חילי בית דוד

סירטוק

New member
חילי בית דוד

ראששהסחפותם מהמים ית ברצוני לברך את חברי הפורום החדהרדודים של הצ`אט למים העמוקים של הפורום . חבל שאתם לא מסתכלים בכיוון המים הרדודים. אני רואה שם כמה חברים ובינהם ``קיש`` ,שאין להם מצופים . אז ,בהזדמנות ,סדרו מצופים לקישפרוץ והחברה ואז גם הם יוכלו לשחות בעמוקים בלי לטבוע. את נושא ההפרדה בין נשים לגברים אני משאיר לאפי. במסגרת ``שליחות`` שהוטלה עלי אני נאלץ לחזור לתפקידי הישן ,תפקיד שבגללו העברתי ליל שבת ללא שנה לפני מספר חודשים (למי שזוכר ,זה היה כשביקרתי בפעם האחרונה ב-770 של הצ`אט של ``תפוז``). משום מה ישנה נטיה בלתי ראויה ,אע``פ שנטיה זן חביבה למדי , לתקוף את חסידי חב``ד בטענה ,לכאורה , שאינם משרתים בצבא. כל עוד ההתקפה נעשת בסתר וחדרי חדרים אין לי בעיה עם זה ,אני מבליג ומתאפק .ומאידך גיסא ,יודע מתי להגיב ואיך להגיב . לאחרונה, פורומיסט/ית שכינויו/ה ``ניצנוץ`` בחר/ה לתקוף בצורה חסרת תקדים ועל זה אני מתכונן להגיב עכשיו ובגדול . (תרועת ``יחי אדוננו`` ברקע) 1.הגדרת המלה ``נצנוץ`` בעגה הצה``לית: עמידה ,של חיל,מהצד בחוסר מעש בשכה שחברין לפלוגה/מחלקה עובדים (``קורעים את התחת``) ים לרגל 2ץהגדרת המלה ``נצנץ`` בעגה הצה``לית:חיל שמנצנץ על חבריו לפלוגה/מחלקה ומשתמט מעבודות . המסקנה המתבקשת מסעיפים 1ו-2 , ``ניצנוץ``,היא :``החלף/י את שמך!!!`` כך שלפחות תווצר הרמוניה בין הרעיון אותו את/ה מנסה להעביר (ואני אחראי שזה ישאר בגדר נסיון בלבד) לבין שמך. עכשיו ,``נצנוץ``,עבור/עברי למצב ``הקשב``!! 1.ר``ת חב``ד: חילי בית דוד .משמעות הדבר היא חיל של הרעבע לכל החיים בלי חופשות ובלי התחכמויות. 2.חסידי חב``ד נוסעים בטנקים עליהם כתוב:``צבאות ה` `` .טנקים אלו כבשו כבר מזמן את העיר החשובה בעולם,ניו יורק. 3.חסידי חב``ד עוברים בכל בקר אימון מפרך. האימון כול מסע רגלי או רכוב למקוה , טבילה במקוה וחזרה לכוילל(בהנחה שה``חיל`` לא בחר לשבת על הספסל בדרך למקוה ולחתוך לישיבה בלי טבילה). אימון זה מקנה לחסיד יכולות אמפיביות יוצאות דופן,שמגיעות לשיאן בצליחת האוקיאנוס האטלנטי בדרך ל-770 בחודש תשרי. 4.יחידת ה``משיחיסטים`` של חב``ד כוללת חסידים עם יכולת ראיה בלתי רגילה (יש אומרים גם בלתי נורמלית).ביכולתם לראות ,ללא צורך במשקפות או ציוד ראיה כלשהו ,את הרבי מלך המשיח בגשמיות .כל זאת אחרי אימונים מפרכים שנערכים החל מג` בתמוז תשנ``ד. לשם השוואה , אני אישית לא מכיר אף מיזרוחניק,ש``סניק ו/או מיסנוגד בעל יכולת ראיה כ``כ חדה ובהירה.דבר שנובע בעליל מחוסר מוטיווציה (!!!) לפתח יכולת אופטית זו . 5. בכל שבוע יוצאים חב``דניקים תמימים ל``מיבצועים`` . לשם השוואה , חיל בסיירת יוצא במקרה הטוב ל-4 מיבצעים בכל שרותו !! 6.חיל בצה``ל ישן 6 שעות בלילה .חסיד חב``ד ישן ,במקרה הטוב, רק 5 שעות (השלמת שעות שינה נעשת בניקורים מול הספרים במהלך סדרי הישיבה). 7.בניסתר (לא בניגלה ). 8.לפתוח באיגרס הקוידש. לסיום (למי שהצליח לשמור על קור רוח ואמונה ,שיהיה סוף להודעה הזו , למי שלא השתכנע ולמי שלא רצה להשתכנע על טיבם המיליטרי של חסידי חב``ד ) אני מזמין את מי שלא השתכנע ל``התוועדות`` (כן,הזמנה זו קשורה לנושא ) (לא, ההזמנה אינה חלק ו/או המשך לחשיבה חב``דית לא רציונאלית). איך ולמה הגעתי ל``התוועדות``? (סיפור בפני עצמו) ובכן: 1. בהתוועדות ניתן לראות בבירור איך שותים חסידי חב``ד דלק מטוסים(מסוג `` סמירנוף``ו ``אבסולוט``).דבר שאף חיל באף צבא לא מעז לעשות (צבאות בעולם אפילו לא מנסים את זה ). 2.תמיד טוב לסיים הודעה בטעם והרגשה טובה .ומה יכול להיות יותר טוב מ``התוועדות חסידית`` אל תוך הלילה ?!?! ``לחיים לחיים`` בשורות טובות. אוהב אתכם,חברי הצ`אט, ומתרפק בערגה על ימי הצ`אט העליזים אלול

