חיי לילה

חתולית

New member
חיי לילה

הסתכלתי על השעות של כתיבת ההודעות של כל מיני ילדים והגעתי ל*ה ר ב ה מ א ו ד* מסקנות. קודם כל, שהילדים שכותבים למשל ב-16:38 גולשים בשעות שהמחיר נורא יקר. חוץ מזה שהמחיר יקר, זה אומר שהם חולים על אינטרנט ופשוט לא מסוגלים להתאפק. כאלה שכותבים בשעות כמו 0:49 אז זה אומר קודם כל שיש להם תכונות שינה מבוגרות (נדודי שינה, סתם לא עייפים), וחוצמזה שיש להם מה לעשות עד 0:49. מוזרים... כאלה שכותבים בשעות כמו 19:66 זה אומר שהם לא הגיוניים כי אין שעה כזאת (סתאאאאאם). כאלה שכותבים בשעות כמו 20:37 זה יכול להגיד כמה דברים. יש כאלה שהם כמוני, רושמים בשעות כאלה כי שיש להם חיי לילה סוערים, ויש כאלה שרושמים בשעות כאלה בגלל שמשעמם להם אז הם גולשים. אלה שרושמים בשעות כמו 18:01 הם חולי אינטרנט אבל מתחשבים בהורים מבחינת איזה שעות הם גולשים. אלה שרושמים בשעות כמו 6:41 הם ילדים שכמו שכבר אמרתי קודם - יש להם תכונות שינה מבוגרות (נדודי שינה) והם קמים מוקדם. פילוסופיה מעניינת.

ויש אנשים שכותבים ב5 בבוקר.

אנשים כמוני למשל. ויש אנשים כמוך שלא משנה באיזה שעה הם כותבים אף פעם אין להם פואנטה.

המממ...

לא קשור בכלל לדעתי האמת... כתוב באיזו שעה שבראש שלך כוס אומקום על שעות מסויימות.

חתולית

New member
פילוסופיה הומוריסטית

לקויה ע``י הירח, הכול בהודעה הזאת נכתב בטון הומוריסטי, אין פה שום פואנטה (ע``ע הפואנטה שבקצפת) או פילוסופיה עמוקה. הללויה.

אז למה לכתוב הודעות?

את כבר ראשונה ברשימת כותבי ההודעות גם ככה, זה משנה אם תכתבי הודעות חסרי פואנטה?

חתולית

New member
מטרת ההודעה:

לקויה ע``י הירח, תביני, המטרה שלי היא ל-א להיות ראשונה ברשימה, אלא *ל ה נ ו ת* בפורום האחלה הזה. חוצמזה שהמטרה של ההודעה הזאת היתה להבהיר לקורט קוביין (עומר בשבילך) שלא תמיד חייבים פואנטה בהודעה. הללויה.

איך מבהירים טענה שגויה?

כשאת כותבת לעצמך, בתוכנת ה notepad המשמחת, לא צריכה להיות פואנטה. בפורום את כותבת לאנשים. אנשים שרוצים לקרוא דברים שנכתבו תוך ידיעה ו_הכרה_ שאנשים יקראו אותם. לכן חייבת להיות פואנטה. לכן חשוב לשמור על רמה גבוהה.

חתולית

New member
למה מי נעל שיעצור אותנו?

מנטארלמה, הסברתי למה לפי דעתי (אני מדגישה, לפי דעתי) לא חייבת להיות פואנטה בכל דבר. לפעמים בא להתפרק על המקלדת, למה מי נעל שיעצור אותנו? סליחה, אני פשוט מנסה להבהיר את הכיוון שלי. בכל מקרה, לפעמים בא קצת להגיד לאחרים שטויות, להגיד שטויות אל העולם (לזרוק אל האויר) אז למה לא? הפורום הזה בשבילנו, חבר`ה, לא כדי שנהיה פה מיסטר ביבי נתניהו. ואם בא להיות ביבי נתניהו אז חופשי, למה מי נעל שיעצור אותנו? שוב, רק הבהרתי את הכיוון הכללי. כשאת מדברת עם חברים, את מדברת רק על עניינים ``ברומו של עולם``? לא נראה לי. בוא נתערב שאת גם זורקת שטויות מאוד לא קשורות. אל תגידי שלא.

אולי תפסיקי לערב את נעל בכל דבר?

בהודעות שלך הוכחת שאת לא יודעת מה זה פורום ועכשיו את מוכיחה שאת גם לא יודעת מה זה מנהל פורום. די.

חתולית

New member
שיגועים

מנטראלמה, את ממש מוזרה, את יודעת? איך הוכחתי שאני לא מבינה מה זה פורום? ואיך הוכחתי שאני לא יודעת מה זה מנהל פורום? מה שבטוח, את הוכחת שאין לך אלוהים ואין לך רצון שלמישהו יהיה טוב. איך הוכחת את זה? תשאלי את עצמך, אני בטוחה שתגיעי למסקנה המתבקשת. את לא מטומטמת.

לי דווקא יצא

לכתוב בכל סוגי השעות בבוקר, בצהרים, בלילה, לפנות בוקר, בערב.. תלוי. לפעמים אני נכנסת לאינטרנט רק לממש דקה אפילו אם זה בשעות יקרות, בשביל לבדוק אי-מייל למשל ואז אני באותו זמן בודקת פה מה חדש. אז אם אני באה לכאן אפילו לכמה דקות בשעות יקרות אני חוסכת בשיחות טלפון, להתחשב..

חתולית

New member
בצחוק

בלתי נראית, כמו שכבר אמרתי בהודעה ``פילוסופיה הומוריסטית`` הכול נכתב פה בצחוק. בצחוק. שוב, בצחוק.

goldy

New member
שמעת על ``חופשי חודשי`` של נזק?

את משלמת להם 99 ש``ח בתחילת כל חודש ויכולה להשאיר את המחשב מחובר לאינטרנט 25 שעות ביממה. (כמובן שזה תלוי בחבילה שרכשת אצל ספק האינטרנט). אז תדעי לך שהפילוסופיה שלך לא מעניינת, כי יש צורך לבדוק את כל הכיוונים. (סליחה אם העלבתי) נ.ב למי שלא הבין: כתבתי ``נזק`` ו ``25 שעות`` בכוונה, סתם כי בא לי.

חתולית

New member
1 2 3

גולדי גולדי גולדי. זה היה בצחוק. צחוק צחוק צחוק. בכל מקרה, אחלה חבילה. פצצות לגבות רסיסים לריסים.

וואו!

אם מישהו ניכנס לפה- אז יופי, כבר חשבתי שאף אחד לא יכנס כי אני כותבת כל כך למטה אבל עכשיו כבר לא צריך לדאוג. החופשי חודשי זה על הכסף שמשלמים על החיוג? כי יש לי את אחת התוכניות של 99 שקל לספק- במיקרה זה נזק בינלאומי, והחשבון טלפון בסוף יביא [חס ודחליל] לניתוקי מהרשת. בכל מיקרה מתי כבר יהייה אפשר להתחבר מהכבלים או משהו בלי הקטע של חיוג וטלפון תפוס?

goldy

New member
זה כבר קיים

מת``ב כבר מספקת את השירות הזה לכל הארץ, וערוצי זהב מתחילים לדבר על זה. חוץ מזה שיש חבר`ה בארה``ב שמקימים תקשורת לווינית בפס רחב בחינם לכל דורש מחלקים של IMAC. עוד נשמע רבות בנושא זה.

למעלה