שמלת תחרה1
Well-known member
ולמה חיכתי? לראות אם מישהו יכתוב על התינוק שטבע. תינוק לא ממשפחה חרדית, אף אחד לא כתב מילה, לאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים 
כל אחד והמסקנות שלולאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים
הבה נחזיק אצבעות לתינוק העולל הקטן והמסכן הזה שנולד להורים עשירים אבל כנראה מאד מטומטמים.ולמה חיכתי? לראות אם מישהו יכתוב על התינוק שטבע. תינוק לא ממשפחה חרדית, אף אחד לא כתב מילה, לאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים
מצבו של הפעוט בן השנתיים שטבע בכפר שמריהו מוסיף להיות קשה
הפעוט מאושפז בטיפול נמרץ ילדים בבית החולים מאיר בכפר סבא. הוא נמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. צוות מד"א שהוזעק למקום העניק לו טיפול רפואי וביצע בו פעולות החייאה. הוא פונה לבית החולים כשמצבו הוגדר קריטיhttps://news.walla.co.il/item/3521389
אני חייב לכתוב שלמרות כל מה שכתבתי על הפולנים אני במציאות אמא פולניה מודאגת ומגוננת מעבר לממוצעהבה נחזיק אצבעות לתינוק העולל הקטן והמסכן הזה שנולד להורים עשירים אבל כנראה מאד מטומטמים.
אני אהיה האחרון שיצחק על דברים כאלה.אני חייב לכתוב שלמרות כל מה שכתבתי על הפולנים אני במציאות אמא פולניה מודאגת ומגוננת מעבר לממוצע
היו כלי כללים שילד לא נשאר לבד בחדר (כמובן כל דבר בהתאם לגיל הילד)
שלא קונים צעצועים שהילד יכול לבלוע מהם משהו
שילד לא עושה מקלחת לבד
שכל החלונות סגורים
שלא משאירים ילד עם ביביסיטר שהיא לא משפחה
שילד לא חוזר לבד מבית הספר וחוצה לבד כבישים
שילד לא הולך עם הורים של ילד אחר לים או לבריכה
שאם הוא אצל חבר אז האמא נמצאת (ולא הדביל הלא אחראי שקוראים לו אבא )
יכולים לצחוק אבל רק ככה מונעים אסונות.
פעם אחת אצל הורה שהיה מבחינתי אחד שאפשר לסמוך הסכמתי שישאר אצל החבר שחזרתי הוא מספר לי שהשאיר אותם לבד כדי ללכת לקנות פיצה
השאיר 2 ילדים בני 5 לשמור על ילד בן 3 שעל הספקטרום ותינוק בן כמה חודשים. ואחר כך הוא מספר לי שהבן שלו מתעקש להרים את התינוק וקשה להם להגיד לא. הפיל אותו על הראש 3 פעמים והם בילו במיון. האיש קצין בצבא קבע.
אף אחד לא צחק.אני אהיה האחרון שיצחק על דברים כאלה.
מעבר לבריכות בקיץ והאסונות הנלווים אליהם
המדינה שלנו מלאה בפדופילים.
אני לא מאפשר עדיין לילד שלי להסתובב ברחוב לבד.
יש לי שכן בקומה מתחתיי, לפני יומיים ירדתי עם מיכאל במעלית לכיוון ההסעה שלו לקייטנה
ואותו שכן, מסתכל על מיכאל ואומר לו: "בוקר טוב נסיך".
ה"נסיך" הזה הריח לי כבר לא טוב, אבל שתקתי.
אני הרי לא יכול להתנפל על כל אחד שקורא לבן שלי "נסיך".
באותו יום יותר מאוחר השכן הזה פוגש אותי ושואל: תגיד, "בן כמה הבן שלך"?
עניתי לו בשאלה:"למה אתה שואל"?
"אני עורך חוג לטניס פה לא רחוק בבית ברבור ואם הילד רוצה אני אוכל להדריך אותו".
"לא, תודה" עניתי לו.