סירטוק

New member
תיקון לשורה ראשונה

``ראשית ברצוני לברך את חברי הפורום החדשים לרגל הסחפותם מהמים הרדודים של הצ`אט למים העמוקיפ של הפורום ``. נצנוץ ,הבנתי שהיתה לך בעיה לשלוח הודעות לפורום . אם זה לא מצליח אז תעתיקי את ההודעה ע``י קונטרול x ותפתחי חלון חדש שאליו תעתיקי את ההודעה ע``י לחיצה על קונטרול v

kיציק

New member
קשוח לידעתך

ב``ה קשוח, אחר דרישת שלומך כראוי.... במחשבים יש כמה פקודות, והם גזור, שזה קונטרול X וזה מוחק את הטקסט מהקטע שהוא הופיע בו העתק, שזה קונטרול C שזה מעתיק את הקטע אבל משאיר אותו קיים. הדבק, שזה קונטרול V וזה מדביק בכל מקרה של העתקה או גזירה, קונטרול V מגיב במצבים של קונטרול X וקונטרול C . לכן ידידי היקר הפקודה היא לא חשובה אלא המטרה ! שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

kיציק

New member
אין בעד מה

ב``ה שלום קשוח אין בעד מה בשביל זה אני כאן למענכם ! שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

kיציק

New member
אלול חירפנתני

ב``ה שלום אלול, בקשר לתגובתך על ניצנוץ, אהבתי את התגובה אבל דבר אחד ברצוני לבקש ממך, את הרבי ואת חב``ד נשאיר מחוץ לפורום, יבוא אח``כ איזה אחד שעושה צחוק (כמוני) מכל הענין של יחי וכו` ולכן זה רק חילול ה` לכן הרבי והחסידות מחוץ לתחום בכל מקרה תמשיך להגיב ולהשתתף שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

קשוח

New member
בוקר טוב

שלום מר סירטוק לא הבנתי על מה ענית(אלא אם כן התבדחת מה שלא נראה) נצנוץ כתבה מאוד לעניין,ואני מסכים איתה אפ` בזה שאמרה שגם מי שעושה צבא ארבעה חודשים אינו דומה ל שלוש שנים ומה ענית??שהולכים למקווה ? עושים אימון מפרך?במה במים החמים??בטוש שאחרי???כשלומדים אגרות קודש?כשמניחים תפחלחן לאנשים ונשים??במה הם דומים????נוסף על כך כל הטנקים למיניהם יש בהם סיכון כלשהו??זה תורם למדינה הטנקים שכבשו את ניו יורק?? לי זה לא נראה נ.ב מתנגד ולא מיסנגד.אגרות ולא אגרס קודש יום טוב קשוח

kיציק

New member
קשוח מה קרה לך?

