חיי כ"היפי"...

דפנה יקירה

ניסתי לקרוא את מה שכתבת, אבל אני לא יכול בלי האותיות הסופיות, ממש חבל, כי את כותבת כל כך יפה

הנה עם סופיות ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

היפיות אינה דבר השם תמיד את חייך כערך עליון, אבל זה לא הנושא, נכון אנחנו חארות...מדינה שמצהירה על עצמה בתור מדינה מתקדמת,פתוחה או מבינה עדיין שולטת בעם אחר הבחירה הזאת היא שלנו למרות שאת ואני ועוד אנשים לא מסכימים איתה, אכ זאת אינה סיבה להשתמט מהצבא, כי למרות שאנחנו לא בסדר גמ חלק מהפלסטינאים לא בסדר ומבצעים פיגועים ופוגעים בחיילים שמוצבים כדי להגן עלי ועליך בגיל 14 לפחות אני יודעת שהדם של החיילים הוא בגלל מדינה בגלל חלקת אדמה ששני עמים רבים עליה, יקח למנהיגים שלנו ולאנשים זמן להבין שאינתיפאדה אינה הפתרון אבל בשלב זה אי אפשר להשתמט למרות כל הרצון לשלום כל הרצון להבנה בין העמים כל הרצון לא לשעבד את הגוף התור שלי ושלך להגן על הארץ שלנו כנראה יגיע ואם הוא יגיע זאת החובה שלנו להגן על המשפחות שלנו. אולי אולי המלחמה של ויאטנם דומה וכן כל מלחמה גרועה אבל כרגע לכולנו יש חובה להתגייס להגן על החיים שלנו, את אומרת שהאדמה לא חשובה לך אז תתגייסי בשביל להגן על העולם שיקר לכ כל כך החברים,המשפחה,האנשים. ההווי ההיפי יכול לעזור פה אבל הוא יצטרך ללכת דרך הממשלה לא נגדה. תחשבי על עוד דבר להיפים הייתה אפשרות להתנגד אותם לא התקיפו אישית, במדינת ישראל האינתיפאדה מאיימת עלינו ועל הפלסתינאים שני הצדדים מפסידים במלחמה. כל זה למרות שהלב אומר לא להתגייס לא מבטל את החובה שלנו להגן על המשפחות שלנו ועל החיילים שהגנו עלינו... אל תעלבי ממה שאמרתי לך אני תמיד מתה עליך דפנה

הנה עם סופיות ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

היפיות אינה דבר השם תמיד את חייך כערך עליון, אבל זה לא הנושא, נכון אנחנו חארות...מדינה שמצהירה על עצמה בתור מדינה מתקדמת,פתוחה או מבינה עדיין שולטת בעם אחר הבחירה הזאת היא שלנו למרות שאת ואני ועוד אנשים לא מסכימים איתה, אכ זאת אינה סיבה להשתמט מהצבא, כי למרות שאנחנו לא בסדר גמ חלק מהפלסטינאים לא בסדר ומבצעים פיגועים ופוגעים בחיילים שמוצבים כדי להגן עלי ועליך בגיל 14 לפחות אני יודעת שהדם של החיילים הוא בגלל מדינה בגלל חלקת אדמה ששני עמים רבים עליה, יקח למנהיגים שלנו ולאנשים זמן להבין שאינתיפאדה אינה הפתרון אבל בשלב זה אי אפשר להשתמט למרות כל הרצון לשלום כל הרצון להבנה בין העמים כל הרצון לא לשעבד את הגוף התור שלי ושלך להגן על הארץ שלנו כנראה יגיע ואם הוא יגיע זאת החובה שלנו להגן על המשפחות שלנו. אולי אולי המלחמה של ויאטנם דומה וכן כל מלחמה גרועה אבל כרגע לכולנו יש חובה להתגייס להגן על החיים שלנו, את אומרת שהאדמה לא חשובה לך אז תתגייסי בשביל להגן על העולם שיקר לכ כל כך החברים,המשפחה,האנשים. ההווי ההיפי יכול לעזור פה אבל הוא יצטרך ללכת דרך הממשלה לא נגדה. תחשבי על עוד דבר להיפים הייתה אפשרות להתנגד אותם לא התקיפו אישית, במדינת ישראל האינתיפאדה מאיימת עלינו ועל הפלסתינאים שני הצדדים מפסידים במלחמה. כל זה למרות שהלב אומר לא להתגייס לא מבטל את החובה שלנו להגן על המשפחות שלנו ועל החיילים שהגנו עלינו... אל תעלבי ממה שאמרתי לך אני תמיד מתה עליך דפנה

