חינה שחורה........<?!>

חינה שחורה........<?!>

תגידו מישהו יודע מאיפה משיגים את החינה השחורה שאיתה מציירים קעקועים?! זה ממש תעלומה...

שמעי אני מאילת...

בטיילת אצלינו יש פוללל באסטות כאלה שעושים אבל אני צריכה את החומר עצמו יש לי שבלונות אני לא צריכה את הבאסטות בשביל זה...אבל תודה בכל אופן ואם יש מישהו שיודע איפה אפשר להשיג את החומר עצמו אני אשמחחחחח

אולי ניתן לקנות גם בבסטות...שמעי

חפשי בחנויות איפור הגדולות כמו אייל מקיאג' בטוח תמצאי שם!!! אולי אפילו במספרה יש?! יכול להיות שיש גם במספרות כי יש כאלה שגם צובעים עם חינה במספרות...תחפשי באחת כזאת! מקוה שעזרתי לך

אני רוצה להפנות אותך לאתר בנושא

אין לי תשובה של ממש עבור השאלה שלך כי אני לא עובדת עם חינה, אבל כשאיפרתי בחו"ל זה היה מאד טרנדי, כך שעבדתי המון עם חברה שנקראת tatto-me ויש להם חומרים נהדרים, לדעתי הם גם שולחים לארץ חומרים, למרות שלא ניסיתי (אני יודעת שהם שלחו לי ללונדון פעם.) בכל אופן תכנסי לאתר ותהני רק מלראות מה הולך שם! אני מצרפת לך לינק לאתר ועוד לינק לאתר של סטנסלים (דוגמאות) לקעקועי חינה, פורום בנושא ומה לא.(תרשמי לרשימות תפוצה שלהם) תהני! אורית המאפרת

תודה לכולכן......

תודה תודה......אבל בבאסטות עצמם לא ימכרו ולא מוכרים את הפרנסה שלהם תשחבי על זה :) ובקשר לאתרים אורית, אני כבר נכנסת לבדוק! תודה

אוקי את זה כבר הבנתי

אבל לא הבנתי עם בכל חינה שחורה יש ppd כי מצד אחד אומרים שאין חינה שחורה......מצד שני חברה שלי עשתה כמה פעמים וזה היה שחור מאוד ולא קרה לה כלום.........מה אני אגיד לכם ממש מוזר

למעלה