חימר ירוק

חימר ירוק

האם חימר ירוק יעיל גם במקרה של ממחלות עור כמו אסטמה של העור אם כן האם השימוש חיצוני או בבליעה תודה

0 אור 0

New member
כן ותלוי עםמי את מדברת

אכן לחימר ירוק (ובוץ מים המלח ובכלל מינרלים מן האדמה) מסייעות מאד בטיפול במחלות עור למיניהן - אפילו במחלות שנובעות מגורמים פנימיים כגון רגישות למזון, אלרגיה, גורמים נפשיים החומרים הטבעיים הללו עשויים לסייע. לגבי השימוש הפנימי - יש הנשבעים בו (ויש גם ספרים על הנושא ) ויש שמתנגדים לו לחלוטין. תבדקי מה מתאים לך

אשכר

New member
אסטמה של העור

ממה שראיתי בחיי הקצרים, אסטמה של העור נובעת מחוסר השלמה רגשית עם משהו, באופן עמוק וחזק. בד"כ זה משהו שאפשר לראות על פני השטח. יש כמה שיטות מאד יעילות בחשיפה של דברים כאלה וטיפול. חימר ירוק הוא לא אחד מהן. חימר ירוק לא פותר את "מחלת" האסטמה של העור. אסטמה של העור היא לא מחלה, לפחות לא בהגדרה שלי. האופן שבו שאלת את השאלה שלך, מובילה אותך רק לתשובה אחת. אם היית שואלת שאלה על אסטמה של העור, אולי היית מקבלת תשובות יעילות ושורשיות יותר. חוץ מזה את כנראה מדברת על חרסית. את החרסית בדרך כלל מוהלים במים בריכוז כזה או אחר, לשימושים שונים במצבים שונים. חימר הוא רק אחד מהמצבים, ולא בטוח שהוא המצב שיעזור לך לעקוף את האסטמה של העור. באופן אישי אני מכיר חרסית (חרסית לבנה, חרסית ירוקה), ומכיר בהשפעה שלה על העור, ועל מערכות פנימיות בגוף. אני אוהב את החרסית הלבנה דווקא, אבל תשמעי, אין לי אסטמה של העור. אני שומר את החרסית למקרים אחרים.

freearth10

New member

בהחלט חמר ירוק!

אני חושבת שזאת תרופת פלא בכל כך הרבה מקרים! אני מאמינה שחימר ירוק (מה נקרא בצרפתית Argile) בהחלט יכול לעזור. הייתי ממליצה על שימוש גם על העור ישירות וגם בבליעה (בזהירות ובמינון הנכון אחרי יעוץ מקצועי). הדרכי פעולה של החימר הירוק הן ספיגה אליו וטיהור. לכן במקרים מסויימים יכול להיות שזה יספיק. הוא יספוג אליו את מה שלא משרת אותך עוד מבחוץ ויטהר מפנים. ועדיין כדי לשלב את הטיפול בעבודת חקר ומודעות על למה זה הופיע ונמצא. אסתמה של העור מסתיר מאחוריו, או יותר נכון מדגיש, ביעה אחרת שמצריכה התייחסות וטיפול ברמה הרגשית. בהצלחה!