כתבתי תשובה ארוכה

אבל היא נבלעה על ידי מפלצת ההודעות הידועה של תפוז. מה שרציתי להגיד הוא שאני פשוט לא כל כך נחרץ, כמוך או כמו גלי או כמו duke (או שאר האנשים שכתבו פה היום), אני לא בטוח שמה עושים בצבא זה להגן על המדינה, אני לא בטוח שמה שצריך לגייס עכשיו אנשים לעשות זה להיות חילים, אני לא בטוח שהמילטריזציה של החברה שלנו היא לא מה שהורס אותה, ואני לא בטוח שבן אדם שהאידיאולוגיה שלו היא לא להיות חלק מצבא צריך לגייס בכוח. זה לא אומר שאני בטוח שההפך מהדברים האלה הוא נכון, זה פשוט אומר שאני לא בטוח בהמון דברים, ואני חושב שנחרצות שכזו, היא קצת משונה בעיני, אולי אני פשוט זקן מידי, לא יודע? דרך אגב דפנה, את יותר צעירה מהתלמידים שלי, ואנחנו מדברים פה כשני בני אדם שווים, פתאום חשבתי שהאינטרנט, הוא הגשמה של חלום גדול של הסיקסטיס על שיוויון בין אנשים

זה לא שהדיעה שלי נחרצת ../images/Emo142.gif

אני פשוט לא יכולה לשכוח מה שחיילים,ילידים בני 18 עשו למעני נדוש אבל אמיתי...להם אני חייבת שירות צבאי להגן על הילדים שלהם. וד"א אז אני קטנה..מגיע לי שוויון עוד אחד מהרעיונות הטובים של הסיקסטיס בני כמה תלמידים שלך? אני והמחנכת שלי מסתדרות נורא היא מסתכלת על כל השכבה(היא גם הרכזת) בתור בוגרים והיא לא אוהב להעניש ואי אפשר כמעט לאכזב אותה, כל אחד מתוך ה 200 תלמידים בשיכבה שלנו משתדל הכי בעולם לא לאכזב אותה בגלל איך שהיא רואה אותנו

Creamy Weather

New member
תודה..

אף פעם לא שמתי לב ממש לאותיות הסופיות עד שנתקלתי באנשים הללו שמורידים אותם, ופתאום זה ממש הכרחי.. רציתי להגיד מאוד על מה שאמרת, ועל מה שאנשים אחרי אמרו בתגובה להודעה שלי מלמעלה- העובדה שרואים את הצבא כגוף שמגן עלינו, ואני כביכול אמורה להתגייס כדי להגן על חברי והמשפחה. זאת בעיני חשיבה מוטעית מהיסוד. ככה זה, כשחיים במדינה מליטריסטית שמחנכת מהגן שצה"ל הוא המגן הטוב וכל השאר הם הזרים המרושעים. אבל בואו נזכר רגע בפרט החשוב מכולם- מלחמה לא נוצרת מעצמה, אנשים יוצרים מלחמה. מדינה שמשקיעה את רוב כספה ומאמציאה לפיתוח הצבא, מדינה שמחנכת את בניה להיות קרביים ואת בנותיה להתאהב בהם, מדינה שמעדיפה להשקיע בפיתוח נשקים ולא בבריאות תושביה- היא מדינה שמזמינה לעצמה מלחמה. עכשיו תאמרו- המלחמה באה אלינו, אנחנו רק מגינים על עצמנו- זה לא נכון. אין מה לעשות- אנחנו מדינה כובשת, מדינה שהגיעה לכאן וכבשה את רוב שטחי הארץ, תוך סילוק אנשים רבים מביתם. ועכשיו- כשאותם אנשים באים ומבקשים בית, מבקשים הכרה כאזרחים שווי זכויות במדינה הזאת, הם מקבלים את אותו צבא "מגן" בכפרים שלהם, הורס בתים ויורה באנשים. זאת המציאות. אני מבינה אם אנשים לא יסכימו איתי. זאת הדעה שלי ויש רבים שמתנגדים לה, אבל אם בכל זאת אתם רוצים להבין וד קצת את הסיבות שלי ל"השתמטות" מהצבא, אתם יכולים להכנס לאתר של הארגון פרופיל חדש, ולקרוא אחד מהמאמרים החביבים שלהם.. -טומימיה- לאב יו דפנה :)

