חיכיתם חיכיתם

העדכון השבועי!!!!(באיחור של יום)

אולי זה בגלל סוכות אבל השבוע לא הייתה תנועה רבה בפורום (אבל הייתה תנועה רבה בכביש הערבה, למרות שזה לא קשור) אני מקווה שכולכם תחזרו לכאן ומהר! באותה הזדמנות אני רוצה לאחל חג שמח בפעם הרביעית והאחרונה ברצף, לכל מי שחוגג את שמחת תורה.
השבוע הצטרפו אל הפורום שני חברים חדשים קוקו מן 16 יפתושקה ברוכים הבאים!!!! מקווים שתהנו בפורום!
הופעות-השבוע ברי הופיע בפסטיבל התמר בחמי עין גדי, אלא שלצערי הרב עדיין לא קיבלנו דיווח מפורט ממישהו, וזה לא שלא היה אף אחד אלא שפשוט התגובות היו "הייתי, היה סבבה" אתם מוזמנים להתסכל על סיקורים של הופעות קודמות או לחלופין על הסיקור החדש של מתן (הבה לא נקדים את המאוחר) ולכתוב סיקור יותר ארוך. בנוסף ברי הופיע ביום שבת במבצר שוני בפארק שוני בבינימינה, כפי שציינתי קודם מתן פתח שרשור עם סיקור מצוין של ההופעה, אתם מוזמנים להציץ... אוהד גם הודיע לנו שברי יופיע בסטיל באר בהרצליה ב23.10 כמובן, רק תביטו בשרשור בפורום או שפשוט הכנסו ללוח האירועים ואחרון אחרון חביב, נדחה פסטיבל היינקין בו ברי היה אמור להופיע, הפסטיבל יתקיים ב28.10 וברי יופיע שם עם אינפקטד ופורטיס.
פינות בפורום, השבוע המחשב שלי התקלקל אז לא יכולתי להעלות פינות חדשות אבל בכל זא העלתי את פינת שיר ליום עם השיר ghosts can't run away מחר אני אנסה להעלות פינה שפעם העלתי פיילוט שלה (אבל לא בתור פינה אלא בתור שאלה) הנוגעת לגירסאות של שירים, שתפו פעולה, ולכל בעלי הפינות אתם מתבקשים להעלות פינות חדשות מיד! בנוסף גם העלתי פינת הידעת במקום ורתר שנעלם לנו, בפינה סופר על כך שלשיר פזמון לינקיטון היו 70 גרסאות, את הגירסא ה61 ביצע ברי בערב משירי לאה גולדברג, שחלקו שודר בטלוויזיה ביום חמישי, כולנו קיווינו לראות שם את ברי, אלא שהחלק ששודר היה החלק השני...
Udontwannaknow שאל שאלה בנוגע לשיר statik dancing ולאחר שעניתי לו ואמרתי שמינימל קומפקט שרים בסגנון פאנק הייתה מעיין סערת רוחות הנוגעת ל"אז באיזה סגנון הם באמת שרים?" (ול"האן באמת מגיע לרוני להיות אדום
)
ואיך שכחתי, הרבה מזל טוב לזוכה הגדול של המבצע שלנו "עיצוב עטיפה אלטרנטיבית ל"הכל או כלום"" שולחי שעיצב עטיפה שזכתה למספר הקולות הגבוה ביותר, בעוד כמה דקות יעלה סקר חדש בנושא ויפורסמו תוצאות הסקר הקודם עכשיו לאכול, לשתות מה
בעצם די! נמאס לי לצטט ציטטות מטומטמות משירים של ברי עם האייקונים של תפוז!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה