חיי
ך...אכלת אותה.........

גיוRא

New member
חיי../images/Emo6.gifך...אכלת אותה.........

גבר עומד ליד בניין משרדים מפואר, ומעשן…. ניגש אליו עיתונאי ואומר : שלום , אני מעיתון "ניו יורק טיימס". אפשר לשאול אותך כמה שאלות? גבר מסתכל אליו ועונה : כן, בעיקרון אני לא ממהר, תישאל. עיתונאי : אני עוקב אחריך כמה דקות ואני רואה שאתה מעשן הרבה, כמה זמן אתה מעשן ? גבר : היום אני בן 43 ואני מעשן מגיל 16. עיתונאי : ואילו סיגריות אתה מעשן , אם זה לא סוד ? גבר : לא , זה בוודאי לא סוד , אני מעשן "מלבורו ". עיתונאי : שאלה אחרונה- כמה סיגריות אתה מעשן ביום ? גבר : בערך קופסא וחצי או שתיים. עיתונאי מוציא מחשבון כיס ומתחיל לחשב, לאחר דקה הוא פונה לגבר ואומר לו : - אתה יודע מה, עשיתי חשבון ותוצאה היא - שאם לא היית מעשן, יכולת לחסוך את הכסף הזה ולקנות את הבניין המשרדים המפואר הזה ? גבר : ברצינות , ואתה לדוגמא מעשן ? עיתונאי : לא , אני לא מעשן. גבר : נו ולך יש בניין משרדים המפואר כזה? עיתונאי : לא , לצערי אין. גבר : נו ,אתה רואה - ואני גם מעשן וגם הבניין המפואר הזה שייך לי.

גיוRא

New member
הבטחות הבטחות........./images/Emo6.gif

> > מחבל מתאבד ומתנדב "חסד של אמת" נפטרים. > > שניהם נפגשים בדרך לגן עדן. > > > המחבל רץ והמתנדב הולך לאט. > > > המחבל אומר למתנדב: יאללה אני חייב לרוץ, מחכות לי שבעים בתולות. > > > עונה לו המתנדב: מה אתה רץ? הזין שלך אצלי בשקית >

גיוRא

New member
WOWWWWW איך קלעת לטעם שלי?

אצלי הכל בונבונים....דרדוסה... מה איתך....נשמה?

למעלה