חינאווי - לא רק אטליז

חינאווי - לא רק אטליז

לשמחתי (הרבה מאוד) נודע לי אתמול שרשת האטליזים של חינאווי פותחים מסעדה במתחם G בראשל"צ. אתמול הייתי בערב טעימות ובואו נגיד שאני כבר מחכה בכיליון עיניים לפתיחה. הבשר הכי מעולה שיכול להיות, סלטים כמו שרק ערבים יודעים להכין (וזוהי כמובן מחמאה) ושלא נדבר על הלאפות והפיתות.... במסעדת בשרים שכזאת אשמח לשלם את מיטב כספי. כשאדע עוד פרטים מן הסתם אתם תהיו אלו שתדעו במקביל ... וכל כך יש למה לצפות ...

shmanmanim

New member
חינאווי זו משפחה ענקית ביפו

ולמשפחה יש מספר פלגים. המסעדה שצירפת קישור אליה לא שייכת לפלג עליו אריאלה מדברת. המסעדה שתפתח בראשון שייכת לפלג שלו יש סניפים במרכז מיקאדו בתל ברוך צפוך, במרכז מיניקן ברמת אביב וברחוב יפת 180 ביפו.

שמנמנ.ים אצלנו בפורום- איזה כבוד ../images/Emo70.gif

מי שלא מכיר קבוצת השמנמנ.ים היא קבוצת בלוגרים איכותית במיוחד שאוכל הוא הנושא שמעסיק אותם, אבל אוכל על כל גווניו. ממליצה להיכנס אליהם ולהתמכר (כמוני). http://shmanman.im

shmanmanim

New member
../images/Emo99.gif מהסדנאות בשר שעברנו אצל חינאווי

וגם מהארוחות שהמשפחה אירחה אותנו, אנחנו בהחלט יכולים להבין על מה את מדברת. הבשרים - סטייקים, קבבים וגם תערובת התבלינים בהחלט אליפות.

שחף ים

New member
מסתבר שתמיד יש מה ללמוד.../images/Emo140.gif

איך אני טמבלית שלא הולכת לסדנאות אמורה לדעת מי זה חנאווי א' ומי זה חינאווי ב'

shmanmanim

New member
בודקים באתר של חינאווי ומגלים שרק שלושה

סניפים שייכת לרשת.

על פי השערה שלי המקום לא יהיה כשר

לא נראה לי שיהיה שם פירות ים או חזיר.. אבל המסעדה הולכת להיות ממוקמת במרכז מסחרי שפועל בשבתות ועל כן מרבית הפעילות תהיה שם בשבת.. לכן אני חושבת שמבחינה זו המסעדה לא תהיה בעלת כשרות.

למעלה