חיכיתי לך כל חיי

*pank

New member
חיכיתי לך כל חיי

אתה השמש בחיי אתה האור אתה הכי חזק אתה הכי גיבור ויש לך עיניים חומות וגם שיער שחור אתה קורא לי מאמי אני יודעת שזה הסימן לקחת את הרגליים ולברוח מכאן אבל אוהבת להשתהות בצל הסכנה ולהאמין שהאחד ויחיד זה אתה זה שישבור אותי יותר מכולם זה ששואל מי ינקה את הדם? וסייח רוקד לפני שאתה דופק הראש בקיר או שותה שני ליטר משהו השיר הזה לא נכתב לאף גבר מסויים זה שיר גלובלי, המוקדש ממני באהבה לכל הגברים בעולם.

*pank

New member
על ראש הערפד בוער הכובע

עזבו אותכם מכובעים נכנסת לכם לורידים בלילה ישנים ביום עובדים בחיי שאתה נורא הפוכים.

דייט קולה../images/Emo98.gif

רופא השיניים שלי (ימח שמו) אמר לי שעליי להפסיק לשתות כל כך הרבה דייט קולה, זה פוגע בשיניים. זה רעיון טוב לכתוב פעם שיר גלובלי לכל הנשים, אבל זה יקח לי זמן כי אני לא כמוך שולף מהמותן שירים.

*pank

New member
תיקון בהול

לא מהמותן, ממה שנשאר מהלב שלי (לא לנשים בהריון)

אמממממ

זו בדיוק (או בערך) הסיבה שאנחנו בעלות הכנף לא מרבות להשתמש (אם בכלל) במילה הזו (שאתם כל כך משתמשים בה!!!) מילה שהפכה למטאפורה שחוקה אני למשל אמממממ מיץ צוף בטעם פסיפלורה!!!
רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית לא היה לי בראש מה לך במשוש

משוברי הלבבות לא הייתי צריכה יותר לחשוש. אבל פאנק טיפשה באהבה כל פעם בא גל חדש ולחוף זורק אותה.

גחלילית ..................

תודה לך על שאת עושה פרסומת לשמן הפסיפלורה. אני מומחה לעיסוי אוזניים לנשים בסוג זה של שמן...! בתור מינהלת את מוזמנת ראשונה למחסן שלי לעיסוי המיוחד הזה. פאנקי תתכונני....

פאנקיל'ה......תודה רבה לך מיאוד....

איזה מזל שאין לי עיניים חומות. אחרת הייתי בטוח שהשיר נכתב עבורי. ואולי באמת אני צריך לדפוק את הראש בקיר כמו אייזק....!

*pank

New member
קונן היפה ../images/Emo99.gif

בשבילי תמיד יהיו לך עיניים חומות אפילו אם הן הכי ירוקות ואפילו כחולות הנה שיר שנכתב עבורך זה בגלל אתה יפה, אותך אני אוהבת זה בגלל אתה גבר, עליך לא סומכת זה בגלל אתה יפה, עליך כאן כותבת יאלללה,, דיי כבר עם החרוזים האלה זה בגלל אתה לכתוב סקסי כמו חתולה אני לעשות לך מיאוווווו!!!!

פאנקי תזהרי...............

זה מאוד מעצבן שירי חרמנות על הבקר. וחוץ מזה אני לא באמת יפה,תשאלי את המראה שלמולה אני מתגלח בכל בקר....!

kessem

New member
פאנק....אייזק וקונן נורא מבקשים

שיר בשבילהם.....תעשי טובה,את כל כך מוכשרת....ואני נורא אשמח לקרוא,אחרי ימים רבים של השבתת מחשב

צהרא טבה גיברת קוסמת .............

ואני כבר הייתי בטוח ששוב נסעת לתאילנד. אומרים שרק שם הגברים יודעים איפה הנשים אוהבות שמענגות אותם....

kessem

New member
הלואי,קונן.....אבל בעוד כמה ימים

אהיה בספרד ופורטוגל....לא נורא רחוק... ובתאילנד זה עובד הפוך.....רק הנשים יודעות איפה הגברים אוהבים שמענגים אותם. אנסה עכשיו את מזלי בספרד...עם איזה דון חואן,מה אתה אומר?

קסם.................

כשתהיה בספרד,סעי לעיירה מיחאס שבאנדלוסיה. בכיכר המרכזית תשאלי שם על הקטור קופר,הבחור האחראי על המסאג'ים לשוורים לפני הכניסה לזירה. גוף של אישה,זה קטן עליו.

*pank

New member
../images/Emo24.gif קסם. ראית פעם ערפד צוהל

זה לא שאני לא אוהבת מחמאות אני פשוט מטורפת, חולה עליהן זה אצלי בדם, בלי מחמאות קודרררר לי העולם. אז ככה: ברגע נותנים לי מחמאה האגו שלי מתנפח ולא שם לב שבינתיים כל הכישרון בורח אבל הוא באושר זורח היפה והסוס: אבקשכם ללא היסוס להעלות אותי על האוכף ולאהוב אותי משהו פחד ככה שלושתינו ביחד... על החתום: נ ^ וווטטטטט דדדדהההה פפאאאאקקקק.

kessem

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifשני את החתימה:

ווטטטט אאאההה פפאאאקקק

פאנקי.....חחחחחחחחחחחחחחחח

בפעם האחרונה שעשו את זה על סוס,אלה היו דן בן אמוץ ובתו של הרמט"ל דאז,יעל. אז עוד לא קראו לזה פדופיליה.....

*pank

New member
../images/Emo99.gif קונני היפה

אם לא הסוס נלך על סוסיתא רק תזכור שברת קנית.

למעלה