יש בתוכי מורה קטן להיסטוריה

(בלעתי אותו לפני כמה שנים, ואני לא מצליח להקיא
) שמת לצא החוצה עכשיו. תאור העובדות של כולם היה מעט פשטני, אנחנו לא בדיוק עם כובש, שגירש אנשים תמימים מהבית, ניסיון להשוות את המצב כאן לכיבוש הבריטי של צפון אירלנד או לכיבוש הצרפתי של אלג´יר הוא מופרך וחסר ביסוס, גם התיאור ההפוך, כאילו אנחנו שיות תמימות שמותקפות על לא עוול בכפינו הוא מופרך לא פחות. האמת כמו תמיד בהיסטוריה עוברת באמצע, אין זה המקום או הזמן (ואני חושש שהמתכנות של פורום גם לא מאפשרת) לסקור את תולדות הסכסוך בכדי להביא טיעונים לצד זה או אחר בשיחה הזאת, לצורך העניין אני רוצה להגיד שזה ממש לא משנה, השאלות היחידות שנראות לי רלוונטית הן: האם דרך ההתגוננות שבחרנו היא הדרך היחידה האפשרית, והאם זכותה של המדינה לכפות על אזרח שרות בצבא, לי אין תשובות לשאלות האלו, אני תוהה אם למישהו יש

טומי ../images/Emo13.gif ../images/Emo142.gif

אני מודעת לעובדות שצה"ל מתנהג חרא בהרבה מקרים הורס חיים של פלסטינאים אבל הוא גם מגן עליכ ועלי ועל כל תושבי ישראל אני לא מסכימה בכלל עם דרך הפעולה של צה"ל או של המדינה ות´אמת אנחנו לא בסדר... אבל גם הפלסטינאים לא בסדר, אין מדורה בלי אש ואת האש שני הצדדים יודעים להדליק הבעיה היא דרך ההתמודדות של העמים ובזה כנראה ששני הצדדים גרועים.. בקשר לצבא-כמה חרא שהפיקוד שלו ודרך התיקצוב שלו לא יהיו,אין מה לעשות הדם של החיילים המתים הוא עלי אם לא התגייסתי כדי להחזיר להם על הביטחון שהם ניסו ליצור בשבילי.

jessy M

New member
אני חייבת להגיב

לא יוצא לי להכנס לפה הרבה ודווקא כשנכנסתי ראיתי את ההודעה הזאת ופשוט... אולי לא תאהב את את התגובה שלי אבל... אלוהים שבשמיים יודע שאני GOD DAMN אוהבת את העשור הזה אבל יודע מה? יש לי בעיה עם "דרך החיים ההיפית"... לא בגלל האהבה ובטח לא בגלל הפרחים בשיער... אלא בגלל הבועה שהם יצרו לעצמם שאולי הייתה נדרשת עקב המלחמה וההסתייגויות ממנה אבל בועה מעולם לא קסמה לי או לאף אדם עם קצת אינטלקטואל. אז, בסיקסטיז, אם היית היפי לא היית מורד, היית מורד כמו כולם. היית כמו כולם. אותם בגדים ואותם שירים ואותם פרחים מזורגגים תקועים בשיער לא חפוף ומלא בבוץ שהולכים שולל אחרי קבוצת אינטלקטואלים בעלי אידיאולוגיה אך ללא משים לב לרזי האידיאולוגיה. או, כמו שפעם ידיד אמר לי: היפים בסיקסטיז הם כמו הפרחות של היום, הם היו בכל מקום ואף אחד עם קצת שכל לא סבל אותם... אין לי אמונה עיוורת ואין לי אהבה עיוורת, יש לי לאומיות עיוורת וכשאני מקבלת ארץ, חתיכת אדמה, אני GOD DAMN אלחם עליה עד זוב דם. עצוב לי לשמוע שאתה נצא במקום בו אתה יכול לתרום וכל מה שאתה יכול לחלום עליו זה על הג´וינטים שנשארו בבית. אתה אולי היפי למופת אבל אתה אזרח מבוזבז. אין לי כוונה להטיף, מי אני שאדע מה טוב ומה רע ובטח ובטח בשביל בנאדם שאינני מכירה. אני רק רוצה שתחשוב האם הבועה הורודה שנונתנת לך לישון בלילה עדיפה על התמודדות עם מציאות שאולי דורשת ממך להלחם קצת על מה שחשוב. ואני לא מדברת על המקרו (SAVE THE FUCKIN WALES) רק על המיקרו... על הארץ המזורגגת שלך כשזה כל מה שיש לך. תחשוב על זה באהבה.... יסמין