hal767

New member
מאמר מתוך האתר שלי

החימר הינו סוג של אדמה. יש הטוענים שלאחר שאדמה זאת עוברת תהליך ניקוי מסויים היא ניתנת לשתיה עם מים בה היא הושרתה. דעתי היא שחימר מכל סוג או כל אדמה אחרת, אינם ראויים לשימוש פנימי. האדם הינו חיה הניזונה מהצומח, ולזאת מותאמת מערכת העיכול האנושית. מזון צמחוני מתאים בשילוב עם חמצן המוחדר לדם בתהליך הנשימה הינם מה שנכון להחדיר לגוף. אכילת אדמה מכל סוג אינה מתאימה לנו, ובוודאי שמלבד נזק שיגרם לגוף כתוצאה מכך, היא לא תממש את שהובטח לך, כלומר, היא לא תגרום לניקוי הגוף. רעלים מצטברים בכל תאי הגוף. הגורם היחידי שיכול לנקות את הגוף הינו הגוף עצמו. זה מותנה בתנאים מתאימים שיינתנו לו כדי שהוא יוכל לקיים את התהלכים האלה (ראו את כתבתי בנושא ניקוי הגוף). העברת אדמה מכל סוג במערכת העיכול אינה שייכת כלל לתהליך זה. טוענים שחימר ירוק עשיר מאד במינרלים שונים ושהוא סופח חומרים רעילים לתוכו. מסופר על החימר שהוא בעל מטען חשמלי שלילי, וככזה הוא סופח את בעלי מטען חשמלי חיובי, כמו חיידקים, ווירוסים ורעלים. בנקודה זאת אדגיש שהימצאות מינרלים רבים בחימר אינה הוכחה שהם זמינים לגוף האנושי. מאחר והם נמצאים במצב בלתי אורגני הם אינם זמינים לנו. בכל אדמה ישנם מינרלים, אז מה, אנחנו אוכלים אדמה? לא, אנחנו אוכלים את הצמח (פירות, ירקות וכד') שיודעים להפוך את המינרלים שבאדמה לחומר אורגני הזמין לגוף החיה. בטבע יש סדר נכון ומתאים. הפרת הסדר הזה פוגעת בגוף וקשורה להיווצרות נזקים ומחלות. באשר לחיסול החיידקים והווירוסים , אם זה נכון, זה דווקא עלול להיות מסוכן. במערכת העיכול ישנם מיקרואורגניזמים שונים, והם חיוניים ביותר. חיסול ללא הבחנה של מיקרו אורגניזמים במערכת העיכול הינו מסוכן לבריאות. אינני רואה איך העברת אדמת החימר במערכת העיכול משפיעה על כל תאי הגוף. ההשפעה יכולה להיות מקומית בלבד, כלומר על מערכת העיכול. מערכת העיכול אינה מבצעת שינוי כלשהו בחימר בזמן שעובר בה, ומאחר והוא חומר זר ולא מתאים, היא מתאמצת לסלקו במהירות החוצה. מערכת העיכול אינה כמו צינור ביוב אותו מנקים באמצעות חומרים כימיים שונים. זהו עולם חי ומגווון המכיל מיקרואורגניזמים, אנזימי עיכול רגישים, בלוטות, רירית פנימית רגישה ועוד, ואלה נפגעים מכל חומר זר המוחדר לתוך המערכת הזאת. חימר הוא חומר זר ולא מתאים. העובדה שהוא סופח חומרים לתוכו דווקא מדאיג אותי. הוא עלול לספוח גם חומרים שאיננו רוצים להפסיד. אני חוזר ומתריע מפני חיפוש אחרי קיצורי דרך להשגת הבריאות באמצעות חומרים ושיטות מסוכנים. בריאות היא משהו שנבנה באמצעות קיום תזונה וחיים נכונים. המחלות והנזקים בגוף הינם תוצאה של הפרת חוקי החיים הנכונים. רק סילוק הגורמים האמיתיים של המחלות ותחזוקה נכונה של הגוף ישיבו את הבריאות כשהגוף יוכל לרפא את עצמו. חומרים מזיקים, כמו חימר ירוק למשל, ושאר תרופות פלא (הרעילות ברובן) לא ישיבו את הבריאות לסוטה מדרך הטבע הנכונה. ואין זה משנה אם מדובר בתרופות פלא אלטרנטיביות או ברעלים כימיים תוצרת המעבדה הכימית, כאלה הנמצאות בשימוש ברפואה המערבית.

מינרלים

בהגדרתם הם חומרים לא אורגניים כדי שמשהו יקרא אורגני הוא צריך להיות עם נוכחות של פחמן ומימן הקשורים ביניהם

hal767

New member
בתוך מזון טבעי

הם קשורים כימית ליסודות מזון אחרים. הם אינם מבודדים הם חלק ממערכת של חומרים הקשורים כימית אחד לשני.

לא,

ואני לא ממליצה לעשות על עצמך ניסויים. לאסטמה של העור יש טיפולים אחרים המשלבים GLA ואומגה 3 לדוגמא . מעבר לכך, יש לשלול אלרגיות כמו לסבונים, למזון, לאבקות כביסה ועוד... לחימר הירוק יש תכונות נפלאות אבל מה שהוא יגרום זה לעור יותר אדמומי ומגורה. החימר הירוק מיועד לבעיות עור שונות כמו אקנה, בעיות של כבד שומני וכו'. בהצלחה.

למעלה