חיל הים..סטילים..

חיל הים..סטילים..

חבר שלי חודש הבא מתגייס לחיל הים..לסטילים.. מישהי פה יש לה חבר שהוא בחיל הים..?? איך אתם מסתדרים? קשה? אני אסתדר עם זה? אפשר להחזיק מעמד? מישהו אמר לי שמי שבחיל הים אז לא נשרוד ביחד...והוא ממש הכניס אותי להיסטריה חח

MrsNoOne

New member
הכל תלוי בכם..

אמנם חבר שלי לא שם.. אבל אני מכירה כמה אנשים שהלכו לחיל הים... וטוב, יש יציאות לא משו בכלל... אבל אם אתם מספיק אוהבים ומספיק חזקים אתם יכולים להחזיק מעמד בכל מצב של יציאות. זה תלוי בכם.

אוקיי..

ומזתומרת היציאות?? מה יכול למנוע ממנו להיות ביחד שכולם אומרים שהיציאות לא משו? אנחנו ממש אוהבים ויודעים שיהיה לנו קשה..

MrsNoOne

New member
הממ...

יציאות גרועות, כלומר הרבה סגירות. כלומר לא נפגשים הרבה זמן, קשה, קשה... ככל שהיציאות יותר גרועות קשה יותר. אבל אם תהיו חזקים שום סוג של מדים לא יפריד בינכם

יש לי חברה שחבר שלה בסטיל

היציאות בד"כ סופ"ש פעם בחודשששששששש............. אבל הם מחזיקים מצוייייייייייייייייייין.

ToryMaster

New member
תכל'ס, זה תלוי בכם

יצאתי עם בחור בסטילים, והיה קשה, קשה קשה, ובסוף זה לא עבד, כי לדעתי שנינו פשוט לא ניסינו או רצינו מספיק.

McBlack

New member
חבר של חברה שלי בחיל הים,

הבנתי ממנה שהם בקושי מתראים, אבל מצד שני היא צ'רקסית ככה שכל העסק קצת שונה...
כמה שהוא סוגר לא צריך לשנות לכלום מלבד לגעגועים (אם תתרגלי ללא לראות אותו שבועיים את תתרגלי ללא לראות אותו שלושה), אם אתם מאמינים מספיק בקשר שלכם הוא יחזיק ואם לא אז אין מה לדבר בכלל... רק שלא תמצאי את עצמך מתרצת לו (ולך) שהצבא אשם בזה... כי מהר מאד תביני שהבעייה הייתה בכם. בכל מקרה, מקווה שתחזרי אלינו בהקדם
יש פה בנות מצויינות, וגם אני בסדר

../images/Emo202.gif את בסדר? את הרבה יותר מבסדר../images/Emo9.gif

ותודה וזה, גם אנחנו אוהבות אותך

תודה לכן..

למרות שאני ממש מאמינה באהבה שלנו..אנחנו רק שבוע הבא נהיה חודשיים וכולם חושבים שאנחנו איזה שנה ביחד..מרוב האהבה שיש בנינו.. אבל עדיין אני מפחדת..שימאס לי..לא יודעת... הוא גר לידי ואנחנו בהתחלה היינו נפגשים כל יום..עכשיו פחות...אבל יומיים אני לא רואה אותו ואני כבר משתגעת אני לא יודעת מה אני יעשה בלעדיו:( אמא שלי אמרה לי שלהפך...אנחנו לא צריכים להפרד..אני צריכה דווקא לתמוך בו ולהיות איתו כי יהיה לו מאוד קשה..כמה שיהיה לי קשה עם התמיכה שאני אצטרך לתת לו..אני אעשה כמה שאני יכולה כדי שלא ניפרד.. ואם ניפרד זה יעמיס עליו עוד יותר על הקושי..זה מה שאני חושבת..כי הוא ממש אוהב אותי..

למעלה