חילוף חומרים

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

GHSI

New member
חילוף חומרים

האם מישהו יודע על תוספים או חומרים אחרים המזרזים חילוף חומרים?

ronen222

New member
אני מכיר נו אז מה

מה אתה חושב או מצפה שזה יעשה לך כן יזרז לך את חילוף החומרים נו ובמקום לאכול 2000 ק´ תאכל 4000 האמן לי לא יצא לך מזה שום דבר שמור על הפה שלך במקום לדחוף כימיקלים אל תכניס שטויות

GHSI

New member
לרונן

אתה מכיר עוד מישהו שמחרבן פעם בשבוע?

ronen222

New member
אגב חילוף חומרים ויציאות

לא תמיד יציאות מעידים על חילוף חומרים איטי

ronen222

New member
ככה במיילים הכי פשוטות

החרא זה הזבל שיש לנו בגוף נכון?נכון! לפעמים אין לנו חרא בגוף כי אנחנו אוכלים טוב נכון?נכון! ואז הזבל מאחר לצאת ובכל זאת מעכלים את מה שאכלנו סוכרים שזה אנרגיה זמינה שומן שזה אנרגיה שנאגרת וחלבון שדרוש לבנית רקמות נכון?נכון! אם אנו רוצים לרדת במשקל אנו צריכים פשוט לאכול פחות לעבוד יותר תאמין לי אח שלי וואלה זה עובד כמו שעון דוקסה כל אחד בקצב שלו אבל עובד אח שלי

GHSI

New member
בלי שום קשר

בלי שום קשר חומר על סטרואידים יש לך?

ronen222

New member
מה אתה רוצה לדעת

זה תחום נרחב מאד וגדול ויש למעלה מאלף חומרים אנבולים אנדרוגנים ממריצים משתנים הורמונים פפוטידים ועוד המון המון

GHSI

New member
אני רוצה...

להתחיל לקחת סטרואידים...לגדול...וקראתי קצת בנושא אבל כל אחד אומר משהו אחר

חברים ../images/Emo123.gif

הבחור רוצה להתחיל לקחת סטרואידים אין לי מושג בן כמה הוא אבל הוא נשמע צעיר !!! אפשר לקבל קצת עזרה !!!

GHSI

New member
אני בן 20

אני בן 20....שוקל 75....178...אני מתאמן כבר שנה..אוכל כמו שצריך...אבל לא מגיע לתוצאות....שמעתי שעם סטרואידים השרירים מתפתחים ללא שומן...כל פעם שהתפתח קצת שרירים הכל גדל עם שומן ושהפחתתי וכמות האוכל והגברתי אירובי נפח השריר פחת...החילוף חומרים שלי איטי...זה תורשתי..וסטרואידים במינון הנכון ובהשגחה נכונה...לתקופנ מוגבלת יכולים לסייע לי....אני רוצה להגיע למימדים גדולים...ואמרו לי שזה מה שיעזור....

ronen222

New member
שנה ותק באימונים וגיל 20 אהה ......

זה עדיין מאד מוקדם בכדי לחשוב על זה אפילו אתה עדיין לא מיציתה את מה שהגוף והידע יכולים לתרום תמשיך לשאול לדעת ולעבוד נכון עוד תגיע לתוצאות בלי חומרים והורמונים לא טיבעיים

זו בדיוק הבעיה...

כולם מומחים ומתוך הרצון להוכיח שהם כאלה, הם מנדבים אינפורמציה בלי ממש לחשוב על ההשלכות שלה. אני לא חושבת שהפורום צריך להיות מרכז מידע למעוניינים להתפתח ולגדול. תתחילו לחשוב פעמים לפני שאתם ממליצים לאנשים בוירטואל מה לעשות. אין לכם את ההיסטוריה הרפואית שלהם, אתם לא יודעים אם הלב שלהם בריא לגמרי, שלא לדבר על השכל, אתם לא יודעים מה אורח החיים שלהם ואתם לא יכולים להיות בטוחים שמה שטוב לכם, טוב לאחרים. כל ההמלצות כאן הן בגדר המלצות! גם אני, כשהתייעצתי כאן בנוגע לאימון היתר ותוכנית לחזרה לכושר, עשיתי את זה בליווי אורטופד ומדריך שראו אותי פנים אל פנים וקיבלו אינדיקציה על כל מכלול הנושאים.

shimi1234

New member
רופאים תזונאים ושאר מיני...

תכניס סטטוסקופ לתוך מוח של רופא ותשאל אותו:"תשמע אני מתאמן בחדר כושר כ x שנים מרים טונות של משקולות בשבוע וכואב לי הגב מה הסיבה?" התשובה:"הסיבה: שאתה אידיוט, ואתה רוצה שיפסיק ליכאוב לך הגב :קח אקמול!". תראו לדעתי הם לא יודעים יותר מדי. יש לי דוגמא אישית: קרובת משפחה שלי היא תזונאית אולי בהזדמנות אני אפרט את השיחות שלי איתה אבל לדעתי הידיעות שלה בתזונת ספורט היא די מוגבלת!

