חיכיתם? אז הנה זה מגיע (בצרורות):"בורקס פנסו"

הא???../images/Emo4.gif אני??? ננה???

ננה, להודעה שלך צריך הסבר בגוף הסרט. "קולות מועלים באוב"? "נישנושים מעודכנים בעיר העתיקה"? לא מבין. את מתכוונת לירושלים העתיקה? או ליפו? אם לירושלים כוונתך- אז לצערי לא הייתי בה כבר...7 שנים. בדיוק אתמול שאלתי את אשתי, שהיא חובבת עיר הקודש, אם בא לה לעלות מתישהו ירושליימה. מאז האינתיפאדה האחרונה (ב-2000) לא מצאנו את החשק להגיע לשם אבל אולי עכשיו... בתקווה שלא תתחיל עוד אחת... לגבי לוינסקי - החום משפיע על כולם ותארי לך שמקומות ללא מיזוג אויר סובלים מזה יותר. לא נעים להסתובב שם בחום ואנשים התרגלו לקניונים ממוזגים. לא יודע אם עייפות החומר גדולה יותר בקיץ או שזו הדרדרות הדרגתית של השנים האחרונות אבל אם השוק הזה ישווק חיים ואף אחד לא יעצור את זה בזמן - יהיה לי חבל. אולי צריך להאיר את עיניה של עיריית תל-אביב לבצע שם איזה פרוייקט שימור כמו שעשו ביפו ובמקומות אחרים בארץ. תראי למשל את נחלת בנימין וכמה שהמדרחוב שוקק חיים, אפילו בחום של יולי, במיוחד כשיש שם את שוק האמנים. הדור הישן בלוינסקי כבר הזדקן ולא בטוח שיש מי שיקח ממנו את המושכות וימשיך להחיות שם את העניינים. אולי אם יהיה פרויקט שיפצור ושימור של כל האזור - יהיה שווה לאנשים להשקיע, לשמר עסקים ולפתוח חדשים (ברוח השוק הישן). מה את חושבת? ושוב - לא כל כך מבין את ההודעה שלך (אשכרה חמיצר) אז, אנא, תרגום, בבקשה.

רוצה תרגום? זה לא כוון אליך אלא ל-DFL

הוא בטח הבין.... דה נירו, תשקיע קצת בלימוד תורת השרשור...

ראי הודעה לעיל "הרולטה של פנסו"

חתומה על ידי הניק dfl שאין לי מושג מי הוא, פשוט ראיתי שזה שורשר אליו. מה קורה לכם היום?

מה קורה ל-נ-ו היום? אנחנו לא טובים בחידות../images/Emo4.gif

חמיצר - כבודו במקומו מונח... אבל לא בכל רגע נתון יש כח "לשבור ת'ראש" ולנסות להבין למה התכוון המשורר. בכל מקרה, קשה להבין מי התכוון למי ולמה במסגרת שרשור כל-כך ארוך, אז יקל עלי/נו אם בתחילת הדברים תהיה פנייה לכינוי שאליו ההודעה מכוונת. במטותא. תודה מראש

מאקי

New member
סבתא כבר אמרה.. אבל אחזור בשנית. יש מה שנקרא

בתפוז שרשור. זה לא כמו בבית האהוד אליך..אלא יש פה שרשור ודרג מי משרשר למי ומתייחס. ולכן למי שבקיא בזה זה מובן מעליו. זה אלמנטרי גונסון

SimpleAim

New member
תודה על הדיווחים

ועשית לי חשק לבירנבאום, אני אנסה לשדל את האיש ללכת לשם שישי הבא...

שישי זה סבבה אבל קצת עמוס, כך ש...

אם יש כזה מזנון מושקע גם באמצע השבוע ויוצא לכם להגיע - מה טוב.

SimpleAim

New member
באחרית הימים נגיע באמצע שבוע...

אבל תודה על ההתייחסות בכל מקרה.

דה נירו

הבראנץ' שתיארת נראה לי מעניין ובהחלט משביע רצון מבחינת העלויות. ממילא אני לא מערבת מיצים בארוחות שלי, כך שזה לא חסר. (מי בכלל צריך עודפי סוכר?) יותר מכך, מזנון פתוח מאפשר לי לקחת מה ש*באמת* מוצא חן בעיניי. ולא תמיד זה בהתאמה למה שהמטבח רצה להגיש לי
ננסה מתישהו. אגב, זה קורה אצלם גם בשבת???

החתולית

New member
חתיכת צעדה עשיתם...

כל הכבוד על היכולת לצעוד בתל-אביב בחום הזה, על היכולת לאכול כך, ועל הדיווחים המעניינים (אני אוהבת בעיר מה שכתוב בסוגריים). כבר כתבתי שקיורטוש זה עניין מסוכן למידת המכנסיים - עכשיו אתה מבין למה התכוונתי :)

חתולה../images/Emo54.gif, קיורטוש אכן מסוכן...

תראי איך אני מקריב את עצמי עבור הפורום
בעוד אנחנו עוזבים את המקום ומפנטזים על הפעם הבאה, אשתי הגתה את הצעת ההגשה הבאה: מכירה את ה"ופל האמריקאי" או ה"גופרה הבלגי" שמגישים לעיתים עם כדורי גלידה וקצפת מעל? אז לפי אותו קונספט - אפשר להגיש את הקיורטוש (שהוא מעולה בפני עצמו) באופן שחיתותי ופלילי עוד יותר: ממולא בכמה כדורי גלידה וקצפת! וזאת, כמובן, רק אם ממלאים אותו מיד לפני ההגשה, כדי שהוא לא יספוג יותר מדי נוזלים וייהרס. מזכיר לי קצת איך האיטלקים אוכלים את הקנולי במילוי ריקוטה והסיציליאנים את הבריוש עם כדור גלידה בפנים.

החתולית

New member
צ'מע, דה-נירו - אתה פושע !

אתה לא יודע שאני בדיאטה ושאסור להציע לי כאלה דבר ? קיורטוש ממולא בגלידה וקצפת - אוי... חכה, חכה, אותך לדליה משומרי משקל.

davemen

New member
../images/Emo45.gif תשמע, אני מוריד את הכובע!

אני הייתי נשבר כבר באמצע הבראנץ'

אתה מוריד את הכובע, ואני מוריד...

את המכנסיים, או לפחות פותח כפתור...אחרי כל היום הזה
בכל אופן, מי אני שאשבר באמצע ואאכזב אתכם, הא?

ואני................

מעדיפה להישאר במידות המכנסיים הנוכחיות. להעלות - הכי קל
לרדת.....מממממ....

טוב, את חייבת להצדיק את הניק שלך...מהפנטת...

אבל בדיוק בגלל זה קפצנו למיצייה/מסחטייה ושתיתי מיץ סלק (ריקון מהיר ופינוי מקום כדי שהמידה לא תתרחב במהלך היום
)

למעלה