חילוני

shayt

New member
חילוני

בתור בוחר שינוי בפעם שעברה, שבטוח לא יצביע עבור הפורשים של שינוי -פורז ושות', ובספק יצביע עבור שינוי החדשה של לוונטל, אני בהחלט שוקל להצביע עבור קדימה, והייתי רוצה לדעת את יחס קדימה לחילונים, בהחלט עוזר לדעת שרייכמן בקדימה, אבל הוא רק אחד, ואם הוא לא יקבל גיבוי מאולמרט ומהשאר, הוא לא יעשה הרבה. מה היחס של קדימה לאיש החילוני - בנושא חופש האמונה (או חוסר האמונה), חוק טל, תחבורה ציבורית בשבת, כספים לא רק לישיבות אלא גם לסטודנטים, קצבאות ילדים שלא יעודדו ילודה וכן עבודה, ... תודה, שי
 
צר לי לאכזב אותך

אבל כל הסימנים מראים שהמפלצת החרדית מרימה שוב את ראשה. ברשימת קדימה יש יותר מידי סימני שאלה. יש שם את דוד טל איש ש"ס לשעבר שעבר למפלגת עם אחד של עמיר פרץ והוא באמת לא מחוייב לשום דבר חוץ מלהשרדותו הפוליטית. לא צריך להכביר במילים על אהוד אולמרט עצמו שכשהיה ראש עיריית ירושלים במשך 8 שנים פשוט משח את הרקטום שלו בחומר סיכה החביב עליו והזמין בחום את החרדים בירושלים לעשות בו את מה שליבם חפץ. יש אוסף של אנשים אלמונים יותר ואלמונים פחות כך שלהצביע למפלגת קדימה זה הימור מטורף. אני הייתי דווקא הולך על הבטוח והרע במיעוטו - מרצ.
 
אחרי קריסת שינוי

יש מפלגה יהודית-ציונית אחת שנושאת את דגל החופש מדת. אם הנושא הזה נמצא בראש מעייניך אינך צריך לחשוב בכלל על הצבעה למפלגה אחרת מאשר מרצ-יחד!
 
למעלה