מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לשים צינור בצבע שחור עם מים בשמש 4-5 שעות או שעתיים לצינור מתכת כהה ויש מים רותחים.
השמעת מעודך על התקן הקרוי "דוד שמש"?
לשים צינור בצבע שחור עם מים בשמש 4-5 שעות או שעתיים לצינור מתכת כהה ויש מים רותחים.
זה כמובן מטומטם,
זה יכול להוריד חשבון חימום בכמה עשרות אחוזים,זה כמובן מטומטם,
כי זה עובד רק כשמאד חם, ואז אתה לא רוצה מים חמים.
וכשקר ואתה רוצה מים חמים, אין.
ויעלה בהמון את חשבון המים והביוב,זה יכול להוריד חשבון חימום בכמה עשרות אחוזים,
בישראל פחות כי יש את הקולטי שמש.
בדוד שמש יש ווסת שלא תהיה טמפרטורה גבוהה מידי,אין סיבה שזה לא יתחברויעלה בהמון את חשבון המים והביוב,
רוב השנה רותח בישראל. המים שלך ירתחו ואתה תצטרך לפתוח את הברז כמה דקות עד שהמים יתקררו
בדודויעלה בהמון את חשבון המים והביוב,
רוב השנה רותח בישראל. המים שלך ירתחו ואתה תצטרך לפתוח את הברז כמה דקות עד שהמים יתקררו
לא תמיד, יש מערכות מרכזיות על הגג שכל הזמן עובדות משאבות צירקולציה לבצע צירקולציה של המיםבדודזה, בדיוק, הפוך, צריך להזרים מים עד שמגיע אליך ובמיוחד אם אתה גר במרחק מס' קומות מהגג.
אתה התייחסת לבנייה חדשה ולא לדירות ישנות.לא תמיד, יש מערכות מרכזיות על הגג שכל הזמן עובדות משאבות צירקולציה לבצע צירקולציה של המים
אז יש הרבה פחות זמן להמתין, לדוודים הללו יש גם גוף חימום והם בדרך כלל לא יושבים על הגג אלא במרפסת של הדירה או משהו כזה
ואם עובדים איתו עדיף לסגור את הברז למים המשותפים.
מה זה בניה חדשה? זה עובד כבר לפחות 30 שנים..אתה התייחסת לבנייה חדשה ולא לדירות ישנות.
בבנייה חדשה יש תקנים שאין בדירות ישנות ורוב דודי השמש הם מתקופת הבנייה הישנה כי בבנייה חדשה כבר עושים לרוב דודי חשמל או גז.
כן, התכוונתי משנות ה-90 שהתחילו לבנות בעיקר בניינים מעל תריסר קומות, אז התחילו ההגבלות שמזגן אסור שיהיה בחזית הבניין, דוד שמש כפי שהסברתי בתגובתי הקודמת (#16) ועוד ...מה זה בניה חדשה? זה עובד כבר לפחות 30 שנים..
אגב. גם בבניה חדשה אין הכרח לעשות מערכות מחליפי חום.. זה לא משהו שמחוייב בתקן
לא רק מזגן וגם זה מימים ימימה, אסור לעשות כלום בקירות חיצונים ללא אישור הדייריםכן, התכוונתי משנות ה-90 שהתחילו לבנות בעיקר בניינים מעל תריסר קומות, אז התחילו ההגבלות שמזגן אסור שיהיה בחזית הבניין, דוד שמש כפי שהסברתי בתגובתי הקודמת (#16) ועוד ...
היום בכלל מחמירים, אסור אפילו על הגג לשים את הדוד עצמו, חובה שלא יראו אותו.לא רק מזגן וגם זה מימים ימימה, אסור לעשות כלום בקירות חיצונים ללא אישור הדיירים
זה רכוש משותף
אין לי מושג, לא מתמצא היום בחוקים ובתקנותהיום בכלל מחמירים, אסור אפילו על הגג לשים את הדוד עצמו, חובה שלא יראו אותו.
פקחים מרימים רחפן ובודקים את הדברים האלו.
מקשים מאוד על התושב, ישנה דיקטטורה בנושא.אין לי מושג, לא מתמצא היום בחוקים ובתקנות
אם לא תתקלח בכלל זה יוריד לך את חשבון החימום ל 0.זה יכול להוריד חשבון חימום בכמה עשרות אחוזים,
בישראל פחות כי יש את הקולטי שמש.
זה מה שהוא עושהאם לא תתקלח בכלל זה יוריד לך את חשבון החימום ל 0.
גיס שלי קנה ב 1000 ש"ח סלולרי בקושי השתמש בואין לו סמארטפון
דרך אגב אי אפשר לצאת לחו"ל בלי סלולרי.הוא לא יוצא לחופשה
אתה מבין שאתה פריק, יצור מוזר שונה מבני האדם האחרים ?גיס שלי קנה ב 1000 ש"ח סלולרי בקושי השתמש בו
ומחליף לאחד עם יותר קיבולת/זיכרון אני קונה את שלו ב300 ש"ח.
דרך אגב אי אפשר לצאת לחו"ל בלי סלולרי.
שונה זה לא בהכרח רע יותר - יכול להיות טוב יותר.אתה מבין שאתה פריק, יצור מוזר שונה מבני האדם האחרים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.