"מה הילד לא רוצה"? הוא שאל
"זה לא שהילד לא רוצה, אני לא רוצה". עניתי לו בקול עצבני.
אני כבר קולט בדיוק לאן החרא הקטן הזה חותר.
בפעם הבאה שהוא יגיד למיכאל "נסיך" או כל ביטוי אחר הוא יחטוף סטירה.
אל תהיה חשדן מידיאף אחד לא צחק.
אם אתה עוקב אחרי התרחשיות בקומונה ודאי תבין למה התכוונה גברת תחרה.
כשילד חרדי נשכח ברכב, נשמעים קולות למה להביא ילדים כשלא יכולים לגדל.
או דברים בסגנון לא עדיף ילד וכחב.
זה לא יקרה במשפחה חילונית.
ועוד דיבורים לא לעניין.
טוב שהיית עירני.אני אהיה האחרון שיצחק על דברים כאלה.
מעבר לבריכות בקיץ והאסונות הנלווים אליהם
המדינה שלנו מלאה בפדופילים.
אני לא מאפשר עדיין לילד שלי להסתובב ברחוב לבד.
יש לי שכן בקומה מתחתיי, לפני יומיים ירדתי עם מיכאל במעלית לכיוון ההסעה שלו לקייטנה
ואותו שכן, מסתכל על מיכאל ואומר לו: "בוקר טוב נסיך".
ה"נסיך" הזה הריח לי כבר לא טוב, אבל שתקתי.
אני הרי לא יכול להתנפל על כל אחד שקורא לבן שלי "נסיך".
באותו יום יותר מאוחר השכן הזה פוגש אותי ושואל: תגיד, "בן כמה הבן שלך"?
עניתי לו בשאלה:"למה אתה שואל"?
"אני עורך חוג לטניס פה לא רחוק בבית ברבור ואם הילד רוצה אני אוכל להדריך אותו".
"לא, תודה" עניתי לו.
"מה הילד לא רוצה"? הוא שאל
"זה לא שהילד לא רוצה, אני לא רוצה". עניתי לו בקול עצבני.
אני כבר קולט בדיוק לאן החרא הקטן הזה חותר.
בפעם הבאה שהוא יגיד למיכאל "נסיך" או כל ביטוי אחר הוא יחטוף סטירה.
לא חרדי לא מענייןולמה חיכתי? לראות אם מישהו יכתוב על התינוק שטבע. תינוק לא ממשפחה חרדית, אף אחד לא כתב מילה, לאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים
הפעוט מאושפז בטיפול נמרץ ילדים בבית החולים מאיר בכפר סבא. הוא נמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. צוות מד"א שהוזעק למקום העניק לו טיפול רפואי וביצע בו פעולות החייאה. הוא פונה לבית החולים כשמצבו הוגדר קריטיhttps://news.walla.co.il/item/3521389
עצוב שכךלא חרדי לא מעניין
אין חדש תחת השמש.לא חרדי לא מעניין
שמלת תחרה אני לא חושבת שמתעלמים עם ישראל רחמן,,,הבעיה- שמרוב עצים לא רואים את היער,ולמה חיכתי? לראות אם מישהו יכתוב על התינוק שטבע. תינוק לא ממשפחה חרדית, אף אחד לא כתב מילה, לאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים
יש הרבה מדי טביעות באמבטיה או בבריכה ושכחת תינוקות ברכב. כשהיה מקרה כזה לא מזמן בישוב דתי לא נפתח פה שרשור. נדמה לי השטביעה האחרונה (ולפני כן שכחה ברכב) היתה בפזורה הבדואית. גם השבוע לא נפתח שרשור על התינוק בכפר שמריהו. כבר כתבנו את עצמנו לדעת בנושאים הנוראים הללו.ולמה חיכתי? לראות אם מישהו יכתוב על התינוק שטבע. תינוק לא ממשפחה חרדית, אף אחד לא כתב מילה, לאף אחד לא איכפת מתינוק שטבע בכפר של חילונים ועשירים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.