדים לכל האורחים ומופלטות. היא עובדת בכל הארץ קוראים לה ליליאן אישה מדהימה ונעימה. אשמח למסור פרטים למי שירצה.

חינה תימנית

בהמשך לבקשה, אני חצי תמנייה ומאוד רציתי לחגוג בחינה תימנית, אבל הבנתי שהיום זאת הוצאה לא מבוטלת. אולי מישהי/ו התנסו בחינה תמנית. יש לציין שהמשפחה הקטנה שלי ושל המקסים שלי כוללת בהערכה כ-70 איש +-. ליאת

o f r i k

New member
אני ../images/Emo13.gif

עדיין לא התנסיתי, בעוד שבועיים תהיה החינה. ההוצאה באמת לא קטנה. חינה תימנית היא קצת שונה. יש מנחה לטקס, ששרה, מלבישה ומנחה את האירוע. היא מביאה איתה את התלבושות ההגברה והנגנים. אם את רוצה לצמצם עלויות, את יכולה להשכיר רק את התלבושת, ואולי רק אחת מבין השלוש שמחליפים במהלך האירוע. אם תרצי טלפונים של מלבישות אשמח לתת לך

למעלה