חילונים יקרים.

EverMan

New member
אנחנו לא שמאלנים

אנחנו מערכניקים , ולא התיימרנו להיות יפי נפש ... אנחנו לא שמאל שמאל , אנחנו מרכז נוטה שמאל , ושמאל חברתי. לא שמאל מצטדק כמו מרצ או שלום-עכשיו. אל תכליל.

Pacha

New member
תראאאאאאאאאאאה

בסרבנים כן מטפלים כולאים אותם הרבה אנשים מתנגדים להם וכו´ את הדתיים לא כולאים בגלל סרבנות עכשיו או שיעשו את החוק הזה שתורתם אמונתם חוק לכל אזרח במדינה כלומר כל מי שבשבילו ישיבה בשטחים נוגדת את האמונה שלו את תורתו האישית פתור משירות או שיבטלו את החוק הזה דבר שני אף אחד לא מכוון לחרדים שאוספים גופות כדור לראש הם עושים את זה מרצון (חולני) אבל רצון דבר שלישי גם אם הסרבנות תעלם החרדים ימציאו תירוץ חדש אז הטיעון שלך לא כשר

Gods Kid

New member
אוקיי, אתה טועה

החרדים לא עושים את זה בגלל שיש להם נפש חולנית או בגלל שהם נקרופילים. הם עושים את זה בגלל קדושת החיים, בגלל שהם מוכנים לעזור ובגלל שהם חושבים שלכל יהודי מגיע כבוד, גם כשהוא מת. זה שאתה אומר שזה חולני זה פשוט חוצפה מאין כמותה הייתי משחיל פה עוד כמה מילים אבל נסיים בזה: מאיפה לך לדעת שהסרבנות תעלם?! כשהסרבנות תיעלם, השמאלנים יהיו אלה שימציאו תירוץ חדש להשתמט! השנאה לחרדים היום גדולה יותר מהשנאה לערבים! ומי מתפוצץ לנו ברחובות?! הערבים או החרדים?! כמה טמטום יש בחילונים האלה, אני לא מאמין אתם כאלה מטומטמים, תפתחו את העיניים, החרדים הם לא הבעיה השמאלנים הם הבעיה! הדעות שלהם מחזקות את הטרור, נותנות לו פרס ולגיטימציה להמשיך ולהרוג בנו!!!!

Gods Kid

New member
כי זה כיף

סתם מי שהתכוונתי אליו יודע מספיק להיות קטנוניים כל כך

EverMan

New member
לא , הוא לא יודע את זה !

ואני בתור (מעיין) שמאלני , לא מקובל עליי הדבר הזה ! לא כל השמאלנים סרבנים , ואני מכיר אפילו הרבה פעילים של גוש שלום ושלום עכשיו שכן ילכו להתגייס ועם מוטיבציה ! ותמיכה בעם שנמצא תחת כיבוש , זה בטח ובטח לא עידוד לטרור , ורק אנשים עם ראיה עקומה כמו שלך יראו זאת כך ! ואתה רק מוכיח שוב ושוב , שאתה שונא את העם שלך יותר מאשר שאתה שונא כל אחד אחר ! ועל זה אתה צריך להתבייש ! ובנוגע לדתיים , תתפלא , אבל מי שאוסף את הגופות לפני שמגיעים כל האירגונים החרדיים , זה מד"א ואני בתור מתנדב שם יודע זאת יותר טוב ממך!

Gods Kid

New member
תגיד לי על מה לעזאזל אתה מדבר?!

מי אתה שתקבע שאני שונא את העם שלי?! אתה מכיר אותי בכלל?!

EverMan

New member
מי אני שאקבע ?

אני זה שקורא את ההודעה ואת הארס שנוטף מהם.

Gods Kid

New member
איזה ארס?...

הארס הוא כלפי ישות אחת בלבד- הרשות הפלסטינאצית שמנסה להשמיד אותנו בכל דרך אפשרית. נמצאו כבר הוכחות שהם אלה שמימנו פיגועי התאבדות. לאיזה עוד הוכחות אתה מחכה?...

EverMan

New member
ארס כלפיי בני אדם

כלפיי שמאלנים וערבים. אברהם לא היה מוכן להשמיד את סדום ועמורה כי אולי יש שם צדיק אחד ! אתה אומר להרוג את כולם לא משנה כמה צדיקים יש שם ! המיעוט שוחר הטרור שם בגללו נפגעת כל האוכלוסיה שם ! תאמין לי שהאיכר רוצה רק לחיות בשקט , הוא רוצה את האדמה שלו לעבוד , לא אכפת לו מהטרור , אבל לא ! אתה רוצה להרוג אותו ולטרנספר אותו ! תתחיל לראות עולם אחי ! זה לא יזיק !

