חיי נישואין הרהורים

מתוקה36

New member
חיי נישואין הרהורים

שלום לכולם חדשה כאן יחסית, קוראת אתכם לעיתים חשבתי היום על חיי נישואין עלי על האיש שאיתי על הילדים ובכלל האם אני עוד אוהבת? מה עם נקודות המחלוקת? מתי יודעים שנגמר שאולי צריך לקום וללכת ?! האם בכלל? הא זו פריביליגיה של כאלו שיש להם די הרבה, המחשבות הללו?! חושבת שדי טוב לי סך הכל. בית יפה, כלים נאים, ילדים חמודים פרנסה טובה. אז מה? ואם לא הייתי פוגשת את ההוא? האם הייתי חושבת אחרת? לא חושבת מתי באמת הפגיעה היא מינמליסטית בכל היקר לי? האם לפרק גם מבלי לדעת לאן? ואיך? ועם מי? ואולי להסתכן בלבד? ואם החום לא מספיק, וגם ביטוייו השונים קלושים, האם זו סיבה רצינית? אם התשוקה נעלמה ואם נשארה ידידות פושרת האם להסתפק בה? ואם לא, מה הזמן הנכון ביותר לשינוי? ואולי הפתרון הטוב ביותר הוא לחיות כפול? וליהנות מכל העולמות? ולמה זה לא מספיק לי? ולמה מרגישה עם זה נאחס? יש למישהו מכם תשובות? רבותיי המלומדים והמנוסים...??????????? חנוכה שמח ומואר

מממ...הירהורייך מתוך כאב עמוק

אז קודם כל קבלי
גדול. נראה שאת נמצאת במצוקה ממש גדולה.בודאי מרגישה שעולמך התמוטט וכמו אין ישועה. אז דעי שיש נחמה ויש אור בקצה המינהרה. אם עכשיו את נמצאת בעיצומה של סערה, קחי לך נשימה עמוקה והתבונני פנימה עמוק עמוק אל תוך נפשך. רק את יודעת מה טוב עבורך. זה הזמן לשינוי. לאו דווקא פירוק המערכת כי אם אולי שינוי דפוסים.לפעמים מתוך משברים עולה ומתחזקת הזוגיות מחדש. דברים לא נעשים ביום אחד. דרושה עבודה אמיתית וכנה ומאוד מאוד כואבת לכולם , אך אם יש נכונות ושיתוף פעולה שכרה בצידה. תיקשורת עם עצמך, עם בן זוגך ועם הסובבים אותך...לדבר ,לדבר ,לדבר, להוציא ,להוציא ,להוציא. לא לתת לדברים להרקב מבפנים כי אז יכאב עוד יותר. אני לא בעד שקרים,משמע אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.תמיד אבל תמיד יהיה מי שיפגע. מה גם שחיים כפולים הם גם שקר גס לעצמך. תסתכלי על מה שקרה כעל שיעור. אז חנוכה שמח ומואר (תרתי משמע) גם לך

מתוקה36

New member
תודה...על החום והתבונה

לא ממש בטוחה שאפשר לשנות דפוסים לשנות אישיות לשנות המון דברים ואם פתאום לא נמשכת עוד, לא אוהבת את מה שאני רואה - מה אז? ואם מאוהבת באיש אחר- מה אז? ניסיתי לומר ואמרתי, והיה אפילו שינוי מבחינת בן הזוג אבל נדמה לי שיש דברים שהם ב= build in של כל אחד מאיתנו ושאו שיש אותם או שאין אותם לא בטוחה שניתן לשנות יודעת שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה, יודעת שזה רע לבגוד יודעת כמעט הכל...
בכל מקרה, תודה לך מלאכית

נשית~37

New member
בוקר..

אם רוצים, אפשר לשנות כמעט הכל....אם רק רוצים. אני חושבת, שאת צריכה לעשות מה שטוב לך (ולא כל עוד זה לא פוגע באחרים, אלא האם את שלמה עם מצפונך). אנחנו קדום כל מחוייבים לעצמנו, אח"כ לסביבה שלנו.. וזהו
.

מו שיקו

New member
נכון, צודקת

חושב שהשינוי הזה שאת מדברת עליו הוא מעט רדום,כלומר עדיין לא בעצמותייך. את מדברת,אינך זועקת, יכול להיות שנכנעת,או אולי לא רע לך מספיק,או אולי את בענייני הנהלת חשבונות והגעת למסקנה שלא כדאי,,, כל הסיבות מספיק מכובדות על מנת לא לשנות. מה שבטוח,שההתמודדות עם הטלטלה הזו , היא לא קלה והחשש מפני עשיית טעויות הוא מוצדק.נ

מתוקה36

New member
מושיקו..אני חושבת

שאתה צודק כנראה שהשינוי הוא עוד לא ממש בעצמותיי אבל הוא בהחלט מתרחש ולגבי פנקסים והנהלת חשבונות - לא מכחישה שאני ריאלית מודעת לעובדה שאחוז מקרי העוני אצל נשים גרושות הינו מהגבוהים ולא - אין לי כוונות להצטרף לסטטיסטיקה ההיא יש משהו בכסף שמקל עלינו את החיים לא נסמכת על אף אחד ועצמאית ועובדת ומשתכרת לא כמו שאני רוצה לא כמו שאני יכולה מניחבה שכשארגיש חזקה ממש ובטחה בעצמי לחלוטין אהיה יותר החלטית בכל מקרה חן חן , תודה על הראייה המפוקחת

מתוקה36

New member
אנחנו מחוייבות....להמון דברים

לפני עצמנו.. ככה חושבת ככה זה אצלי ילדים...למשל...מחוייבות גבוהה מאד סיפרתי לבני הגדול על איזה זוג חברים שמתגרש ותגובותו הראשונה היתה.."מסכן...הראל.." השם של חברו..

התשובה אצלך...

אנחנו חיים רק פעם אחת ולכן, עדיף להיות שלמים עד הסוף עם החיים וההחלטות שלנו. מדבריך עולה שאת לא שלמה עם חייך כרגע, ואולי "ההוא" היה הטריגר. את מעלה הרבה סימני שאלה לגבי חייך והרבה חששות לגבי המחיר שתאלצי לשלם אם תחליטי לעזוב את בעלך. רק את יכולה להחליט מה לעשות, אם להישאר, אם לנהל חיים כפולים או אם לעזוב. כמובן, יש אינספור ואריאציות לנושא. איך להחליט? קחי את הדרך איתה תהיי הכי שלמה בעתיד, שלמה באמת. כל שיקולי הרווח וההפסד לא יובילו אותך לאושר. מקווה שתעברי את המשבר מחוזקת ותמצאי את דרכך אל האושר

מתוקה יקרה...

הרבה שאלות, הרבה תהיות. אולי היה רצוי לעשות סדר בראש, להעלות את הבעיות על הכתב, לראות מה דחוף יותר ומה דחוף פחות? לעניות דעתי, לאחר שהדברים יאורגנו בסדר עדיפויות, אולי אז תוכלי אפילו את לתת להן מענה. בכל מקרה בהצלחה וחג שמייח

נשואיX2

New member
יקירתי -

אני נשואי. ניסיתי את כל האופציות, להיות עם להיות בלי.. בתקופה האחרונה יש לי חברה נשואה. מצאנו איזה איזון מסויים (שהוא מאוד מאוד שברירי), אני משלים לה מה שאין לה בבית, היא משלימה לי מה שאין אצלי בבית. האם זה נכון? כנראה לא. האם זה מוסרי? מאוד לא. האם הייתי מוותר על זה? שוב לא. שיהיה לך רק טוב.

למעלה