ב``ה קשוח, אתה לבטח לא הבנת את דבריך הוא אומר שחיו של חבדני``ק לא קלים כמו שחושבים שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

סירטוק

New member
אל תהיה כ``כ קשוח8-p8-p

1.זה שניצנוץ מדברת לענין וכותבת יפה ,זה לא אומר כלום .זה לא פייר אני יותר קטן ממנה . 2.אם היית לומד קצת חסידות אולי היית מבין את מה שכתבתי . 3.אני בטוח שתגובת ``נצנוץ`` תעזור לך להבין את ההודעה שלי ,אם לא אז אני מוכן להסביר לך את זה אישית . יום טוב אלול

kיציק

New member
אלול חרפנתני בשנית היום!

ב``ה עד מתי תכתוב לא ברור (או שאני צריך ללמוד הבנת הנקרא?) שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

אלול, אתה מושא להערצה

ב``ה הרגת אותי מצחוק. אתה האחד והיחיד. תהיי בריא אלול. ותתקשר אלי. חולה עליך. מניה וביה

נצנוץ

New member
ראה את הזמנתי כמבוטלת!

ולענייננו: ראשית, לגבי הגדרת המלה ``נצנוץ``.ובכן, גבר, צא מהראש המילטינטי המאפיין את המאצ`ו הישראלי. עזוב כבר את הגשימיות הזאת שלך ושים לבך, חביבי לדברים נעלים ונשגבים יותר מעיסוקיך השפלים. כתב ר` יהושוע מקוטנא, בעל שו``ת ``ישועות מלכו``, שכיוון שיש בארץ ישראל ק``ל משפחות של עובדי אדמה ודאי שזו כבר ``התנוצצות`` אור הגאולה. וגם הר` קוק כתב על כך רבות בספרו ``קול התור`` וודאי הוא שנצנוץ כאן הוא התחלת זריחת האור שמוביל ברבות הימים להארה העליונה עליה אין צורך להרחיב כאן. עד כאן בעניין התנוצצותי. ולעניין השרות הצבאי ומסירות הנפש של אותם עליהם אנו מדברים, אומר רק: על דון קישוט שמעת? איכשהו התיאור שלך מזכיר לי אותו. ובאמת, לו יצוייר שחסידי חב``ד יאמרו בפה מלא כמו שאר החוגים החרדים, שב``משטר הציוני אין אנו מאמינים, אין אנו מאמינים ובחוקוסיהם אין אנו מסהלכים, אין אנו מסהלכים`` (את השיר הזה לא הכרת, אה?). אבל לומר שהם משרתים שכם אחד עם אחיהם? הרי זה טוב ויפה ונהדר לחלק סופגניות לחיילים השוכבים בשוחות הבוץ, כל חייל היה מוכן להחליף אתם ולעמוד בצד השני של הסופגניה (עם העדפה לצד בלי הריבה האדומה הניגרת - לבעלי כח הדמיון שביניכם). בכל אופן, לא להשמיץ באתי אלא למחות! ולמיניה אומר בהזדמנות זאת, אף אחד אינו רוצה להיות חייל בצבא שמפקיר את פצועיו, אז האם אתה ממליץ שכולם ילכו הביתה? והאם בעצם אתה טוען שבמלחמה הקודמת, בה צה``ל לא הפקיר את לוחמיו התגייסו חסידי חב``ד בהמוניהם לחילות קרביים? והאם בחור חסיד חב``ד שמצפונו קורא לו להתגייס לשרות מלא ואמיתי יודע שמתוך כך ``הלך על השידוך`` שלו, איזו מין חברה אתה חי בה? לאלוקים הפתרונים (ולא בטוח שאפילו הוא מצליח לרדת לסוף דעתכם)

ברכי

New member
אולי זה ההבדל?

