חיי נישואים זוגיות ו ocd

חיי נישואים זוגיות ו ocd

היי,
האם מישהו/מישהי מהפורום שסובל מ ocd חי חיי נישואים? הקים משפחה עם ילדים?
אשמח לשמוע כיצד התגברתם על הקשים שה ocd הציב לכם בדרך וכיצד התמודדתם איתם.. האם זה אפשרי בכלל? הרבה פעמים ה ocd גורם לי להרגיש שאני לבד בעולם הזה בגלל הקושי, ולמרות שאני חייה עם בעלי שתמיד עומד לצידי ומנסה לחזק אותי ( לא משנה עד כמה זה פוגע לו בבריאות) .. איך מתמודדים? אני לא מצליחה לתפקד ולא נותנת מעצמי כלום בגלל המחלה המפגרת הזו שהשטלתה לי על כל סדר היום :(

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אני אומנם לא נשואה, אבל מבינה מה זה שהאוסידי משפיע על המשפחה. קודם כל תני חיבוק לבעלך, כי אנחנו שוכחים הרבה פעמים מה אנחנו מעבירים אותם. שנית אפשר בהחלט להיות נשואה ולהביא ילדים עם האוסידי, הוא כמו גלים בא ונרגע, וככל שתשתפי את המשפחה כולל את הילדים הם יבינו ויתמכו ותמיכה היא הדבר הכי חשוב שאנחנו זקוקים לו

anat5671

New member
אפשר גם אפשר

בהחלט אפשר להינשא ולהקים משפחה. כמובן, זה תלוי ברמת האו.סי.די. עם טיפול טוב, אפשר להפחית את החרדות ולקיים חיים נורמטיביים לגמרי. לפעמים אני משגעת לבעלי את השכל, אבל אני נזהרת לא להגזים, כדי לא לייאש אותו. אז אני מתמודדת לבד, עם תרופות ומידי פעם נפגשת עם פסיכיאטרית.

elctro1

New member
אפשר בהחלט

זה לא קל
אבל אסור לוותר וצריך להלחם בתקופות קשות אין מה לעשות זה האוסידי אבל אפשר לחיות איתו להחליש אותו עד שלא ישמע
אבל שהוא עולה צריך להלחם

למעלה