חיי שלי..

אפשרית

New member
חיי שלי..

שנים עברו.. כל ערב חיכיתי בשקט ברעד בפחד..הילדים ישנים רק אני סובבת בבית מנקה מקרצפת מבריקה..מי בכלל אומר תודה.?מנקה את מה? מבריקה לכבוד מה מי? לילה..כל לילה ..הילדים ישנים אני ערה..מחכה..אז גופי מתכווץ (כל היום ניקיתי לא?). מרגישה את רגליי קרות..כבדות.שומעת את נשימותיך...את סינוני הקללות.. מרגישה את ידך על פי.לא צעקתי מעולם למה אתה חוסם? מרגישה אותך לידי קרוב כל כך... נשימותיך כבדות יותר אתה מושך אותי אליך.. כל לילה אני מכווצת ..שקטה לא צועקת..לא מגיבה..מחכה שזה יעבור ..יגמר.. מנסה לדחוף..לזוז ..לאן? כל לילה .. פחדתי מהלילה ..לי זה הביא בחילה.פחד.סיוט. היו לילות ירח מלא גם כוכבים..לי מעולם הם לא האירו. כל לילה...שנים.... אמש הלכתי לישון..לא זוכרת מתי החלטתי ללכת לישון במודע..הרי מעולם לא ישנתי חיכיתי למערכה א` שתתחיל אחריה עוד ועוד מערכות ... אמש נרדמתי..חלמתי... לא שמעתי את נשימותיך ...רק היד הקרה שלך משכה אותי מחלומותיי למציאות הסיוט... חיכיתי שזה יעבור..יגמר... ואז אמרתי לי ..מה בדיוק את רוצה?שזה יגמר?.. אני לא רוצה שזה יגמר... אז דחפתי אותך בעטתי צעקתי דחפתי מספיק רחוק ממני... אמש נגמר הסיוט שלי.. אמש התחילו מערכות חייך...ואני מייצרת לך אותם. עברו שנים... מחכה לשנים הבאות...לירח המלא ולכוכבים.. ללילות שינה ולחלומות נעימים..

any way

New member
אפשרית יקרה...

את מתארת מצב בלתי אפשרי רק אלוהים רואה ויודע איזה סיוט מתמשך עלול כל אחד או אחת לעבור ולו רק בגלל טעות אחת שהפכה להיות הגיהנום שלו/ה עלי אדמות. להתחתן עם האדם הלא מתאים. מקדיש לך את השיר הזה שיתן לך מעט כח להמשיך: למרות הכאב *********** הפרק הכואב בחייך נגמר הרימי ראשך וצפי למחר לא עוד מבט לאתמול מאכזב תני לסיכוי לשלוט בכאב קחי לך אויר התבונני מסביבך למרות הכאב המעיק בלבך ואם הכאב ממך לא חולף אעמוד לצידך אתן לך כתף אין בעולם אחד ששווה שתהיי בגללו בסבל כזה ואם יגונך תרצי להשכיח ראשך על חזי תוכלי להניח וביום שתהיי חזקה בנפשך אהבה חדשה תפרח בגנך והענן הכבד שמעל לראשך יתפזר וימוג, ישחרר את נפשך. רפי.

מ א י .

New member
יש לך אומץ

יש לך אומץ

תני לו להובילך הסתכלי סביב וחפשי את שבילך ומה שלא טוב לעזוב לעזוב ובפנים שכואב ללטף את עצמך לשתף אז תדרשי עוד ועוד כול מה שתבקשי לך החיים מכינים הפתעות להביא לך ניסים עוד יקרו ואלפי מלאכים מחבקים ואומרים שהם אוהבים את יפה כול כך אז תני לעצמך החופש לחלום לאהוב לשנות החלטות הוא כול כך קרוב אישה כה יפה תסמכי על עצמך והחיים ישירו איתך את חלומך.

למעלה