הא???../images/Emo4.gif אני??? ננה???
ננה, להודעה שלך צריך הסבר בגוף הסרט. "קולות מועלים באוב"? "נישנושים מעודכנים בעיר העתיקה"? לא מבין. את מתכוונת לירושלים העתיקה? או ליפו? אם לירושלים כוונתך- אז לצערי לא הייתי בה כבר...7 שנים. בדיוק אתמול שאלתי את אשתי, שהיא חובבת עיר הקודש, אם בא לה לעלות מתישהו ירושליימה. מאז האינתיפאדה האחרונה (ב-2000) לא מצאנו את החשק להגיע לשם אבל אולי עכשיו... בתקווה שלא תתחיל עוד אחת... לגבי לוינסקי - החום משפיע על כולם ותארי לך שמקומות ללא מיזוג אויר סובלים מזה יותר. לא נעים להסתובב שם בחום ואנשים התרגלו לקניונים ממוזגים. לא יודע אם עייפות החומר גדולה יותר בקיץ או שזו הדרדרות הדרגתית של השנים האחרונות אבל אם השוק הזה ישווק חיים ואף אחד לא יעצור את זה בזמן - יהיה לי חבל. אולי צריך להאיר את עיניה של עיריית תל-אביב לבצע שם איזה פרוייקט שימור כמו שעשו ביפו ובמקומות אחרים בארץ. תראי למשל את נחלת בנימין וכמה שהמדרחוב שוקק חיים, אפילו בחום של יולי, במיוחד כשיש שם את שוק האמנים. הדור הישן בלוינסקי כבר הזדקן ולא בטוח שיש מי שיקח ממנו את המושכות וימשיך להחיות שם את העניינים. אולי אם יהיה פרויקט שיפצור ושימור של כל האזור - יהיה שווה לאנשים להשקיע, לשמר עסקים ולפתוח חדשים (ברוח השוק הישן). מה את חושבת? ושוב - לא כל כך מבין את ההודעה שלך (אשכרה חמיצר) אז, אנא, תרגום, בבקשה.