גם אצל התזונאים יש התמחויות

יש תזונאים קליניים, שיקומיים, לעוסקים בספורט, תזונאיים טבעוניים וכו´.. אם היה רופא שאמר לך שאתה אידיוט ותיקח אקמול, אתה חייב להחליף את הרופא. בתור אחת שעברה הרבה מאוד רופאים בשנה האחרונה בגלל אימון היתר, אני יכולה להעיד מהתנסות אישית, שעוד לא שמעתי אפילו לא פעם אחת את המשפט "אז תפסיקי וקחי אקמול". להפך. ההבנה, המקצועיות והרצון להבין ולתת פתרון לבעיה היה מעל ומעבר, זה התחיל אצל רופאת המשפחה, עבר למומחה הריאות שאליו הגעתי, האורטופד, הקרדיולוג, ונשלחתי לבדיקות וברורים רבים כדי למצא את הפתרון לבעיות שצצו בעקבות אימון היתר. במקרה של הבחור המדובר, הוא בן 20, כנראה נטול כל הבנה בתחום, "שמע" מחברים שיש אפשרות לצמוח ולא יודע ולא מכיר את ההשלכות של סטרואידים על הלב, על המערכת ההורמונלית, לא מכיר את הסיבוכים שסטרואידים יכולים ליצור, בקיצור, הוא ממש מחפש כאן קיצורי דרך ושמות של דילרים שמהם יוכל לקנות. זה מזכיר לי דיונים שהיו פעם ביואל עליו השלום עם משתתפת, שחיינית מקצוענית שבכל פעם חזרה ושאלה איך אפשר להוריד במשקל. בכל פעם היה לה ניסוח אחר לשאלה וזה הגיע עד לרמה של להייעץ איך מקיאים ואיך מרמים את הגוף עם תוספים במקום אוכל. ברור שלאותה בחורה היתה (ואולי עדיין יש) בעיה קשה של אנורקסיה ובגלל "החבריות" שבפורום היא קיבלה תשובות שיכלו או עשו לה נזק. הפורום הוא מקום להחלפת דעות, ללמוד, אבל לא לספק תשובות גורפות ואישיות, כי הן יכולות להיות מסוכנות!!!

shimi1234

New member
לתגובתך...

האם כל הרופאים בשנה האחרונה עזרו לך בסופו של דבר. חוץ מזה לא היתייחסת למה שכתבתי כתבתי:אם נחבר סטטוסקופ למוח של רופא. כמובן שעל פניו הם יגידו לך דברים אחרים לגמרי. בקשר להחלפת דיעות: סטרואידים אנאבוליים הם לא מקצרי דרך הם יוצרי דרך חדשה שכל אדם זכותו לבחור עם לקחת אותה או לא.

בודאי שהם עזרו לי

מעבר לעובדה שהם עזרו לי להבין את הגוף שלי טוב יותר, להבין מה קרה ומה קורה הם נתנו לי תשובות ופתרונות שהקלו ומקלים על ההתמודדות. מעבר לזה, בגלל הפתיחות של אותם רופאים, הגעתי לרפואה האלטרנטיבית ושם "הוחזרתי" למצב תקין. איך אתה יודע מה עובר במוחם של הרופאים? אתה קורא מחשבות? אוי ואבוי לנו אם רופאים היו נותנים תשובות שהם לא שלמים איתן, אתה מעליל על ציבור מלומד ואיכותי, ויכול להיות שלך היתה התנסות לא מוצלחת, אבל האחריות לבריאות היא קודם כל עלינו, אז אתה פשוט יכול לעזוב את מי שמטפל בך ולחפש רופא אחר. סטרואידים משפיעים באופן קיצוני על הלב, ועלולים לגרום לתופעות של דום לב גם באנשים צעירים, פעילים ובריאים, אתה רוצה להסתכן בהריגת אדם בגלל המלצה לא מקצועית שלא מתבססת על בדיקה גופנית מקיפה?

shimi1234

New member
אני רוצה להגיד...

א. יתכן שמאמנים מקצועיים יודעים יותר מכל רופא! ב. אני פגעתי בגוף שלי ע"י שימוש בכל מיני דיאטות קיצוניות אז... תבעתי מישהו. גם שהרגשתי שהדיאטות האלה דופקות לי את הגוף המשכתי בהן (עד שהגעתי למצב של חוסר תיפקוד) אבל כל הזמן כפיית משטרי התזונה האלה היו מרצוני החופשי! ולכן אני לכל בן-אדם שיעשה הכל מרצונו החופשי אבל שיהיה מודע לסיכונים שהוא לוקח על עצמו!

למעלה