בס``ד בלי להכנס לעצם הוויכוח המעניין והמרתק בין מיניה (השנון) ונצנוץ ( האמא תרזה) אולי ההבדל בהשקפת עולמם נובע בזה שמיניה סובר שאלוקים כן יורד לסוף דעתם? ובכלל אין כזה דבר במציאות שאלוקים אינו מבין? ברכי

סירטוק

New member
אני לא ``מאצ`ו ישראלי``

אם כבר מדברים על מאצ`ו ישראלי , אז אני האחרון שינסה להפגין את זה . בעיקר לאור העובדה שתחושה זו זרה לי . המושג ``גבר`` במקרה זה דווקא מוצא חן בעיני . ``גבר`` מלשון גובר על יצריו אפילו מוצא חן בעיני . ועל אחת כמה וכמה כאשר מדובר ביצר ההשתלחות ,שעליו התגברתי בניסוח הודעתי. אני מכבד כל דעה של כל אדם (ובכלל זה נשים ) כל עוד היא מתוך כבוד ו``אהבת ישראל`` ואין אוהב ישראל גדול יותר מהרבי .כידוע, קבל הרבי כל יהודי באשר הוא ובמפורסמות הוא המקרה בו קיבל הרבי את שופט בית המשפט העליון חיים כהן שנשא גרושה,וזאת על אף לחצים שניסו להפעיל עליו על מנת שידחה את חיים.אהבת ישראל בלי שום תנאים!!!! וכל זאת בניגוד מוחלט ל``יהודים `` שנוהגים לכנות יהודים אחרים בכינויים כמו : ``רוצח`` ``בוגד`` ``עמלק`` המן`` ``פרעה`` ``אוכלי שפנים וחזירים `` ``בועלי נידות`` וכו ודי לחכימא ברמיזא ואידך זיל גמור ובא לציון גואל ואין בזה כדי להכליל חו``ח סקטורים וזרמים . בקשר לביטול ההזמנה . אני בטוח ,שזה היה מתוך סערת רגשות נשית חולפת ולא בלב שלם ,לכן אני נוטה שלא להענות לביטול ההזמנה. אז נא לקחת את זה בחשבון (אני מעדיף סלט קצוץ דק עם בצל ושמן זית ,אין לי בעיה עם חריף חמין ושום.אם יש טיגונים אז בבקשה בלי הרבה שמן ,ירקות מבושלים ,לא יותר מידי . מתכונים מועדפים :רות סירקיס ,``מהמטבח באהבה `` עמודים 112 134 154 ןכל זאת תןך ציות למשנה האחרונה במסכת גיטין). כל טוב אלול

נצנוץ

New member
יא אוכל טריפות אחד!!!!!

מתוך עיון מעמיק בשו``ת רות סירקיס ``מהמטבח באהבה`` מתגלה ברבים קלונך, בורותך וחוסר התאמתך לכל השידוכים שחשבתי עליהם עד עתה. ובכן, עמ` 112 כדורי בשר בנוסח אינדונזי! (עוד יפה נפש אחד) ומיד בעמ` 134 לא עלינו, רחמנא לצלן : דגים ברוטב גבינה!!!! לא יעשה כן במקומינו! (אפילו לא אצל מיזרוחניקים) עמ` 154: אורז לחץ (כך כתוב, בחיי) בקיצור, ארוחה היסטרית לחלוטין!!!!!! תביא סנדוויצ`ים מהבית! (ותאכל על המדרגה בחוץ, שלא תעשה לי פה פרורים!!!!) (טוב בסדר, אתה יכול לשבת על הנדנדה....)

מצא את ההבדלים

1.אני לא חסיד של הרבי . 2.סנשו פנשו אינו שלוח של הרבי . 3.גם אם תחנת רוח מזכירה את 770 ו770 הוא מקום רוחני זה לא אומר שיש קשר בין הדברים . 4.סרוונטס אינו אדמו``ר ומה שהוא כתב זה לא ממש חסידות . 5.אמנם בספר ``דון קישוט `` מסופר על שתית משקאות חריפים אך זה שונה בתכלית ממה שאני שותה בהתוועדויות . בבברכה דון קישוט

למעלה