חילונים יקרים.

Gods Kid

New member
חילונים יקרים.

טוב, דבר ראשון אני מסורתי ולא חרדי, אז שלא יחשבו פה שאני מדבר בשם החרדים. הייתי מאוד שמח להבין למה נטפלים לחרדים בנושא השירות הצבאי? אולי בשבילכם התורה לא אומרת כלום, אבל בשבילם היא הכל. הייתי מציע לחילונים לטפל קודם במשתמטים ובסרבנים שלהם, שעושים את זה בשביל לא להיות חלק מ"צבא הכיבוש" של שרון, ורק אח"כ להיטפל לחרדים. להזכיר לכם מי עושה את העבודה השחורה בפיגועים? מי אוסף איברים וחלקי גופות של חילונים כמוכם, שרק כמה דקות קודם לכן הם בעצמם ישבו רגל על רגל בבית קפה וליכלכו על החרדים ה"עצלנים"? החרדים מאמינים באמונה שלמה שהתורה אכן תציל את העם הזה, ואני בכלל לא מבין את השטויות האלה של "החרדים התאגדו סביב התורה שלהם בכדי להשתמט משירות צבאי"!!! הרי התורה היא לא משהו שהחרדים המציאו לפני כמה שנים, אלא התורה קיימת כבר אלפי שנים!זה שאתם לא מאמינים בה ובסגולותיה זה בעיה שלכם! הם מאמינים, וזה לא איזה תירוץ! בקיצור, המסר שלי הוא: 1. תטפלו קודם בסרבנים שלכם, ואחר כך תעברו לחרדים. כמו שאומרים, נאה דורש נאה מקיים. 2. החרדים כן תורמים. תפסיקו להיטפל אליהם. אלה האחים שלכם. גם אם הם לא חושבים ככה ורואים בכם כופרים, אין ברירה, כולנו יהודים, כולנו אחים.

Moledet972

New member
מסכים,אבל הם בכל זאת צריכים להתגייס

אני מסכים שהם תורמים רבות, אבל הם צריכים להתגייס. אני אפילו לא אומר כולם. כמו שאמר הרב כהנא "רק מי שתורתו היא באמת אומנותו לא צריך להתגייס", אז גם כאן, אני מסכים שיש כאלו שלומדים יומם וליל, והם צריכים להמשיך ללמוד תורה, אבל אלו הם בסך הכל אלפים בודדים. כל השאר חייבים להתגייס לצבא. -אתה חבר מולדת, או לפחות תומך בעקרונותיה?

Gods Kid

New member
בקשר ל...

מולדת, אני לא חבר במולדת, אם היה סניף שלהם במקום שאני גר בו הייתי מצטרף בשמחה לנוער מולדת. בקשר לעקרונות, תמיד תמכתי, אבל אחרי רצח זאבי הי"ד הקצנתי בדעות שלי ואני הרבה הרבה יותר קרוב לעקרונות שלהם. לצערי, אני אצטרך בינתיים להסתפק בנוער הליכוד...חחח

Moledet972

New member
ואין שם סניף מולדת?!?!?!

בכל מקרה, אתה יכול להצטרף גם ככה. מה, אין באריאל תומכים במולדת? זו הרי "התנחלות". תבדוק, בטח יש שם איזה סניף, ואם לא תהיה אתה זה שתפתח אותו.

Gods Kid

New member
תראה...

אריאל זה כבר לא התנחלות אבל לא משנה יש פה הרבה הרבה ימנים (92%) אבל הרוב ליכודניקים חוצמזה, לא רואים במקום הזה איזושהי פעילות של מולדת.. נאדה... ואין לי מושג איך לבדוק אם יש סניף בושה! אפילו שמעתי על סניף העבודה במקום הזה מה זה צריך להיות?! העבודה?! באריאל?!

Moledet972

New member
תצטרף בכל מקרה...

מה אין תומכי מולדת באריאל? תצטרף למולדת גם בלי סניף. אתה יכול להתחבר ל ICQ 153315437. אני כבר רשמתי כמה אנשים למולדת. אם יש לך סורק ומדפסת, תתחבר ל ICQ, ואני אשלח את הטופס תוך דקה בפקס. זה ממילא לא עולה כסף (עד גיל 21 בערך).

Moledet972

New member
ואתה יכול לתת את מספר ה ICQ שלך?

כנראה שעומד להפתח סניף באריאל.

אהההה.................

קודם כל תרשה לי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. סליחה, הייתי חייבת... ולעניין: למה אנחנו "נטפלים" לחרדים שאינם משרתים? מאותה סיבה שאנחנו "נטפלים" לחילונים שלא משרתים. נורא פשוט. מי עושה את העבודה השחורה בפיגועים? אנשי מד"א דנלחמים על החיים שלנו. מי הם אנשי מד"א? אני, EverMan ועוד רבים וטובים. איננו דתיים, ואיננו עושים זאת לשם "שכר בעולם הבא". איננו עושים זאת לשם שכר בכלל, אלא מתוך אמונה שלכל אדם מגיעות זכויות בסיסיות ומעל הכל לכל אדם באשר הוא מגיע לחיות (ערבי, יהודי, צ´רקסי, באהיי...). אז לא, אנחנו לא "יושבים רגל על רגל ומלכלכים על החרדים" ולא, החרדים לא עצלנים, הם פשוט מעדיפים שאני אהרג במקומם. ולי נמאס. ישראל נמצאת כיום בשעת משבר, ודווקא בשעה זו החרדים לא מוכנים אפילו לתרום שבועייםמזמנם למשא"ז!!!!!!!!!!! החרדים כן המציאו את התורה מחדש! היהדות היא דת מקסימה ומלאת חוכמה. באו אותם אוכלי חינם והחליטו שאסור לחטט באף בשבת, אסור לקרוא יותר משתי אותיות בשבת ועוד דברים מטומטמים כאלו. החרדים הורסים את הדת! הם משתמשים בה כדי למצוץ לי את הדם! הם יכולים להאמין במה שהם רוצים, אבל הם לא יכולים להמשיך לחיות על חשבוני! הם לא יכולים לקרוא למדינת ישראל להוציא צווי 8 כשהם "נהרגים" באוהלה של תורה... זה לא יתכן! ואנחנו לא נשתוק על כך ש10% מאזרחי המדינה הם פרזיטים משתמטים אוכלי חינם. אנחנו לא נשתוק, כי הם עושים את זה על חשבונינו!

