חילוף חומרים

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך
אל תתמם

הרי שמות של מוצרים, תוספים, הורמונים ושות´ מועפים לחלל הפורום בוקר צהרים וערב, לפעמים פשוט כי הכותב רוצה להפגין בקיאות ולהוכיח שהוא יודע. תקרא שוב את אחת ההודעות שלי קצת יותר למעלה בשרשור הזה, על הילדה חולת האנורקסיה ואז אולי תבין על מה אני מדברת כשאני אומרת שאין פה אחריות.

ronen222

New member
נו ...באמת עינת!!

כמוני כמוך שאת מעט מרגישה ידע את שופכת אותו פה כדליים של ספונג´ה ושאני מביא ידע מתוך לימוד שנים וניסיון ואת אומרת "מנסה להפגין בקיעות" אני מעולם לא המלצתי על אנבוליקה לאיש אמנם אני מדבר גם בעד וגם נגד ומתוך ניסיון אישי והמון חברים בודיבילדרס של תחרויות וגם כאן מוכן לדון בעד ונגד אבל אין באמור בפרוש שום המלצה לגמרי לא

על ראש הגנב בוער הכובע?

לא דיברתי ספציפית עלייך, אם כי יש לי בהחלט ביקורות עניינות בנוגע לנושאים שאתה מעלה. הידע שאני שופכת לא יכול ליצור נזק. הידע שלי בא לידי ביטוי בהסבר ואני תמיד מסייגת שצריך לראות תזונאי/מאמן/רופא לפני כל החלטה.

אלי ו.

New member
אין קשר בין חילוף חומרים ליציאות

חילוף חומרים - במונחים מאוד פשוטים, הוצאת האנרגתית של הגוף. אדם שיכול לאכול 5000 קלוריות ביום בלי להשמין יחשב אדם עם חילוף חומרים מהיר אפילו אם יש לו יציאות פעם בשנה. סטרואידים - לפני שתשקול לקחת סטרואידים, האם עשית הכל להגיע למה שאתה יכול בלי סטרואידים? האם אתה מנהל יומן תזונה? האם התיעצת עם תזונאי ספורט? האם אתה מנהל יומן אימונים? האם אתה מתיעץ ומשנה תכניות. האם אתה ישן לפחות 8 שעות בלילה? אם לא, אתה אפילו לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי. (דרך אגב אלה פתרונות הרבה יותר זולים יעילים ובריאים מסטרואידים והורמונים) אם בכ"ז אתה רוצה להזריק סטרואידים (כן, מזריקים את רוב הסטרואידים!) אתה צריך ללמוד, והרבה. מעט ידע בנושא הזה הוא מאוד מסוכן. יש ספרים ב AMAZON שאתה יכול לקרוא, והרבה כתבות ברשת. אני מכיר רופא שעושה כסף לא רע מניסיונות לשקם חבר´ה שנפגעו מסטרואידים. לא מזמן הגיע אליו בחור שהפך להיות אימפוטנט בגיל 25. (קצת מצחיק, הוא לקח סטרואידים בכדי למצוא חן בעיני הבנות ועכשיו גם אם הוא מוצא חן, הוא לא יכול לעשות הרבה) מי שימכור לך סטרואידים יסביר לך ש"אין מה לדאוג" ויתן לך שמות של תרופות בכדי להתנקות ויסביר לך על סייקלים. ברוב המקרים הוא יודע רק קצת יותר ממך, והסתמכות עליו יכולה לגרום לך נזקים רציניים. ראה הוזהרת.

GHSI

New member
תודה רבה

סוף סוף אני שומע מישהו נורמלי כאן...תודה על העצה הטובה...!

chimiwimi

New member
כמה מילים על סטרואידים...

אז גם לי עברו כמה מחשבות בראש על לקחת, וגם אני חיפשתי קצת חומר באינטרנט. אבל הבעיה היא שבאינטרנט אין לך שום מושג מי כתב את הדברים, ומה בדיוק האינטרס שלו. אז הנה פורום על סטרואידים בעברית, הבעיה היא שיש שם יותר מידי הודעות של מנהל הפורום של "צור איתי קשר בטלפון"... לזכותו יאמר שהוא לא גורם לסטרואידים להראות כמו משהו-מופלא-שפותר-את-כל-הבעיות-בלי-שום-תופעות-לוואי. הוא אפילו אמר שמתחת לגיל 25 אין על מה לדבר. ובכל זאת, "צור איתי קשר בטלפון" זה לא מהמשפטים שגורמים לך להאמין בו. בכל אופן, הנה המאמר שגמל אותי מהנושא בצורה סופית החלטית תמידית סופנית ומוחלטת. כמובן שגם כאן מותר וצריך לשאול "אז מה הם מוכרים", והאמת היא שהתשובה די ברורה: סטרואידים חוקיים וטבעיים "במבצע, רק ב- 59.99$ - עד גמר המלאי - להתקשר עכשיו!!!" אבל כל הדברים האלה רק מחזירים אותך לשאלה הבסיסית, שבעצם לא קשורה לשום מחקר - למה להזריק(!!!) לעצמך כל מיני חומרים שאין לך מושג מה הם, שאתה אף פעם לא יכול להיות בטוח שזה באמת הם (כמו שמדללים סמים עם רעל עכברים), כדי לגדול בצורה זמנית ביותר? בקיצור, תקרא, תהנה - ואני בטוח שלא משנה מה תחליט - אתה גם תתבאס.

למעלה