חימום מנוע.. עזרה...

בורוד

New member
חימום מנוע.. עזרה...

באמתחתי gs500e שנת 96' , כל פעם לפני הנסיעה אני צריך לחמם אותו לפחות 3 דקות עם צ'וק פתוח (אם לא, הוא נכבה), אם אני לא מבצע את זה לאחר נסיעה קצרה כאשר אני מוציא לניוטרל המנוע לעיתים נכבה.. 1.האם זה טבעי "לחמם" מנוע כ"כ הרבה זמן? 2.זה שהמנוע נכבע לאחר נסיעה קצרה זה בגלל שהוא לא חם מספיק או בגלל משהו אחר? תודה לכולם!! ושבוע טוב !!!

Sany b

New member
תחליף מנוע...

איזה קטע במקרה יש לי אחד ספייר....

Sany b

New member
סתםםם שלא יגידו אני מוכר../images/Emo26.gif

לצערי אני נתקל בבעיות של GSים לאחרונה... אכן שימי חורף קרים אלה דורש הGS חימום בלילה... [ אני יודע שכדאי לחמם אותו מס' דקות, ואל "תקרע" אותו בתחילת הנסיעה

drfzr

New member
נשמע כמו בעיית תיזמון שסתומים

או קרבורטור . מערכת דלק

בורוד

New member
יש משהו שאני יכול לעשות עצמאית ?

ביינתים. או שאני חייב ללכת מוסך?

drfzr

New member
הכי טוב לגשת למישהו מיקצוען שיכול

אפילו רק בהאזנה למנוע עובד להעריך האם מהיכן הבעיה הבעיה נובעת.

Dr XR

New member
וכשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה

ונשאר יציב על סרק, האם סל"ד הסרק תקין או נמוך מדי?

M O R M

New member
אחדד את השאלה

כשהאופנוע חם ופועל באופן תקין. כמה מראה מד הסל"ד שלך?

בורוד

New member
אחדד את התשובה: כשהמנוע חם הסלד

בין 1000 ל2000. אם אני זוכר נכון... צריך לבדוק... בכל מקרה הסל"ד תקין כשהמנוע חם.

JackR1

New member
1000 - מתחת לתקין, 2000 - מעל התקין

כדאי להחליט
כשאתה עושה פתיחה וסגירה ממש זריזה וקטנה של מצערת, במין "משיכה" כזאת זריזה מאוד, איך המנוע נשמע, כשהוא כבר חם? יורד מהר בטורים? יורד לאט?כמעט נחנק? זה אמור לתת תשובה לגבי הקרבורטור.. אתה שומע טקטוקים מהמנוע, כשאתה מעמיס אותו (מעלה מהירות בנסיעה)? אם לא, שסתומים בסדר. עוד משהו שיכול להיות - הצתה חלשה, ז"א מצבר חלש, וכל עוד המנוע לא חם, ה-SPARK לא מספיק, כדי ליצור בעירה טובה. לבדוק - אפשר לנתק את המצבר שלך ולחבר מצבר של מכונית, ולבדוק, האם התופעה קיימת באותם מימדים. ויש כאלה שיגידו שזה מסוכן, כי ההספק המקסימלי מהמצבר של מכונית הוא גבוה יותר, אבל כל עוד האופנוע שלך תקין, זה לא ישפיע.

M O R M

New member
3 דקות נשמע קצת הרבה ל- GS

אולי המנוע טיפלה עייף (כמה ק"מ עבר? קומפרסיה?) אולי קצת מלוכלך לו בפלאג (מתי עבר טיפול?) אולי הפלאג לא הכי מתאים (מי עשה טיפול?) אולי הקרבורטור מלוכלך קצת ואו מערכת הדלק?(מי ומתי נוקה?) קח בחשבון פילטר דלק חיצוני לשים (אם אין) ולהחליף (אם יש). קח בחשבון הרבה ג'יפה במיכל הדלק שעליך למנוע העברתו לקרבורטורים. בדרך כלל מספיקה בקיץ דקה (ואולי פחות ) לרכיבה /הפעלה עם צ'וק ב- GS. בנתיים עד שתחשוב על פיתרון נסה רבע צ'וק לדקותיים הנוספים.

בורוד

New member
בבדיקה לפני חודש הפלאגים היו

מולכלכים... ועברו ניקוי, כנראה זאת הבעיה. למה זה קורה? האם כל פעם לנקות או זה כבר בעיה אחרת שמצריכה טיפול יותר רציני? עומד על 87000 ק"מ. קומפרסיה 170 .

asparagos

New member
תן לי לנסח את השאלה שלו מחדש

למכירה GS שנת 96, 86000 ק"מ מצב מכני מעולה לרגל נסיעה.

למעלה