גלי®

New member
ג´סי יקרה ... אולי הוא לא יאהב את

ההודעה , אבל אני אהבתי ... מאד...לא בגלל הקטילה של צורת החיים ההיפית , אלא בגלל המשפטים האחרונים , אלו שמראים שיש עוד כאלו שאיכפת להם ...

Creamy Weather

New member
וגם אני כבר לא יכולה לשתוק.

"להלחם על מה שחשוב..על הארץ המזורגגת שלך כשזה כל מה שיש לך" לי יש יותר מ"הארץ המזורגגת הזאת". יש לי חיים, ויש לי אהבה ויש לי נשמה וכישרון ונפש. ואולי זה נשמע פלצני, אבל זאת האמת. אנשים הגיעו למצב שבו הם רואים אדמה וארץ לדבר הכי חשוב ונעלה שיש- יותר נעלה מחיים של בני אדם, לדוגמא. כי מה תעזור לנו ארץ, מה יעזור לנו שטח, אם נהיה אנשים מתים? את מדברת על בועה, את אומרת שזה רע. אבל למה, בעצם? אני אוהבת את הבועה שלי. אנשים כל הזמן מדברים על הצורך להתעורר, לצאת מהבועה ולחיות את המציאות. אבל למה, בעצם? המציאות זה דבר שאנשים קובעים לעצמם, ובשבילי המציאות היא להסתובב יחפה עם חצאיות ושירים ופרחים מזורגגים בשיער הלא חפוף שלי. ואם את מקבלת חתיכת אדמה, למה לך להלחם עליה עד זוב דם אם את יכולה לגדל בה פרחים צהובים ומריחואנה ולהזמין את מי שעובר שם להנות ממנה איתך? במקום זה תקבלי מלחמה עד זוב דם, ובסוף תקבלי חתיכת אדמה שמפטרלים עליה אנשים לבושים במדים, ואת יושבת בה מפוחדת שמישהו יבוא להרוג אותך, כי הרבה יותר חשוב לך להתבצר בה מאשר לחלוק אותה עם האנשים האחרים שלא קיבלו חתיכת אדמה. אני מצטערת, פשוט הדברים שלך היו מכעיסים במקצת. With our love we could change the world (If they only knew) -טומי-

jessy M

New member
הדבר האחרון שהתכוונתי...

לעשות בדברי הוא להכעיס מישהו. דעתי היא דעתי כמו שדעתך היא דעתך. לי יש בעיה עם אנשים שחיים בבועה (ועוד מבחירה) ואת מעריכה אותם. זכותך... לא הייתי מסוגלת כך, את לא היית מסוגלת לחיות כמוני. כנראה שהעיקר הוא ששתינו מסוגלות לישון בלילה עם ההחלטות שעשינו. לילה טוב...

מממ

משה, חייך כהיפי שמתעסק הרבה במחשב? (לפני הצבא) ומכין סרטים לאתר שלו אתר משלו? התגייס לקרבי אבל עם זאת לא וויתר על עקרונותיו?!?! מממ כל הכבוד איש אשכולות אתה. בכל מקרה אני לא וויתרתי על עקרונותי שהתגייסתי לקרבי וביחד עם זאת לא וויתרתי על עקרונותי בזה שיצאתי אחרי שנה אני בעד צבא ולרוב האוכלוסיה זה מתאים אני לא נגד פשוט לא מסתדר לי. אני את העקרונות שלי לא מוכר, לא בשביל כלום עקרונות זה ברזל זה עקרון ראשון.

למעלה