Gods Kid

New member
קודם כל!!!

הראת לכולנו כמה את מעפנה עם ה-חחחחחחחח הזה הזלזול שלך לא מוסיף לך תאמיני לי. בקשר לפיגועים- אל תגידי לי שאת חברה בארגון "חסד של אמת" או "זק"א" אלה חרדים, חמודתי, ח-ר-ד-י-ם אממ...פרזיטים? אוכלי חינם? תראי, לא משנה מה תגידי, ומה אנשים כמוך יגידו, החרדים מהווים אחוז די נכבד מהאוכלוסיה, ואני מקווה שזה ימשך וגם יגדל ואז את וכל האנשים כמוך תתפוצצו מכעס וכל המעיים השמאלנים שלכם יצאו החוצה ואז אני אצחק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב. את פשוט מגעילה אותי.

יאצפן

New member
קודם כל

תשובה שלך מטופשת ומזלזלת כמו שאתה חושב, הבעיה שאתה גדלת למערכת של פרזיטים שחושבים שהמדינה שייכת להם בלבד, הם לא שואלים מה המדינה צריכה, אלא להיפך מה אתם יכולים לסחוט מהמדינה. ואתם לא כל כך אשמים, אלא אנחנו שנותנים לכם להיסטלבט עלינו. אני לא חושב שבגולה או באמריקה הממישל נותן כסף לפרזיטים שם ותה יודע למה אני מתכוון, תלמיד חכם שרוצה ללמוד, לומד על זמנו לאחר העבודה, ונעזר בגמחים של הקילה, ואני חותם לך כי חייתי שם. אז טול קורה מבין עינך, ובקש סליחה על ההשתלחות שלך. אתה קורא לעצמך ילד טוב אבל אתה ההפך.

Gods Kid

New member
טוב אז כמה דברים

1. אתה כל ההודעה מדבר על החרדים בלשון "אתם" אני לא חרדי. אני חילוני שנגעל מאיך שאנחנו מתנהגים. 2. שום השתלחות. לא השתלחתי באף אחד. הבעתי דיעה לגיטימית. 3. לא קראתי לעצמי ילד טוב. הפירוש של הכינוי שלי הוא "ילד של אלוהים" אם אתה לא שם לב הכינוי הוא "Gods Kid" ולא "Good Kid" חכם אחד.

EverMan

New member
כל מה שיש לי להגיד לך

זה שאתה אדם נוראי. מה זה "המעיים השמאלנים שלכם" ? הא ? תסלח לי ? את הדין והחשבון אתה לא צריך לתת לי , אלא לאלוהיך. ועל שנאת עמך יש עונש כבד מאוד .!

Gods Kid

New member
ממתי השמאלנים

מאמינים באלוהים? אתם עושים כל מה שאתם יכולים כדי לנקות את הדת מהמדינה הזאת ואחרי זה אתם עוד באים ומנגנים לי על המצפון עם הדת? אין לכם בושה? אני לא שונא אף אחד מהעם שלי אני רק שונא את הדעות של השמאלנים.

EverMan

New member
תתפלא , יש הרבה שמאלנים

מאמינים , השמאל לא שולל את קיומו שאל אלוהים , הוא פשוט נוקט בדעה שהשוויון חשוב , ושתהליך השלום חשוב , זה לא סותר את הדת. הקומוניזם סותר את הדת , לא השמאל. אני חושב שצריך לתת שוויון בפני החוק לכל הפלגים בעם , שלא נותנים לאף אחד יותר בגלל אמונתו או מוצאו. זה הבעיה שלי עם הדת , שמי שמאמין מקבל יותר. אני ממש לא רוצה לנקות את הדת מהמדינה. ועכשיו לדמגוגיה ? "אין לכן בושה?" מה הקשר ? למה אתה מכליל ? "אני לא שונא אף אחד מהעם שלי" - מלבד השמאלנים שאתה שונא אותם על דעותיהם. למה להיכנס לדמגוגיה וצעקנות, דבר נורמלי.

כן אני מזלזלת

תקרא את ההודעה שלך ותבין למה! ולא, אני לא מתנדבת (או שמשלמים להם?) בזק"א, במקום לחכות שאנשים יתפגרו ולעשות כסף על הקבורה שלהם, אני מצילה את החיים שלהם (ע"ע מד"א)! אז תעשה לי טובה, ותחסוך מאיתנו את השטויות שלך! אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, ועד שתלמד את הנושא אני מציעה לך לשתוק.

Gods Kid

New member
חחח, כשמתחילים להגיד לכם את האמת

בפנים, אתם מתחילים לדבר לא יפה... "מציעה לך לשתוק".. מממ, כמה שהשמאלנים אנשים תרבותיים... אל תצחיקו אותי יפי נפש!

EverMan

New member
אנחנו לא שמאלנים

אנחנו מערכניקים ... ואף אחד לא התיימר להיות יפה נפש , אנחנו לא מרצ ולא שלום עכשיו ... אנחנו העבודה. אנחנו מרכז.

למעלה