חימום חדר ילדים

פרח88

New member
חימום חדר ילדים

אז איך אתם מחממות את חדר הפעוטים שלכן ..?.. אני חשבתי על רדיאטור .. מה אתן אומרות ?

עדינה35

New member
רק רדיאטור

הוא מחמם טוב לטווח ארוך (חימום של כל הלילה), יחסית לאמצעים אחרים - אינו מייבש (כדאי לשים עליו כלי עם מיים), ובטיחותי לתינוקות ופעוטות (אין מקור אש גלוי).

פרח88

New member
יש רדיאטור

מיוחד לחדרי ילדים ? או שכל רדיאטור מתאים ...?.. מה עם הצלעות 9 צלעות מספיק ?.. או צריך יותר ?

tiger mom

New member
יש רדיאטורים מוגנים יותר

כאלה שאי אפשר לגעת בצלעות החמות. ואיזה גודל לקנות תלוי בכמה קר אצלך בבית. לנו יש 9 או 12 (לא זוכרת). זה בהחלט מספיק. כשהיא הייתה תינוקת השארתי אותו על חום נמוך כל הלילה (ככה גם לי לא היה קר כשהייתי קמה אליה). היום אני מכבה אותו כשחם מספיק ומשאירה את הדלת סגורה כמעט עד הסוף. ככה גם שומעים אם היא קוראת לנו וגם רוב החום נשמר. לפעמים בבוקר מפעילה שוב כדי שיהיה חם לקום (אני קמה קודם)

מאי 972

New member
רדיאטור

אני מקפידה להשאיר בחדר קערה עם מים בנוסף. אבל משתמשים רק ברדיאטור. ביטחותי, נוח, משאיר טמפרטורה קבועה.

רק להזהר עם חלקי מתכת על הבגדים../images/Emo18.gif

כשעמית היה תינוק בטעות עשיתי לו כוויה קטנה עם תיקתק של בגד גוף החיממתי על הרדיאטור. אז להזהר!

n o a p

New member
רדיאטור

יש לנו של חברת "דלונגי" שהוא בטיחותי לילדים (אם הוא נופל הוא נכבה אוטומטית). ויש לו שעון כמו בדוד שמש, וזה ממש נוח כי הוא מתחיל לעבוד בשש בערב (גם אם אנחנו לא בבית אני יודעת שחדר הילדים יחכה לנו חם) ולפי מזג האויר אני בוחרת מתי הוא יכבה באמצע הלילה או שלא יכבה (וכמובן שיש דרגות חום). יש לנו גם מזגן אבל זה מייבש את האויר הרבה יותר מרדיאטור, אז ללילה כל החדרים מחוממים עם רדיאטורים.

למעלה