Gods Kid

New member
כנראה שאתה לא מכיר

את האיסלאם המודרני. העם הפלסטיני הוא חלק מהאומה הערבית, כלומר, מאמיני האיסלאם. האיסלאם במקור היא דת שקטה וחיובית, הדוגלת בג´יהאד (מלחמת קודש) רק באלה שלא קיבלו עליהם את ה´ (כלומר, יהודים ונוצרים לא נחשבים אוייבים) ואף לפי האיסלאם המקורי יש לתת כבוד ליהודים. (הנה הנה אני מגיע לפואנטה, לא לברוח) אבל את האיסלאם המקורי לקחו כמה מטורפים לאורך ההסטוריה, ושינו אותו לחלוטין. האיסלאם הפך ב"זכותם" לדת אלימה ואפלה, שמקדשת את תרבות המוות וההתאבדות בשם הדת. עד כאן שיעור ההסטוריה, ועכשיו לתכל´ס: אותו איכר\פועל מוסלמי (פלסטינאצי) מאמין בדת הזו, שחרטה על דגלה רצח של יהודים. הוא אכן רוצה לחיות בשקט, אבל ההגדרה שלך ל"חיים בשקט" שונה מההגדרה שלו. מעטים, מעטים מאוד, המוסלמים שישראל לא כל כך מעניינת אותם. "חיים בשקט" בשביל אותו איכר, הם חיים ללא יהודים על "אדמתו" , כלומר, על פלסטינה. מה לעשות, שלהבדיל מכמה אנשים במדינה הזאת (אני לא אתחיל לפרט, אני משער שאתה כבר יודע על מי אני מדבר) הפלסטינים רוצים את כל ישראל. הכל. ואותך הם רוצים...בים!!! אז...תתחיל לראות עולם אחי! זה לא יזיק!

EverMan

New member
אני מכיר טוב מאוד.

הפרשנות של הקוראן של הטרוריסטים (לא של המוסלמים!) היא לא נכונה. ואם היית מנסה לקרוא את הקוראן היית מבין כמה זה קל , זה ספר מאוד לא ברור עם כתיבה מסובכת מאוד. האסלם לא השתנה , ולא הפך לדת אפלה. ישנם שני פלגים עיקריים באיסלאם , השיעים והסונים. השיעים הם כ10% והם מאמינים שצריך לנקוט בכוח גם נגד הנוצרים והיהודים לאחר שהדתות האחרות נעלמו כביכול. הסונים שהם הרוב לא תומכים בזה ! והם נורמלים מאוד ! החיים כן קדושים להם ! והם עומדים מעל לראש. יש פסול באיסלאם שאומר "תלישת שיערה מראשו של אדם גרועה כהריגתו". לא רק שאסור להרוג , אסור אפילו לפגוע ! "חיים בשקט" בשביל אותו איכר, הם חיים ללא יהודים על "אדמתו" " זה לא החיים השקטים שלו , זה החיים השקטים של הנאצים. ואתה מבלבל בין עובדות. לאיכר ממש לא אכפת אם יש מולו יהודים או לא , ולפני שנות ה20 היהודים והערבים חיו פה בצורה מושלמת ביחד , והם היו שותפים בהכל ! ובדיוק כמו שאתה מכליל ואומר שבגלל מיעוט הם רוצים אותנו בים , אז אם ניכח את האנשים כמוך ונעשה הכללה על ישראל , אז גם אנחנו רוצים אותם בים. אז מה ההבדל ?!

Pacha

New member
תראה

שונאים את החרדים בגלל שהם גורמים לזה הדתיים צועקים "למה לכפות עלינו ללכת בצה"ל, לא יותר עדיף בזכות ?" הם שכחו שעל החילונים דווקא כן כופים דבר שני הם כל הזמן רוצים שיתחשבו בהם כלומר אל תסעו עם אוטו בשבת ליד בני ברק או במאה שערים. אבוי לבחורה שתילך עם גופיה במאה שערים הם מפיצים את הפליירים האלה שקראו לצה"ל בית בושת יצא להם תדמית די בצדק של אוכלי חינם. ש"ס מפלגה מזויפת היא תתמוך במי שיתן לה יותר כסף הם פשוט מזכירים לי את איך שהנאצים ציירו את היהודים כרודפי בצע. קיצר אם החרדים רוצים לשרת הם משרתים מה לעשות שזה אחוז קטן רובם מעדיפים ללמוד תורה ומאמינים שזה יציל את העם ולדבר השני שאמרת לא כל השמאלנים משתמטים זה גם לא כ"כ הרבה מאוד אנשים

Pacha

New member
בהחלט מצחיק

אבל גם מחריד באותה מידה אני לא מאמין שיש אנשים שמפיצים דברים כאלה הם אשכרה אומרים שם "לשנוא את הבנות החשופות" פשוט בושה

Arie17

New member
זה פלייר חרדי, אז מה?

ראיתי גם פליירים של מיסיונרים, למה שלא תצחק עם הפליירים שלהם? לפחות ה"פלייר" הזה הוא מהעם שלנו, למה אנחנו נטפלים לבעיות אצלנו שיש בעיות עם אחרים? משהו מוכן להסביר לי??

EverMan

New member
למה קודם אצלנו ?

כי שלום בית בא לפני שלום חוץ. אם בתוכנו יש בעיות איך נגיד לאחרים איך לנהול ?

Arie17

New member
אבל אתה מבלבל

אני לא מדבר על דברים כמו הצבא, שבהם אני מסכים איתך אני מדבר על אותם דברים שלא מפריעים לך, כמו ה"פלייר" הזה, אתה יודע שאתה יכול לשים עליו פס, אז למה שיש עוד "פליירים" כאלה אף אחד לא עושה איתם כלום (והם גם יותר גרועים מאלה, אם בכלל להגיד "גרועים")

EverMan

New member
להפך

הם לא יותר גרועים כי הם לא אומרים לנו איך להתנהג , הם מבקשים שנבוא לראות איך זה אצלהם ... אולי זה כפירה , אבל זה שונה ... הפליירים האלה מתיימרים להגיד לנו איך לחיות , הם גם מתיימרים להגיד מה נכון ולא בשם אדוניי... והם מאיימים בדברים זוועתיים ובתיאורים מבחילים את ה"אלמלא" שלהם. וגם במקרה הזה , שלום בית לפני שלום חוץ.

למעלה