חימום מלונה

liortimor

New member
חימום מלונה

היי,

בונד הקטן (בן ה 7) עבר לגור במלונה בחוץ. סה"כ הוא מרוצה (עד לשבוע שעבר היתה לו דלת כניסה לכלבים אבל הוא עדיין בילה את כל הזמן במלונה, הוא לא רגיש לקור [אבל כן רגש לחום בימי הקיץ הוא לא יכול לעשות יותר מדי ספורט]). עכשיו בבית החדש אין דלת לכלב (ואין אופציה להוסיף).
במלונה היא מלונת עץ ובפנים יש לו שמיכות וכריות לרוב. (המלונה גדולה יחסית לכלב)

עקב המזג אוויר הקשה שהולך לפקוד אותנו חשבתי להוסיף לו מנורת חימום. אשמח לחוות דעת, המלצות, אולי יש פתרון אחר שיותר בטוח או קל ליישום?

לצערי אין לנו אופציה לשכן אותו בתוך הבית.

תודה
ליאור

elin86

New member
פשוט מדהימות אותי ההודעות האלו!

אנשים זורקים את הכלבים לחצר ואז מנסים להשקיט את המצפון שלהם בהוספת שמיכות, תנורי חימום ושלל שטויות!
גועל נפש!
פתאום אין כניסה של הכלב הביתה..

liortimor

New member
כי יש לו בעיה בשלפוחית

וללא יכולת לצאת חופשי לחצר הוא משתין בכל הבית.

ואני לא מנסה להשתיק את המצפון שלי, אני מנסה לגרום לכלב להרגיש יותר נעים. הוא הכלב שלי ואני אוהב אותו.

elin86

New member
אז מנסים טיטולים

אז תוחמים לחלק קטן בבית עם עיתונים או מגבות שיהיה קל לנקות.. ומתמודדים
שוב, הכל עניין של בחירה, העדפה ונוחות

yardy85

New member
במקרה הזה

אני גם הייתי מעדיף את החצר וגם הכלב, לא נעים ולא נוח להסתובב כל היום בתוך השתן של עצמך. בחצר גדולה הוא יכול להשתין בפינה ועדיין לא לרבוץ שם כל היום. אין ספק, עניין של נוחות.
הכל כמובן בהנחה שהחצר עמידה לגשם והמלונה חמימה והחצר בטוחה ובטיחותית

My Allegro

New member
אלין, מסכימה שמקומו של כלב בבית,

ובטח במזג אוויר כזה, אבל את יודעת יותר טוב ממני שיש מקרים חמורים יותר, שבהם כלבים מוחזקים בתנאים ירודים. באזור שלנו, וגם אצלכם, יש כלבים, גם כאלה שיש להם בתים, המשוטטים ברחובות; יש כאלה המוחזקים קשורים בחצרות, וכו'. מסכימה שלא אידאלי להחזיק במלונה בחוץ, אבל נראה שהכותב דואג לכלב, אמנם לא כפי שהיה רצוי, אבל לא מזניח.

עמית184

New member
סתם מסקרנות - מדוע "אין אופציה לשכן אותו בתוך

הבית" כאשר עד לא מזמן (שבוע שעבר!) הוא בעצם חי כל שנותיו איתכם בתוך הבית? (נכון, עם אופציית יציאה חופשית לחצר).

liortimor

New member
יש מישהו שמעוניין לעזור ?

או רק מטיפים?

הכלב רחוק מלהיות מסכן, מוזנח או נטוש. אנחנו אוהבים אותו, מטפלים בו ונותנים לו חום ואהבה כל יום. בזה אני סוגר את העניין הזה.

תודה
ליאור

yardy85

New member
שמיכות חמות

אני גם יצרתי מעין "דלת", שעשויה מרצועות ברזנט שתלויים לגובה הפתח, כך החום נשמר בפנים ולא בורח דרך הפתח

למעלה